Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
220472
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 09:55 PM | Show all posts
qik!! laku btol thread neh ...kejpa jeh tinggal..berpage2 gerak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:55 PM | Show all posts
fullamak gambaq 1 dan 2.stim siot.yg no. 3 tu gei.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:56 PM | Show all posts
sejahat2 "laki" aku takdelah nak hipokrit isle ke sana isle ke mari tapi hakikatnya nan hado...:kant:
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:56 PM | Show all posts
tee hee hee... klu klu yg meraba tu hb xpe la kan...

inq x fhm la mentaliti peraba ni...
ada benda yg bole didapat klu berusaha. bkn wat ppn tu mcm org utan bk kata jess ... :l ...
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 21:50


dah la kaki raba...
dok kasi alasan fitrah dr allah lak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:57 PM | Show all posts
Post Last Edit by anya8797 at 4-10-2009 22:02
jangan salah anggap ulasan noor

kejadian lelaki dgn perempuan tak sama anya.....emosi juga berlainan, pemikiran juga berlainan....tetapi setiap menusia dikurniakan akal...baik lelaki mahu pun per ...
noor2 Post at 4-10-2009 21:48


anya dah tengok banyak ulasan noor.....and while i feel strongly abaout what i believe....anya tak boleh nak terima ungkapan...apa nak buat..dah namanya lelaki.....kalau noor bersetuju yang pemikiran, emosi, tahap pendidikan, upbringing adalah berlainan...you must also realise ada lelaki yang mampu menghormati wanita dan menahan nafsu sendiri....

iaitu tidak sentiasa menyalahkan faktor luaran apabila gagal berdepan dengan atau menahan nafsu sendiri......ye...dah namanya lelaki.....yang sepatutnya menyintai bukan membenci....menghormati...bukan mengaikan.....melindungi dan bukannya mengasari.....kalau definasi kita.....dah itu namanya lelaki...... dan hasilnya....lelaki boleh melakukan apa saje...dan terlepas dengan perlakuannya.....hanya dengan menyalahkan cara wanita berpakaian.....then that is something  really wrong dengan masyarakat isle kehulu isle kehilir nih......
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:58 PM | Show all posts
haku da undii,  haku jantan bukn nye tadak napsu...tifuuu kalo tadak napsuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:58 PM | Show all posts
140# Notwongjowo

tuduh apa?
bukan ko ke yg gigih ngumpul gambor dan buat thread ni?

p/s: aku perempuan yg konon nye satu akal sembilan nafsu pon kalau sentap tak pernah nak libat kan famili,  ...
atira Post at 4-10-2009 21:48


Cakap mcm Kaf lam ya Nga... Dah berak tak nak cuci....
Yg bawah ni apa? Nak nafikan lagi ke?
Faham tak apa yg dimaksudkan `cari'.
Aku tak cari  tapi gambar tu dipost di thread pompuan tayang bontot yg ko pertahankan tu...
Cara ko tulis mcm aku ni batak sgt nak cari gambar bontot berkerak tu...


takkan nak tutup abg..
gigih si jowo tu cari gambar bontot awek...
atira Post at 4-10-2009 21:27
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:59 PM | Show all posts
tee hee hee... klu klu yg meraba tu hb xpe la kan...

inq x fhm la mentaliti peraba ni...
ada benda yg bole didapat klu berusaha. bkn wat ppn tu mcm org utan bk kata jess ... :l ...
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 21:50


mentality pompuan yang "dah namanya lelaki" yang membenarkannya inq...nak buat macam mana?....

tapi anya setuju......dengan inq dan jugak tan sri.....macam orang utan saje......
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:59 PM | Show all posts
Memang pemalas macam nobita
bintang Post at 4-10-2009 21:55


tak lah.nobita cibuk berforum neh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:59 PM | Show all posts
Post Last Edit by demonicboy at 4-10-2009 22:02

youtube pun ader gak

siap closeup lagik

http://www.youtube.com/watch?v=s3KKcCOc6MU&feature=related
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:59 PM | Show all posts
167# Notwongjowo



turun dari langit ka gambar2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:01 PM | Show all posts
148# noor2  

bagus reply ni,saya setuju

noor2:anya0
demonicboy Post at 4-10-2009 21:52


ye..anya tau..mestilah you akan bagi dia 2...sebab dia sebut...dah namanya lelaki....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:02 PM | Show all posts
Cakap mcm Kaf lam ya Nga... Dah berak tak nak cuci....
Yg bawah ni apa? Nak nafikan lagi ke?
Faham tak apa yg dimaksudkan `cari'.
Aku tak cari  tapi gambar tu dipost di thread pompuan tayang b ...
Notwongjowo Post at 4-10-2009 21:58


bongok..
bila aku petahankan depa tayang bontot??
aku anti golongan berlagak suci tapi kaki raba hokay..
dan kaki sebarkan gambar...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:03 PM | Show all posts
bongok..
bila aku petahankan depa tayang bontot??
aku anti golongan berlagak suci tapi kaki raba hokay..
dan kaki sebarkan gambar...
atira Post at 4-10-2009 22:02


kena jugak bongok sebijik mlm nehh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:03 PM | Show all posts
bila ada org kata tak sopan gambar2 tu ditayangkan kat sini tau pon sentap...
dah ko tayang2 dan sebar2... nasib ko la kene tuduh batak sgt cari gambar...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:04 PM | Show all posts
172# anya8797

okla saya bg anya8797,apsal byk sgt nombor?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:04 PM | Show all posts
153# anya8797  
anya ader pakai seluar jeans tak?
demonicboy Post at 4-10-2009 21:54


ada...designer's jeans lagi.....
tapi ass anya nak hot saje......






























yang biasanya anya tutup dengan blouse labuh........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 10:04 PM | Show all posts
167# Notwongjowo



turun dari langit ka gambar2 tu?
atira Post at 4-10-2009 21:59


Sori la Tira...malas aku nak layan ko sbb ko jenis bebal....
Harap jaga somi ngan anak ko baik-baik ya !!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:04 PM | Show all posts
Tak Kisah
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:06 PM | Show all posts
bongok..
bila aku petahankan depa tayang bontot??
aku anti golongan berlagak suci tapi kaki raba hokay..
dan kaki sebarkan gambar...
atira Post at 4-10-2009 22:02


temperature dah full neh.
lilek2.ape gaduh2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083679s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list