Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
225030
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 09:31 PM | Show all posts
argumen camtu baru le isle...
atira Post at 4-10-2009 21:25


isle sungguh tira.....tapi bukan dia je takleh faham....
anya pun takleh faham gak.....kenapa masih ada pompuan yang berfikiran..... takpelah lelaki...dah fitrahnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:33 PM | Show all posts
apalah punya argument nih....
anya8797 Post at 4-10-2009 21:22


mungkin dia masih berpikir segelintir kaum sejenisnya (hawa) menyokongperbuatan sundal betina2 yg memakai pakaian macam ni kot tu ygkeluar statement camtu agaknya...betapa dia tidak memahami apa yg cubadisampaikan oleh segelintir ppl kat sini tapi ada hati nak tarbiyah orgkehulu kehilir tanpa menilai/mengambil kira si suaminya juga tergolongdlm golongan anak adam yg mempunyai napsu semulajadi sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:34 PM | Show all posts
girls better be careful what u'r wearing....
kat malaysia ramai peraba kekdah nye....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:34 PM | Show all posts
takkan nak tutup abg..
gigih si jowo tu cari gambar bontot awek...
atira Post at 4-10-2009 21:27


Ada mata tapi buta, ada telinga tapi pekak, ada mulut tapi bisu.
Gambar tu takyah cari ...Ada forumer yg letak gambar kat thread yg korang bertekak smpi pagi tu lah...
Amik jer la...plz check pg 26.....
Apa jawatan ko kat SIS/WAO ? Mesti naik pangkat lepaih ni kannn....!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:35 PM | Show all posts
takkan nak tutup abg..
gigih si jowo tu cari gambar bontot awek...
atira Post at 4-10-2009 21:27


ada banyak website website kat luar sana tu...tunjuk gambar gambar camni atas alasan pengajaran kekdahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:37 PM | Show all posts
number 5.hu3.
why ????
ask urself lah
i know u want me,u know i want cha.he3.
anip86 Post at 4-10-2009 21:30


Huhh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:37 PM | Show all posts
108# skymania


aik.. terlepas sorang lesbian yg vote... he he he
atira Post at 4-10-2009 21:26


Ko jadi mudim dia ke ?  
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:37 PM | Show all posts
Ada mata tapi buta, ada telinga tapi pekak, ada mulut tapi bisu.
Gambar tu takyah cari ...Ada forumer yg letak gambar kat thread yg korang bertekak smpi pagi tu lah...
Amik jer la...plz check pg ...
Notwongjowo Post at 4-10-2009 21:34


mmg tak boleh...tapi mod tak amik tindakan pulak...AB tahu gambar gambar ni tapi x berminat nak tempek sini..kalau sensor okey laa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:38 PM | Show all posts
c.k.....

yang anya tau memang ramai lelaki yang suka melihat ass jlo dan beyonce.....kalau tak takkan jlo sampai amik insurance 500 k per cheek untuk ass dia....yup..its a million dollar worth of ass....kenapa? sebab lelaki yang seperti suami2 kat sini..amat gemar melihatnya dan berkecenderungan untuk melakukan sesuatu padanya......that is before....or even after isterinya mentarbiah pompuan2 lain kehulu kehilir.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:39 PM | Show all posts
adeh... x abis lg ka discuss psl montot nie?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:39 PM | Show all posts
118# Notwongjowo


aku benci laki akal singkat je
atira Post at 4-10-2009 21:30


Tahu Takutttt.....
Lelaki pjg akal leh jadik pendek la...... termasuk famili ko tu !!!   
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:39 PM | Show all posts
Ada mata tapi buta, ada telinga tapi pekak, ada mulut tapi bisu.
Gambar tu takyah cari ...Ada forumer yg letak gambar kat thread yg korang bertekak smpi pagi tu lah...
Amik jer la...plz check pg ...
Notwongjowo Post at 4-10-2009 21:34


ko ingat aku gigih sangat ke nak belek satu2 page....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:40 PM | Show all posts
adeh... x abis lg ka discuss psl montot nie?
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 21:39


blom inq....masih lagi about ass....anya rasa bersempena dengan kedatangan beyonce nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:40 PM | Show all posts
131# Notwongjowo

eh... sentap ke wali sekor ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:41 PM | Show all posts
PAKAIAN GURL FROM THE HELL{:2_72:}
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:42 PM | Show all posts
Teringat pulak cerpen karya Seno Gumira Ajidarma = Di Larang Menyanyi di Kamar Mandi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:42 PM | Show all posts
blom inq....masih lagi about ass....anya rasa bersempena dengan kedatangan beyonce nanti....
anya8797 Post at 4-10-2009 21:40


wow... curvaceous... tp x bermakna inq ni kaki raba eh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:42 PM | Show all posts
girls better be careful what u'r wearing....
kat malaysia ramai peraba kekdah nye....
atira Post at 4-10-2009 21:34


Pakai tu ikut tuntutan agama bukan sebab takut peraba !!!!!  
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:43 PM | Show all posts
sape sini pomp yg ader koleksi seluar jeans ketat,berani tak mengaku?

kenaper beli seluar mcm tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:45 PM | Show all posts
ko ingat aku gigih sangat ke nak belek satu2 page....
atira Post at 4-10-2009 21:39


Klu tak gigih , jgn main tuduh2.....!!!!    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083741s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list