Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
110403
View
848
Reply

SO & AC FUTURE ACTIVITY - GATHERING ON 28 MAC 2015

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2011 07:53 AM | Show all posts
Reply 840# Hana_Hirokawa

aku stuju sangatttttttt,,, n bg yg jauh2 tu aku leh usha tempat tinggal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-4-2011 01:09 PM | Show all posts
Reply  Hana_Hirokawa

aku stuju sangatttttttt,,, n bg yg jauh2 tu aku leh usha tempat tinggal
nzhass79 Post at 28-4-2011 07:53



uik..semangat dia...
masa ni kbel x ada tapi klu ko org nak buat...organiser ler ye....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2011 02:43 PM | Show all posts
Reply 842# isabel

ala kak bel p manerr??? tanak ar organise
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2011 03:50 PM | Show all posts
kak bel
alah kak bel takdo? huhu kaka zue aa organise hehehe...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2011 09:58 AM | Show all posts
hubby ada office outing gathering...so kena ler ikut sbb gathering ni bawak family....
Bella kbel x bawak sbb gathering ni kat Hutan Belum...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2011 10:24 AM | Show all posts
Reply 844# Hana_Hirokawa

Insya ALLAH... korang ada, meh same2 kita organise.... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2011 12:04 PM | Show all posts
Reply  Hana_Hirokawa

Insya ALLAH... korang ada, meh same2 kita organise.... hahahahaha
nzhass79 Post at 29-4-2011 10:24



    ...tak tahu nk wat kat mana agik yaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 08:04 AM | Show all posts
...tak tahu nk wat kat mana agik yaa
limau Post at 29-4-2011 12:04


kat umah kak zue ahahaha... larikkkkkkkkkkkkk.........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2015 04:54 PM | Show all posts
dah lama thread ni bersarang...

baek semua AC akan bakal ada future activiti mcm biasa gathering la kan...

so tunggu MOD @dauswq bukak thread gathering oke...

cc : @nzhass79 @eddlisa_uyuk @teky

perhatian : @admin6
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080849s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list