Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
225802
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 09:09 PM | Show all posts
Tak kuar lagik? Isk tutup kedai karang..

Tido awal, esok sekolah
bintang Post at 4-10-2009 21:03 [

tak,sok sekolah petan ...
anip86 Post at 4-10-2009 21:05


Buat keje sekolah :@
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:09 PM | Show all posts
euwww grossss..

tak lucah kewr benda2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:10 PM | Show all posts
62# hzln

wali kepala atas je tutup...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:10 PM | Show all posts
mana boleh cakap,rahsia.
anip86 Post at 4-10-2009 21:07


Kalo rahsia tau dah nak vote yang mana :@
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:10 PM | Show all posts
dah namanya lelaki.......nak kata apa....


tapi bagi perempuan....berfikirlah sebelum melangkah keluar rumah dalam bab berpakaian ni....kita ingat org kagum tambah2 dgn memuji kita cantik padahal mereka rasa sebaliknya..seronok dan teransang....di sebabkan pakaian kita yang tak senonoh akan menimbulkan perkara lain yang seterusnya membawa kepada kemungkaran....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:10 PM | Show all posts
ada org bg tips kat aku..kalau nampak betina, jalangs or sundalans pakai camni, hampa tauk kacang tgk..sebijik sudah..konfem dia takleh jalan satgi ...slamat mencuba
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:11 PM | Show all posts
~ sky .. nk vote ape nih !! :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:11 PM | Show all posts
euwww grossss..

tak lucah kewr benda2 ni?
alyana Post at 4-10-2009 21:09


isk..
thread camni baru le isle...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:12 PM | Show all posts
awak sentap ke?
cm_peachRose Post at 4-10-2009 21:07


nampak sgt ko neh tak memahami apa yg cuba segelintir rakan2 perempuan kat sini cuba sampaikan/tegaskan...tapi masih ada hati nak berkhutbah nak tarbiyah org kehulu tarbiyah org kehilir tanpa menilai/memahaminya dgn lebih mendalam harap ko mendapat hidayah dgn turang bundurang lah hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:12 PM | Show all posts
ya lah kan, moga pahala kluar bertabligh 40 hari bulih lah tampung sikit2 dosa mata tgk segala alur berkerak dgn penuh ghairah tuh
hzln Post at 4-10-2009 21:08

ayat ini membuatkan aku teringat si wali ashna
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:12 PM | Show all posts
~ sky .. nk vote ape nih !! :kant:
~eVa~ Post at 4-10-2009 21:11


pikir sblm vote..telus amat porem baru neh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:12 PM | Show all posts
ada org bg tips kat aku..kalau nampak betina, jalangs or sundalans pakai camni, hampa tauk kacang tgk..sebijik sudah..konfem dia takleh jalan satgi ...slamat mencuba
alieyrina Post at 4-10-2009 21:10


Buat sambil sambil jalan jek ek... lepas tu wat tak tau

adess.. tak terbayang
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:13 PM | Show all posts
ada tak ass beyonce....anya rasa ass dia sorang je worth the discussion....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:14 PM | Show all posts
86# alieyrina
nanti tak psl2 kene penampar lak mcm maner?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:15 PM | Show all posts
abg not ko kena sensor dulu laa gambar gambar tu...fikirkan apa yang forumer sini rasa...
abgboroi Post at 4-10-2009 20:57



Cdgn baik tapi tak pandai edit la ...Bo !!! Pandai mmg aku nak wat punyer !
Itu pun amik image dari thread yg dinyatakan pada kata- kata pembuka thread 1#.
  
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:15 PM | Show all posts
isk..
thread camni baru le isle...
atira Post at 4-10-2009 21:11


moga itu bukan gambo anak, bini, adik, sedara-mara mereka sendiri
(teringat aku kisah sorang kaki porno yg tersilap beli vcd porno, rupanya dia terbeli "wayang" bininya sendiri, tau pula dia mengamuk2 :kant: )
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:17 PM | Show all posts
oklah..I rest my case dan takkan post lagi sbb saya pelik knp kaum sejenis saya tak boleh terima fitrah yg Allah ciptakan utk ayah, suami, abang, adik lelaki, pakwe mereka ni...
Chow...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:17 PM | Show all posts
sky yang geram dan nak bertindak tu sapa?.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:19 PM | Show all posts
itu belum lg yg naik motor.....berpelukan,mengangkang,nampak spender
semua dlm satu pakej istimewa tayangan percuma
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:20 PM | Show all posts
oklah..I rest my case dan takkan post lagi sbb saya pelik knp kaum sejenis saya tak boleh terima fitrah yg Allah ciptakan utk ayah, suami, abang, adik lelaki, pakwe mereka ni...
Chow...
cm_peachRose Post at 4-10-2009 21:17



Lelaki fitrahnya kan melindungi....
so dia kenalah melindung yang bernama pompuan demi mengingati ibu dan sedara pompuannya...

sebab tu ler ramai lelaki nak jadi hero kat pompuan, tak kira ler kena berbohong atau jadi penyamun, pokok pangkalnya leh jadi superman.. hah..!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list