Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
63661
View
401
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 5-11-2009 02:24 PM | Show all posts
Mampu la...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2009 06:43 PM | Show all posts
mampu dan suka sangat dgn jenama LV, ada 2 buckets, wallets, handbag - alah membeli, tahan lama material dia

dan suka juga dgn Burberry, SF dan Gucci, and shin ada hangbags, wallets from all these

kalau dari lesser brands suka dgn COACH,Guess - ada barangan dari jenama2 ni

dan kesemuanya ori belaka, kalau tak mampu to own ori punya shin tidak akan beli di pasar malam atau pun ciplak as I do appreciate the craftmanship and the dedication that goes into making them
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 12:29 AM | Show all posts
Salam dan selamat berpuasa semua.

MACD nak bagi satu pendapat kat sini.

Sebenarnya kalau tak pakai Louis Vuitton, itu bukan satu masalah. Tiada siapa paksa semua wanita wajib pakai Louis Vuitton ...
MACD Post at 5-9-2009 00:33

Salam dan selamat berpuasa semua.

MACD nak bagi satu pendapat kat sini.

Sebenarnya kalau tak pakai Louis Vuitton, itu bukan satu masalah. Tiada siapa paksa semua wanita wajib pakai Louis Vuitton ...
MACD Post at 5-9-2009 00:33


cemburu emmmmmm
mak mentua me umur 75 tahun tu pakai LV,
dr beg kecik sampai beg balik kampung..
sunglasses dia pun tertempel brand LV..

bebaru ni dia buang separuh collection dia,
me tenguk dr brand fendi semua tu..
me pikir cam lelama dibuang jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 08:30 AM | Show all posts
kakak aku suka pakai LV.
tgk x lwa mana pun cuma nama je lebih kannn..
wallet saje dh rm800
patu beg kecik yg boleh muat fail petak tu rm3k...
tu aku ckp..apa benda yg lawanyaa..tgk biasa je, sama je dgn beli kat indon dan PS boutique.
cuma PS tu x kemas mcm kat indon punyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:16 AM | Show all posts
aku pernah beli Mont Blanc jer kat wife aku, but that was 3 4 years ago, the price was about nearly RM1,000.00 ... pasal time tu dapat bonus tak tau nak spend kat mana .. bila baca thread ni baru perasan yang aku dah lama tak bagi present mahal kat wife, so sempena anniversary yang dah dekat ni, rasanya kena pi la usya-usya kat KLCC weekend
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 01:22 PM | Show all posts
kakak aku suka pakai LV.
tgk x lwa mana pun cuma nama je lebih kannn..
wallet saje dh rm800
patu beg kecik yg boleh muat fail petak tu rm3k...
tu aku ckp..apa benda yg lawanyaa..tgk biasa je, sam ...
rienafaiz Post at 6-11-2009 08:30


to the untrained eyes, tak nampak perbezaan yg ketara..to us yg selalu guna branded goods ni, sekilas pandang kita boleh tahu, be it imitation yg Gred tripple A dari korea ke apa..tak sama bahan material and the workmanship
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 08:20 PM | Show all posts
bole lah kalu nak beli...tapi aku tak minat LV...tu psl tak beli...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2009 11:10 AM | Show all posts
mampu beli....tapi mahal sangat... so tak akan beli...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2009 12:03 PM | Show all posts
aku just ada satu ja wallet LV ja,...
x mampu beli byak2
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 11:16 PM | Show all posts
insyallah if ade rezeki bole laa...;)
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 10:05 AM | Show all posts
mampu nak pakai.tapi tak minat sebab macam orang tua aje...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 02:52 PM | Show all posts
mek ada dapat 1 bag LV terpakai...heheh mak cik mek bg, tak taulah ori ke tak..camner nak tau ori ke tak...tgk dari luar bag tu memang mcm kulit asli
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 10:14 PM | Show all posts
http://queenmayo.blogspot.com/

visit my blog...tq u can shops here


i ade lv dan guccii...ori with card n dust bag
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 03:56 PM | Show all posts
aku x minat design monogram LV ni. ntah le. tak bekenan lah
so kalau aku pakai ori pun, org cakap mesti tak ori punya
so, baik lah tak yah beli lgsg

tapi kalau bos2 aku yg gaji sebulan 5 figures tu pakai barang fake pun dikatanya ori
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 04:50 PM | Show all posts
teringin tu memang ler teringin tapi kalau dah sampai ribu riban tu rasa macam tak patut lak aku nak mengabihkan duit ke situ, banyak lagi komitment aku nak wat

kalau kasik preee i memang sudi..... ...
doubleeleven Post at 24-8-2009 14:34


Betul, betul, betul...., sependpt dgn awak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 05:38 PM | Show all posts
nak LV Mahina
bila boleh dpt tak tau ler :cf:
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 07:13 PM | Show all posts
nak LV Mahina
bila boleh dpt tak tau ler :cf:
nidzhar Post at 26-11-2009 11:38 AM


tu la, cantik kan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2009 02:00 PM | Show all posts
harga dia pon cantik narif
kalau dpt..apa org kata alah membeli menang memakai
ye kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 09:13 PM | Show all posts
ermm....sebab takdak duit, i katalah tak mampu...
kalo mampu pun....i won't choose this brand
aku rasa cam sandwich girl....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 01:19 AM | Show all posts
ermm....sebab takdak duit, i katalah tak mampu...
kalo mampu pun....i won't choose this brand
aku rasa cam sandwich girl....
my-alja Post at 29-3-2010 07:13 AM


sandwich girl tu camne alja?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110274s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list