CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5922|Reply: 31

”Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya”.

[Copy link]
Post time 11-9-2009 08:58 AM | Show all posts |Read mode
Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) akan menganjurkan jualan ”Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya”. Program ini bertujuan untuk membantu para pengguna mendapatkan bekalan barangan keperluan khususnya untuk persiapan Hari Raya Aidilfitri pada harga yang lebih berpatutan berbanding harga pasaran. Kementerian ini dengan besar hatinya ingin menjemput semua untuk menghadiri jualan tersebut seperti ketetapan berikut: -
Tarikh
:
11-13 September 2009



Masa
:
10.00 pagi – 9.00 malam

Tempat
:
Berhadapan Bazaar Ramadhan, Presint 2, Putrajaya


Jom kita ke sana ... kemahnya betul2 sebelah bangunan Pinjaman Perumahan. Antara yg ada barangan dari KAMDAR, Cadbury, Piere Cardin .. barang2 semua dari kilang
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 09:03 AM | Show all posts
dengornyer nokia, pepsi and etc pon ader
moh kiter~
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 09:10 AM | Show all posts
bestnya..akan ku ajak pakwe ku ke sana hujung mgu ni..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 09:17 AM | Show all posts
woh... ini sudah bagus. takyah gi KL
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2009 09:17 AM | Show all posts
tengahari ni nak g jenguk2 je dulu
kalau berkenan di hati bolehlah membeli
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 09:19 AM | Show all posts
wahhh... ofis ku siap sediakan bas pkl 9am tadi dari dayabumi ke putrajaya utk sapa2 yg berminat nak pegi.  ofis ku kan agensi di bawah KPDNKK ni.  tapi mcm tak nak plak pegi sebab takde geng.. ramai yg nak jelajah ke jln tar... so aku pun tak pegi la.... tgk la.. pegi sendiri jela weekend ni... confirm sesakk org.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 09:21 AM | Show all posts
hehehehehehehe.......... tghari ni aku nak merayap pi presint 2.. yahuuuuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 09:26 AM | Show all posts
best x ke sane?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 10:16 AM | Show all posts
sapa yg p arini kasitau la ok tak rega nya... malas nak trun kl nih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2009 10:35 AM | Show all posts
tghari ni nak g tengok .. sebenarnya kat opis aku pun ada jualan gak .. puspanita dari semalam lagik
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 11:01 AM | Show all posts
hrmmm..sape2 yg dah pegi tlg la yer kasi review kat sini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2009 11:11 AM | Show all posts
tadi asben bgtau .. kalau sapa2 nak beli hp .. murah2 kat sana ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 11:23 AM | Show all posts
12# mamasaffiya

brg lain ape citer plak mama?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 11:44 AM | Show all posts
pe menarik? murah ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 02:33 PM | Show all posts
wah menariknya...review2 best ker tak best ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 03:22 PM | Show all posts
tadi maizi dah pegi dah. memang ramai kat sana tengahari tadi.penat ooooo....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 03:26 PM | Show all posts
16# maizi

brg ape yg de jual kat sane? harge mcm mane plak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 03:27 PM | Show all posts
macam2 gerai yang ada kat situ. baju jenama poney utk budak dia jual RM5 ke RM 10 sahaja.
ducth lady kotak kecil tu 9 kotak RM10 sahaja. banyak lagi barangan yang murah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 03:30 PM | Show all posts
baju budak tu sehelai RM5 hingga RM10.ada jenama PONEY & DISNEY. Barang jenama Julie'S tu satu beg ada berbagai barang RM 10 juga. Cadbury wafer tu 4 peket RM 10. Coklat cadbury satu RM 5.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2009 03:30 PM | Show all posts
hmm .. tengahari tadi aku g jenguk jap.
ingat nak cuci2 mata ajer .. sekali terbeli jugekk .. heheheh
aku beli barang makan ajer
mcm dutch lady aku beli air kotak kecik tu 9 kotak
harga RM10 pastu doang bagi beg kain warna biru .. cantekkk

pastu g gerai julies .. jual set gak .. aku amek set biskut love letter ada 3 kotak ngan biskut peanut butter 2 bungkus ngan biskut coklat sebungkus RM10 gaks.

aku beli gak baby t tuk anak aku .. jenama Hamster sehelai RM10 .. yg tak puas ati jenama Poney .. harga RM5 ke atas. Berduyun2 org2 kat c2 .. dah lah dekat ngan pintu kuar, nak pengsan aku bila nak kuar.

yg lain2 ada kasut lelaki jenama Camel, kasut2 pompuan ada less sampai 70% .. ada jenama gak tapi lupa jenama apa .. ekekekke .. banyak jual makanan lah ngan air2 kordial.
Kuih2 raya pun banyak gak. Baju raya pun ada .. kat gerai KAMDAR
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.081323 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list