Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
110276
View
848
Reply

SO & AC FUTURE ACTIVITY - GATHERING ON 28 MAC 2015

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Post time 5-10-2009 09:53 AM | Show all posts
@ botol....ada je laki sorang.... datang je... nk malu haper

@hana... ape yg konpem, ape yg kensel?? bukan ko konpem sal rendang daging ke??
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:00 AM | Show all posts
:geram: adoi zue.. silap taip aaa.. nae, me confirm pasal rendang daging.. yg kek pisang tu me kensel hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:17 AM | Show all posts
annyeong yorobun...
ok a quick post..smlm call smaj...dia kata dia x dpt dtg gath umah kak zue sbb dia kena g kenduri kawen kat terengganu..huhu..

pehtu kak weina aka taesungki mntk saya bgtau yg dia mebi nk bawak rendang daging/serunding..but since hana dah booked rendang daging dulu, so kak zue letak dulu serunding bawah nama taesungki..t saya tny dia balik camne k..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:29 AM | Show all posts
annyeong yorobun...
ok a quick post..smlm call smaj...dia kata dia x dpt dtg gath umah kak zue sbb dia kena g kenduri kawen kat terengganu..huhu..

pehtu kak weina aka taesungki mntk saya bgtau yg  ...
wbsJUE Post at 5-10-2009 10:17 AM


annyeong, jue... dh lama x sembang2 dgn ko ek!!

omo, madu rumah suju aku tu x dpt join ek?? dia jd pengapit ker kat t'ganu tu??
hmmmm, xper ah. nnt2 kalo nk bernoreh, aku akan jumpa gak dgn dia!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 01:07 PM | Show all posts
kak bel ngan kak zu..masukkan nama hana_olijas ye..die nak gie
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 01:54 PM | Show all posts
aah aah
hana mitak tlg ltkkan nama
nnt b bgtau dia bwk apa...dia tgh busy lagi tu...nnt dia dh bgtau b tepek sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 02:22 PM | Show all posts
Gathering AC 2/2009

tarikh : 17.10 (deepavali)

Masa : 12.00 pm

beralamat dia Presint 9, Putrajaya


kalau sudi hadir sila maklumkan nama anda kat kat sini....
saya akan update dari masa ke semasa

Gathering kali ni anda dikehendaki bawak potluck...
bile lg nk tunjuk skill memasak korang tu

nak no fon siler pm







Yang akan hadir (Insya ALLAH)

1. nzhass (main menu... nasi ape tak tau lg )
2. Isabel (spaghetti)
3. seroja23 (assistent ai )
4. limau (kek)
5. Hana_Hirokawa + bodyguard (rendang daging)
6. im_comey (dessert)
7. taesungki aka weina (rendang daging)
8. rukiaichigo (puding cocktail)
9. nightwinkle
10. teky oppa
11. anonymous5050
12. Jel_jelita
13. minho_nora
14. azzy
15. muun
16. skymania (ketupat palas + rendang ayam)
17. wbsJue (nasi hempet )
18. Haizan ( kek coklat)
19. aima87
20. brookemcqueen ( since budak hostel..dimaafkan..leh ler bawak barang tunjuk... )
21. momoko
22. k-aries
23. mawad
24. awan_guling2
25. hana_olijas

tak konpem
1. JC
2. twinkystar
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:41 PM | Show all posts
cane aku nak konpem kan neh?act da deal ngn kak ruki die nk bg dvd bakar kt aku.kang aku x datang sian lak kat die.hehe..erm kalo ayah aku bg kete ari tuh aku g.ok x?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:49 PM | Show all posts
cane aku nak konpem kan neh?act da deal ngn kak ruki die nk bg dvd bakar kt aku.kang aku x datang sian lak kat die.hehe..erm kalo ayah aku bg kete ari tuh aku g.ok x?
bottle_boy Post at 5-10-2009 04:41 PM


ala, kalo ko ayah ko x bg kete pun, boleh jer ko join kitorg nek ERL. boleh ko jd bodygoard kitorg, noona2 ko gak kan!!  
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 06:01 PM | Show all posts
ala, kalo ko ayah ko x bg kete pun, boleh jer ko join kitorg nek ERL. boleh ko jd bodygoard kitorg, noona2 ko gak kan!!  
rukiaichigo Post at 5-10-2009 16:49

ingt kiah ko janji balik dgn aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:04 PM | Show all posts
ingt kiah ko janji balik dgn aku
kalchi Post at 5-10-2009 06:01 PM


wokeh... tp nnt kalo dh jumpa kat sana, ko ingat kan aku blk ko akan blk dgn aku sekali!!  
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:08 PM | Show all posts
ala, kalo ko ayah ko x bg kete pun, boleh jer ko join kitorg nek ERL. boleh ko jd bodygoard kitorg, noona2 ko gak kan!!  
rukiaichigo Post at 5-10-2009 16:49


oh korg dtg segerombolan nek kete api ke?ptu nek bas??erm best gak tuh.ok nnt aku konpenkan balik...
(akuxleh imagine betape malunye aku nk jmpe noona seramai 20 org)
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:11 PM | Show all posts
oh korg dtg segerombolan nek kete api ke?ptu nek bas??erm best gak tuh.ok nnt aku konpenkan balik...
(akuxleh imagine betape malunye aku nk jmpe noona seramai 20 org)
bottle_boy Post at 5-10-2009 08:08 PM


aku xsure la 20 org ke beraper yg join sesama nek ERL ni, tp dgr2 akan ada yg tolong fetch kiter kat putrajaya sentral nnt!!  
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:17 PM | Show all posts
aku xsure la 20 org ke beraper yg join sesama nek ERL ni, tp dgr2 akan ada yg tolong fetch kiter kat putrajaya sentral nnt!!  
rukiaichigo Post at 5-10-2009 20:11


owh yeah?kalo aku jd bwk kete,nak aku tlong fetch pn bole.bole grk skali..(alamak malu nye)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2009 08:54 PM | Show all posts
@bottle_boy

nak tanya ni confirm dtg ke..?
klu x k.bel nak letak kat confirm list...

@JC...

oke k.bel harap dpt ler ko dtg...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2009 08:58 PM | Show all posts
Attn semua anak2...!!!

ari ni k.bel dpt sms...x tau klu yg lain pun dpt sms...

so k.bel cuma nak tlg kwn kita...Hana_Olijas..

adik dia akan kawin 10hb (Sabtu ni) dan dia kata nak buat open house sekali...dia berharap kita semua dpt menghadirkan diri klu ada yg free utk dtg meramaikan majlis dia kat umah dia...

gan tu k.bel nak tanya ada sesiapa yg akan bakal hadir ke sabtu ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:06 PM | Show all posts
owh yeah?kalo aku jd bwk kete,nak aku tlong fetch pn bole.bole grk skali..(alamak malu nye)
bottle_boy Post at 5-10-2009 20:17

kalo ngko jadik bwk kete ko tlg anto kakchu balik boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:16 PM | Show all posts
Attn semua anak2...!!!

ari ni k.bel dpt sms...x tau klu yg lain pun dpt sms...

so k.bel cuma nak tlg kwn kita...Hana_Olijas..

adik dia akan kawin 10hb (Sabtu ni) dan dia kata nak buat o ...
isabel Post at 5-10-2009 20:58


dpt gak......yorabun pegi la

momo ade exam
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:18 PM | Show all posts
owh yeah?kalo aku jd bwk kete,nak aku tlong fetch pn bole.bole grk skali..(alamak malu nye)
bottle_boy Post at 5-10-2009 08:17 PM


hmmmm, ko duk kat maner ek?? kot kalo sng aku nk jumpa dgn ko, boleh jer kot... hahahaha ~~
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:21 PM | Show all posts
Attn semua anak2...!!!

ari ni k.bel dpt sms...x tau klu yg lain pun dpt sms...

so k.bel cuma nak tlg kwn kita...Hana_Olijas..

adik dia akan kawin 10hb (Sabtu ni) dan dia kata nak buat o ...
isabel Post at 5-10-2009 08:58 PM


xtau ah nk ckp mcmaner kak bel... takut time tu ada yg nk dtg rumah... and sy xtau nk g rumah hana_o mcmaner... ekceli dr time puasa kot dia ada ajak sy g kenduri kawen adik dia tu sbb nk rs coklat yg dia buat!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100694s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list