JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
218319
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-10-2009 08:18 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Muntz at 6-10-2009 19:49

Post Last Edit by Notwongjowo at 4-10-2009 21:50

Post Last Edit by Notwongjowo at 4-10-2009 20:35

Thread ini diwujudkan hasil pertembungan pendapat antara majoriti forumer lelaki dan wanita di thread  http://forum.cari.com.my/viewthr ... age%3D1&page=1.
Manakala objektif thread ini untuk memberitahu bentuk maklumbalas kaum lelaki bila berhadapan situasi gambar di bawah melalui hasil secara kuantitatif. Diharap dgn ini mereka lebih memahami kaum yang berlainan jenis  Pelbagai pendapat, bantahan, tempelak, cercaan berkaitan diluahkan. Tak kurang juga ada yg tidak cuba memahami perasaan forumer lelaki bila berhadapan keadaan ini walaupun diterangkan.  Soalan di atas bukan lah lengkap tetapi sekadar untuk mendapat maklumbalas forumer lelaki dan tindak balas mereka jika berhadapan situasi yang sebenar seperti gambar-gambar ini; Kepada forumer lelaki, jawapan jujur diperlukan supaya forumer wanita dapat mengetahui apakah perasaan kita kerana sebagai jantina berlainan , mereka bertindak balas berbeza daripada kaum lelaki !!! Selamat ngundi






Single Polls, Total 1312 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:21 PM | Show all posts
... best2
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:24 PM | Show all posts
wow...geram aku tengok...stim siot....

aku suka gambar 1st sebab aku suka gadis free hair(tidak bertudung) ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:25 PM | Show all posts
yang pakai tudung tuh paling best....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:26 PM | Show all posts
selalu nampak kaler spenda.......
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:27 PM | Show all posts
aku takleh vote...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:27 PM | Show all posts
aku paham kenapa dan mengapa TS perlukan jawapan untuk kesemua gambar diatas....tapi aku harap ketiga2 gambar tersebut sila edit (blur) skit part bontot tu....karna aku merasakan ianya terlalu lucah untuk korang tayang2 kat forum terbuka macam cari ni...apa2 pon aku tak seblahkan mana2 pihak..baik jantan baik betina...baik si pelihat....sendiri punya aset sendiri jaga
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:27 PM | Show all posts
macam nak lempang jahhhh...
anak2 sape la nih...tunggu mase nak kena baham hape
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:27 PM | Show all posts
Aku sebagai pompuan malu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:28 PM | Show all posts
hehehe...

banjir syial
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:28 PM | Show all posts
yang pakai tudung tu pakai g-string kan....nampak tali...gambar tetek ada x..tepek larrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:28 PM | Show all posts
pemandangan dah biasa dah ni
korang dtgla uitm,berlambak awek2 mcm ni...tak larat aku layan sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:28 PM | Show all posts


patut tlg tarik betulkan seluar aweks2 tu

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:29 PM | Show all posts
aku tak leh vote :@:@:@:@:@

biasalah lah beb,layannnnnn
just my dua kupang
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:31 PM | Show all posts
anya pompuan....tapi saje2 gigih nak sibuk2....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:31 PM | Show all posts
ini isu semasa ka?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:31 PM | Show all posts
baguslah.....bukak lah thread gini byk2, moga dpt jaga anak, bini, adik pompuan masing2 dgn lebih baik lagi...(walopun suka terkinja2 tgk lurah dan longkang anak, bini, adik pompuan org)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 08:31 PM | Show all posts
aku paham kenapa dan mengapa TS perlukan jawapan untuk kesemua gambar diatas....tapi aku harap ketiga2 gambar tersebut sila edit (blur) skit part bontot tu....karna aku merasakan ianya terlalu lucah u ...
C.K Post at 4-10-2009 20:27


Cdgn baik tapi tak pandai edit la ...CK !!! Pandai mmg nak wat punyer !
Itu pun amik image dari thread yg dinyatakan pada kata- kata pembuka thread 1#.
  
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:31 PM | Show all posts
1# Notwongjowo

tambah lg satu option le... geli.
heheheh. bukan patut bi gi bod
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:31 PM | Show all posts
pemandangan menarik...kita kena hayati ciptaan tuhan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079413s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list