CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: azsukie

tension keje

[Copy link]
Post time 23-6-2009 10:47 AM | Show all posts
bos mmg sentiasa betul..tak gune argue...
dulu bos aku konon2 pas keje kat aku sekejap ms die pegi oversea..
alih2 bile balik..tak pernah pun mintak semula..
siap gtau buat ms nie aku kn handle sume tuh..
aku geram gak..tapi takpe..
byk bende yg die srh aku handle is strictly P & C..
aku blaja betul2 keje die tuh..buat baik ngan correspondence die..
dlm 2 years plus gakla..
pastu bile aku resign from that company
aku start my own company...doing freelance work..
similar business ngan previous company..
so..
even skang ko rs cam tensen gile kn wat keje camtuh..
think positive..one day you'll be thanking your bos..
cam aku skang..
hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2009 01:49 PM | Show all posts
think positif yang..

amik neh semua sebagai cabaran..

kalau ko dapat laksanakan dengan baik.. len kali, campak kat mana pun ko leh menten perform..

selagi tidak mengabaikan kerja2 hakiki, buat jer mana  yang termampu..

kalau tak larat, biarkan sajork.. kang ada apa2 bukan ko pun yang perlu menjawap.. yang memangku itu juga  yang perlu menjawap..

good luck..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 03:27 PM | Show all posts
[quote]think positif yang..

amik neh semua sebagai cabaran..

kalau ko dapat laksanakan dengan baik.. len kali, campak kat mana pun ko leh menten perform..

selagi tidak mengabaikan kerja2 hakiki, bua ...
NURMIMIE Post at 23-6-2009 13:49 [/quote

positive thinking...this is what i'm doin rite now..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2009 09:16 PM | Show all posts
23# reenz

ko pun nasib serupa aku ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2009 09:20 PM | Show all posts
positive thinking..erm..i'll think about that..at least for the next 2months
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 11:54 PM | Show all posts
aku simpati dgn ko..tapi apakan daya...ni la lumrah org bawahan...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 8-7-2009 01:38 PM | Show all posts
update:
aku dapat tahu bos yang memangku tu akan terus stay kat bahagian aku

matila aku mcm ni..sedangkan sekarang ni pun aku dh terkial2 buat semua keje..
aritu aku ingat penderitaan aku akan berakhir once bos aku bertugas balik..tapi kalau konfem la dorg rotate mmg aku teruk la pasni
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2009 03:01 PM | Show all posts
5# azsukie

knp dia x ambik tindakan...
kasi warning kt pemangku dia..
duit nak,kerja x mau...
x pun suruh bos naikkan pangkat ko...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2009 05:31 PM | Show all posts
sigh...ekonomi mcm taik...mmg susah ni
harap u r ok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2009 05:37 PM | Show all posts
no i'm not ok
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2009 11:50 PM | Show all posts
biasalah, keja dia pas kat kita, keja kita x siap2 pulak, i siapkan keja sehingga siap iaitu every day balik 8 malam, orang lain semua balik kul 6 ptg, ada cctv big bos taulah siapa buat keja sapa tak, siapa buat keja orang lain, siapa yang balik lewat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2009 09:04 AM | Show all posts
smlm pukul 5.15 dia dah balik..
aku pukul 6.30 baru balik..
arini dia cuti..senang kan idop dia.
esok keje mesti dia akan mintak aku update dia segala benda
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-6-2023 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.083147 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list