JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
219235
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 10:06 PM | Show all posts
178# Notwongjowo


lain kali... sebarkan lagi gambar2 camni....
baru le isle...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:07 PM | Show all posts
ada ke rakyat malaysia yg tak pernah skali pon seumur hidup tak de jeans?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:08 PM | Show all posts
hehehe... sian not kena mlm ni...

baik ko delete blk gambo2 tu... x ke ko dpt saham skali klu org len tgk?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:09 PM | Show all posts
Post Last Edit by anya8797 at 4-10-2009 22:02



anya dah tengok banyak ulasan noor.....and while i feel strongly abaout what i believe....anya tak boleh nak terima ungkapan...apa nak buat..dah na ...
anya8797 Post at 4-10-2009 21:57


dalam hal ni..noor bukan nak berdebat siapa akan menang....ini kenyataan....

kadang kala noor tak boleh taip panjang2 sebab ada masalah server....slow sangat2...

yes anya...tu sebab noor kata manusia diberikan akal...tak semua tindak tanduk sama...manusia yang dikuasai akal dibawah kewarasan tidak akan melakukan perkara2 yang mungkar...dah namanya lelaki bermaksud...kejadian mereka diciptakan berbeza dgn perempuan...pandangan mereka melihat perempuan, naluri mereka...tetapi perlu di ingat tindakan mereka tidaklah sama kerana manusia dikurniakan akal...manusia yang berakal tidak akan melakukan perkara2 yang mungkar...

tidak bermaksud noor setuju dgn perlakuan mereka yang salah terhadap perempuan...

tetapi sebagai perempuan..jagalah peradaban kita dalam berpakaian....

i nak taip panjang2 pun kena ganggu dgn anak2 i .ni...hilang apa yang nak dibincangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:09 PM | Show all posts
ada ke rakyat malaysia yg tak pernah skali pon seumur hidup tak de jeans?
atira Post at 4-10-2009 22:07


ada apa dgn jeans? pki jeans pn salah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:10 PM | Show all posts
Sori la Tira...malas aku nak layan ko sbb ko jenis bebal....
Harap jaga somi ngan anak ko baik-baik ya !!!!
Notwongjowo Post at 4-10-2009 22:04


abg not kenapa ni tiba tiba cakap kesat kat forumer lain ni? whats wrong bro? kewl kewlll....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:11 PM | Show all posts
aku x berselera dgn pompuan mcm dlm gambar kat atas tuh..walaupun aku ni memang
pencinta wanita tegar
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:12 PM | Show all posts
186# abgboroi


dia sentap sebab aku tuduh dia gigih cari gambar bontot...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:12 PM | Show all posts
ni cerita punggung ke crita g-string?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:13 PM | Show all posts
berforum lah dengan berhemah.
pendapat masing2.sendiri jugak tanggung.
aku tak bias hokeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:13 PM | Show all posts
aku x berselera dgn pompuan mcm dlm gambar kat atas tuh..walaupun aku ni memang
pencinta wanita tegar
TanSriJess Post at 4-10-2009 22:11



noor tujukan lagu ''aku pencita wanita'' pada tansri....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:14 PM | Show all posts
ni cerita punggung ke crita g-string?
NIXAR Post at 4-10-2009 22:12


dah masuk montot dah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:14 PM | Show all posts
ada apa dgn jeans? pki jeans pn salah?
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 22:09


too sexy for them to handle la....

salah tawww....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 10:15 PM | Show all posts
hehehe... sian not kena mlm ni...

baik ko delete blk gambo2 tu... x ke ko dpt saham skali klu org len tgk?
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 22:08


Ramai tul mcm bagus jer !!! At least aku tidak hipokrit....
Yg dah tengok puas soh tutup pun ade gak....
MOD OK aper... Klu dia tengok , ia bukan bersifat pendidikan, mungkin ia dah tutup.
Klu lepas ni MOD nak tutup pun , aku tak kisah krn sekurang-kurangnya ada input buat sume!!!
  
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:15 PM | Show all posts
berforum lah dengan berhemah.
pendapat masing2.sendiri jugak tanggung.
aku tak bias hokeyyy
anip86 Post at 4-10-2009 22:13


ni mesti baru kat CI ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:15 PM | Show all posts
noor tujukan lagu ''aku pencita wanita'' pada tansri....
noor2 Post at 4-10-2009 10:13 PM


hahhahaha....tapi pompuan murahan mcm dlm pic atas tu,sy langsung x berkenan
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:16 PM | Show all posts
jantan bulih bagi justifikasi atas apa saja perbuatan mereka, waima pukul bini, main betina, tonggang arak tak hingat dunia, tak hirau nafkah anak (and these ppl are my friends )

....apalah sgt takat justifikasi tepek gambo alur berkerak nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:17 PM | Show all posts
dah masuk montot dah ni...
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 10:14 PM


takajut den tgk gambo2 tue.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:17 PM | Show all posts
dalam hal ni..noor bukan nak berdebat siapa akan menang....ini kenyataan....

kadang kala noor tak boleh taip panjang2 sebab ada masalah server....slow sangat2...

yes anya...tu sebab noor kat ...
noor2 Post at 4-10-2009 22:09


sorry....statement (ceramah) ni terlalu longgar untuk saya terima bulat2 k.noor....saya boleh balas dgn berdas2...tapi rasanya malas lagi nak type panjang2....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 10:17 PM | Show all posts
ni mesti baru kat CI ni...
atira Post at 4-10-2009 22:15


ushar kredit lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list