Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
225185
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 09:21 PM | Show all posts
oklah..I rest my case dan takkan post lagi sbb saya pelik knp kaum sejenis saya tak boleh terima fitrah yg Allah ciptakan utk ayah, suami, abang, adik lelaki, pakwe mereka ni...
Chow...
cm_peachRose Post at 4-10-2009 21:17


berharap puan peachrose mendapat hidayah dan petunjuk dariNYA dengan turang-bundurang (kot2 laki sendiri ketagih secara diam2 tgk bontot jlo/beyonce melebihi bontot bini sendiri) karna lelaki kononnya mempunyai naluri semulajadi walhal diberi 9 akal oleh maha penciptaNYA
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:21 PM | Show all posts
97# cm_peachRose


fitrah yg menghalalkan mereka meraba dan merogol ka?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:22 PM | Show all posts
101# C.K


9 akal kekdah nye...
tapi napsu merogol membuak2 sebab hukum fizik konon...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:22 PM | Show all posts
oklah..I rest my case dan takkan post lagi sbb saya pelik knp kaum sejenis saya tak boleh terima fitrah yg Allah ciptakan utk ayah, suami, abang, adik lelaki, pakwe mereka ni...
Chow...
cm_peachRose Post at 4-10-2009 21:17


apalah punya argument nih....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:23 PM | Show all posts
setakat alur bontot berkerak, tak payah lah nak tunjuk kat aku, boh penyepak baru tawww
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:23 PM | Show all posts
tutup ajer laa thread ni...dah jadi website melayu boleh dah ni...banyak gambar gambar perempuan yang menghairahkan dan x senonoh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:25 PM | Show all posts
Kalo rahsia tau dah nak vote yang mana :@
bintang Post at 4-10-2009 21:10


aku tak leh vote lah.he3.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:25 PM | Show all posts
sky yang geram dan nak bertindak tu sapa?.....
anya8797 Post at 4-10-2009 21:17


nih die..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:25 PM | Show all posts
apalah punya argument nih....
anya8797 Post at 4-10-2009 21:22


argumen camtu baru le isle...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:25 PM | Show all posts
86# alieyrina
nanti tak psl2 kene penampar lak mcm maner?
demonicboy Post at 4-10-2009 21:14

ang nk tggu kena penampaq dulu ka...lari laa..dia konfem takleh ligan! tp pastikan balak dia bukan cm kayu balak..tak passsai ja..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:26 PM | Show all posts
setakat alur bontot berkerak, tak payah lah nak tunjuk kat aku, boh penyepak baru tawww
Dunhill. Post at 4-10-2009 21:23


Oit... bahaya nii
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:26 PM | Show all posts
108# skymania


aik.. terlepas sorang lesbian yg vote... he he he
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:27 PM | Show all posts
tutup ajer laa thread ni...dah jadi website melayu boleh dah ni...banyak gambar gambar perempuan yang menghairahkan dan x senonoh...
abgboroi Post at 4-10-2009 21:23


takkan nak tutup abg..
gigih si jowo tu cari gambar bontot awek...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:27 PM | Show all posts
aku tak leh vote lah.he3.
anip86 Post at 4-10-2009 21:25



Yelah tak cukup kedit.. tu yang bintang tanya kalo leh vote nak vote yang mana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:28 PM | Show all posts
108# skymania


aik.. terlepas sorang lesbian yg vote... he he he
atira Post at 4-10-2009 21:26


ada les ker dlm bod neh.:geram: :geram: :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:28 PM | Show all posts
dah namanya lelaki.......nak kata apa....


tapi bagi perempuan....berfikirlah sebelum melangkah keluar rumah dalam bab berpakaian ni....kita ingat org kagum tambah2 dgn memuji kita cantik padahal  ...
noor2 Post at 4-10-2009 21:10


banyak kita boleh kata noor....takkan setiap kali nak kata dah namanya lelaki.....

anak pompuan dirogol.....dah namanya lelaki....
nenek tua dirogol.....dah namanya lelaki.....
kanak2 semuda 2 tahun dirogol.....dah namanya lelaki......
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:28 PM | Show all posts
sibuk betul jaga org lain punya pakai apa kaler, org itu bukan perasan dia terdedahkannya mungkin juga, cam nilah org islam suka mencari kesilapan org lain seolah2 melakukan dosa besar teramat padahal diri sendiri pun sama spt suka tgk dan kumpul2 benda2 itu kah kah kah.
dikatakan akan berlaku zaman  islam yg teruk akhlaknya yg x lg kenal islam, mungkin kita di ambang zaman itu kot, aku berharap aku x hidup zaman itu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:28 PM | Show all posts
101# C.K


9 akal kekdah nye...
tapi napsu merogol membuak2 sebab hukum fizik konon...

atira Post at 4-10-2009 21:22



Bencinyer ko pada lelaki gamaknya...ya Tira...
Ingat sket... Moyang ko, datuk ko, bapak ko, somi ko, boyafren ko, anak ko tu LELAKI tau...!!!
Hati manusia ni boleh dibolakbalik oleh ALLah  swt...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:30 PM | Show all posts
118# Notwongjowo


aku benci laki akal singkat je
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:30 PM | Show all posts
Yelah tak cukup kedit.. tu yang bintang tanya kalo leh vote nak vote yang mana?
bintang Post at 4-10-2009 21:27


number 5.hu3.
why ????
ask urself lah
i know u want me,u know i want cha.he3.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099476s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list