Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
225717
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 10:36 PM | Show all posts
biasanya sy guna konsep catch n release..touch n go...hit n run  
TanSriJess Post at 4-10-2009 22:32


haha. aku respek ah dgn ko ni. frank. pure. x ramai forumer cm ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:37 PM | Show all posts
ni saya nak tanya kaum wanita
apasal jeans pomp biasanya yg ketat2....?selesa ker?lemak2 punggung nampak mcm tersekat jer...ader yg nampak cameltoe

cth sekadar hiasan
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:37 PM | Show all posts
haha. aku respek ah dgn ko ni. frank. pure. x ramai forumer cm ni
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 10:36 PM


aku tak reti nak berlagak suci...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:38 PM | Show all posts
haha. aku respek ah dgn ko ni. frank. pure. x ramai forumer cm ni
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 22:36


jess tu dah bersedia utk kena PA tua tak sedar diri...barua tua laa apa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:39 PM | Show all posts
biasanya sy guna konsep catch n release..touch n go...hit n run  
TanSriJess Post at 4-10-2009 22:32



haippppp.........






............
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:41 PM | Show all posts
ya betul tu...

tu sebab noor kata manusia di kurniakan akal....akal yang waras dapat membezakan banyak kategori manusia terutamanya lelaki apabila melihat perempuan....
noor2 Post at 4-10-2009 22:35


betul noor..dan lelaki yang berakal akan tahu.....
tindakan yang betul dan conform kepada kehendak healthy society apabila melihat pompuan seksi ataupun tidak.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:41 PM | Show all posts
jess tu dah bersedia utk kena PA tua tak sedar diri...barua tua laa apa...
abgboroi Post at 4-10-2009 22:38


ok la tu. xde la blagak wali tp sekejap je da jd urban plk kat thread lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:43 PM | Show all posts
aku tak reti nak berlagak suci...
TanSriJess Post at 4-10-2009 22:37



ai like!!......
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:44 PM | Show all posts
Post Last Edit by TanSriJess at 4-10-2009 22:46
jess tu dah bersedia utk kena PA tua tak sedar diri...barua tua laa apa...
abgboroi Post at 4-10-2009 10:38 PM


org ckp aku ni Pondan Tua pun ada tawwww...ada aku kesah??kekekkkeke

wey boroi...tua sgt ke aku nih???
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:46 PM | Show all posts
org ckp aku ni Pondan Tua pun ada tawwww...ada aku kesah??kekekkkeke
TanSriJess Post at 4-10-2009 22:44


wow...ko blow job tak jess? ko kata anytime suka kena blow job...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:47 PM | Show all posts
setakat alur bontot berkerak, tak payah lah nak tunjuk kat aku, boh penyepak baru tawww
Dunhill. Post at 4-10-2009 20:23

Ye  ke   ...abg dun   ....
jgn2   siap   ambik  gambar     wat    koleksi    3gp  .....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:47 PM | Show all posts
Alah!!! X leh nk vote pulak. Aku vote no 3. Time lunch pun boleh layan scene2 mcm ni kalau ada rezeki.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:47 PM | Show all posts
Post Last Edit by TanSriJess at 4-10-2009 22:46


wey boroi...tua sgt ke aku nih??? ?
TanSriJess Post at 4-10-2009 22:44


ntah laa..umur umur cam kita ni kan kena tuduh bangka...kena berlagak suci laa apa...ko cam x biasa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:49 PM | Show all posts
dah meroyanlah korang semuanya outof topic
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:49 PM | Show all posts
wow...ko blow job tak jess? ko kata anytime suka kena blow job...
abgboroi Post at 4-10-2009 10:46 PM


giler aku blow job?????

kalau "kena" tuh...mcm biasa la....ai rela tawww
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:49 PM | Show all posts
Ye  ke   ...abg dun   ....
jgn2   siap   ambik  gambar     wat    koleksi    3gp  .....
mahathirGX Post at 4-10-2009 22:47


ko jgn tegur dier MGX  jap lagi dier PA ko balik...ko tgk laa apa yang terjadi kat aku...takper takper...kasi chance dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:52 PM | Show all posts
kalau ada citer pasal bontot..semua pakat berebut nak sebut BERKERAK

kalau nampak ketiak...sibuk plak nak tulis KARATZ
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:53 PM | Show all posts
wow...ko blow job tak jess? ko kata anytime suka kena blow job...
abgboroi Post at 4-10-2009 22:46

tan sri kan lelaki.....

anya rasa bang boroi nak tanya...do you practise safe oral sex.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:53 PM | Show all posts
saya kalau bulan pose saya tak tengok.kalau tertengok tu cepat2 alih lain.memanjang istifar.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:53 PM | Show all posts
biasanya sy guna konsep catch n release..touch n go...hit n run
TanSriJess Post at 4/10/2009 10:32 PM


~ i loik this concept !! :kant:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096425s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list