Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
20645
View
49
Reply

port memancing..

[Copy link]

Author: guy_XY       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-9-2009 03:53 PM | Show all posts |Read mode
salam kaki pancing..
hope korang leh kongsi port2 memancing yg best..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2009 04:00 PM | Show all posts
aku salu mancing kat bawah jambatan p.pinang..
tp sejak dorg wat construction nih, ikan dah kurang la..
nak cari port br..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2009 10:23 AM | Show all posts
aku ada port gak...nak kongsi gak la...kat puchong bersepah...kat belakang ioi mall...paling banyak ikan talapia la
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2009 12:57 AM | Show all posts
aku ada port gak...nak kongsi gak la...kat puchong bersepah...kat belakang ioi mall...paling banyak ikan talapia la
cmf_eddie_world Post at 6-9-2009 10:23


blh x ko bg map mcm mn nk gi situ.....sejak aku keja kl ni x ade port la nk ngail...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 09:59 AM | Show all posts
blh x ko bg map mcm mn nk gi situ.....sejak aku keja kl ni x ade port la nk ngail...
matkos Post at 9-9-2009 00:57


nanti aku bagi map...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 10:20 AM | Show all posts


Ape ape pm aku..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 10:54 AM | Show all posts
ioi ko ikut signboard g puchong jer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 04:16 PM | Show all posts
aku paling suka mancing kat tasik buaya puchong... kat situ tempat pun cantik.. bawak anak2 sekali... ikan lampam dia besor2 wooo... ikan patin toksah cakapler...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 07:56 PM | Show all posts
aku paling suka mancing kat tasik buaya puchong... kat situ tempat pun cantik.. bawak anak2 sekali... ikan lampam dia besor2 wooo... ikan patin toksah cakapler...
seroja1 Post at 10-9-2009 16:16


tasik buaya kat belah mane bro...lampam pun layan gak...bagi map sikit
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2009 03:30 PM | Show all posts
9# cmf_eddie_world

bukan bro ler.. sis yer..
kalo nak pi lombong buaya.. u tau tak puchong perdana... lepas puchong perdana tuh ada kampung sri aman... lombong buaya kat kampung sri aman.... kalo sebelum lepas tol menghala usj.. ada jalan masuk.. sebelah jalan tuh ada sungai... ikut jer jalan tuh sampai jumpa lombong.. (eh betul ker?... dengar orang cakap jer.. tak penah cuba) selalu ikut jalan belakang.. jalan menghala taman mas... nampak tangki air masuk kanan.. jumpa satu hardware terus masuk simpang tuh.. terus jer jumpalah lombong tuh... best tau tengok ikan dok bedebushh.. bedebushhh...  kalo gi malam buta.. ada rezki boleh jumpa ngan kak pon...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2009 10:22 AM | Show all posts
9# cmf_eddie_world  

bukan bro ler.. sis yer..
kalo nak pi lombong buaya.. u tau tak puchong perdana... lepas puchong perdana tuh ada kampung sri aman... lombong buaya kat kampung sri aman... ...
seroja1 Post at 16-9-2009 15:30


sis pun sis lah...Bagi la map...senang sikit nak pi...nak layan lampam ni..kalau google tasik buaya mane nak jumpa...besar ker tasik tu..
ai kak pon pun ade ker..mesi tempat ni kene masuk kedalam skit kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2009 04:58 PM | Show all posts
aku pernah try mancing kat kelana jaya, oposite giant, belakang shell...kolam berbayar, rm10 1 joran..tp ikan takleh bawa balik..ikan mak oi..besar2..yg ada pacu, patin..patin kat situ besar2 kaki aku dh...asik tangkap lepas je..boleh la layan tarik ....umpan roti je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 12:00 AM | Show all posts
aku pernah try mancing kat kelana jaya, oposite giant, belakang shell...kolam berbayar, rm10 1 joran..tp ikan takleh bawa balik..ikan mak oi..besar2..yg ada pacu, patin..patin kat situ besar2 kaki aku ...
eco_internet Post at 28-9-2009 16:58


wah syok tu kalau ade menarik...tp kat belah mane bro...kasi detail sikit
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 02:10 PM | Show all posts
dekat giant kelana jaya..oposite dia ada stesen minyal shell tak silap aku..kat belakang stesen minyak tu..kalau dr federal highway, exit kat flyover cam jabatan pulau pinang tu, ambik arah ke kelana jaya, straigt smpi nampak giant sebelah kanan, stesen minyak sebelah kiri..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:57 PM | Show all posts
dekat giant kelana jaya..oposite dia ada stesen minyal shell tak silap aku..kat belakang stesen minyak tu..kalau dr federal highway, exit kat flyover cam jabatan pulau pinang tu, ambik arah ke kelana  ...
eco_internet Post at 29-9-2009 14:10


aku tahu kelana jaya ada giant belah kastam tu...depan giant ada shell.. belakang shell tu x silap aku ade construction.. :geram:    betul ker aku ckap nie..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2009 02:30 PM | Show all posts
a ah..tpt konstruction yg tak siap tu dorang way kolam mancing..guba try usha..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2009 09:56 PM | Show all posts
esok jom try gi nak..ade beran..

tp esok ade american reject datang kl..melepas la kalau x gi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 03:19 PM | Show all posts
Kat belah2 Taiping port mana yang baguih???
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2009 03:11 AM | Show all posts
Kat Kolam Rekreasi Kelana Jaya.
Dekat tempat orang jogging tuh.

Tapi kena lesen.Memancing dibenarkan waktu cuti ajer.
Ikan Toman , Tilapia ( 1 kg/ekor) Li Koh dan Lampam, keli dan kura- kura.

Nak amik lesen waktu pejabat berdekatan ngan tasek tuh ada bangunan bumbung kaler biru.
RM17.00 tak silap untuk sebulan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2009 03:14 AM | Show all posts
9# cmf_eddie_world  

bukan bro ler.. sis yer..
kalo nak pi lombong buaya.. u tau tak puchong perdana... lepas puchong perdana tuh ada kampung sri aman... lombong buaya kat kampung sri aman... ...
seroja1 Post at 16-9-2009 15:30


Kak Pon ada??
Tak pernah dengar..
Ni yang nak gi nih...
Agak- agak kul berapa dia datang melawat?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.296500s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list