Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
65411
View
403
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin tgk orang but jujur tak minat design dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 03:59 PM | Show all posts
BOLEH LA CUBA NANTI
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 01:03 AM | Show all posts
I lebih suka practicality...for now, I'm using Neverfull MM..meskipun hari2 gi keje naik LRT je. huhu. Biarlah orang nak cakap entah2 fake ke apa, yg penting diri sndiri tau ori.  I takdela banyak designer bags ni..masih belum mampu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 10:49 AM | Show all posts
looking forward to hv one LV..

tapi nak pi butik dia kat Paris..so lambat lagi le..kena tggu anak2 kecik ni besar sikit..

skrg ada coach 3.. mrc by marc jacobs.. mk
tp yg aku suka pakai satu je...hahaha berulang yg tu je
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2017 01:02 PM | Show all posts
bila ada duit lebih - tak terasa nak beli LV. beli brand lain...
bila duit dah kureng - masa tu lah LV ni nampak cantik!
tapi one day - akan beli jugak la kot. mana tau bangun2 tido husband hulur duit soh g beli...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 05:54 AM | Show all posts
Bukan soal kemampuan...tapi soal kesetiaan...

When you have CHANEL....what is LV?

Please refrain from deciphering....

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 11:24 PM | Show all posts
kalau husband belanja dapat lah LV
sendiri beli setakat coach & longchamp jer tu pun yg outlet punya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 10:09 AM | Show all posts
iols teringin nak pkai..
tapi terpk, kalau pkai ori pun orang akan rasa imitation sebab iols bukan kaya raya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 03:44 PM | Show all posts
dulu tak minat sbb designnya sama je

skang byk design baru & cantik2...tapi tak mampu lagi la huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 07:39 PM | Show all posts
iols teringin nnak pakai speedy 25 sbb suka boleh crossbody.
tp utk beli yg prelove pun iols syg duit. hehee rasa mcm mahal je prelove pun.
tp bila tgk harga tiket flight apesal rasa murahh  
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sueism replied at 17-10-2009 04:16 PM
for me LV macam emas kalau tak suka boleh jual kat ebay ..walaupun mahal tapi LV masih ada value nya ...

Hai sue...u baiki kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bunga_kaseh replied at 12-5-2010 09:51 AM
i pun peminat lv... Ada few collection dr handbag, skarf, kasut, keychain dll ..tp pakai bila ada ma ...

Hai bunga...scarf Lv u still elok lg x smpai skg?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2018 08:09 AM | Show all posts
teringin nak pakai...mampu nak beli..tapi rasa membazir bila beli Neverfull hampir RM4k..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2018 08:55 AM | Show all posts
aku ada dua LV

satu neverful bag besar gedabak color creme tu satu lagi pouch yg kecik molek kaler brown

pouch tu aku buat wallet je..tiap kali aku keluarkan pouch tu byr ke apa..mesti org perati..hihi sebab terserlah keanggunan lv disitu walopun comel.

both i bought from ebay almost kat 10 tahun lampau.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2018 11:18 AM | Show all posts
beli LV sebab dah sampai ke paris . .buat kenangan .. satu utk business travel, satu lagi utk casual
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 12:45 PM | Show all posts
Iols bukan sorang yg setia dgn handbag nie. Suke pakai macam2 brand. TAPI untuk LV iols ade satu je. Galliera PM. Sayang giler iols dengan handbag nie. Kira first high end bag iols beli. Tahun 2010.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka guna speedy 25 for everyday bag sbb roomy, practical and takyah risau la kalau hujan ke air tumpah ke etc. Tp sbb everyone ada speedy rasa tak best jugak pakai kdg2
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2018 09:17 AM | Show all posts
nak kata mampu xdelah sgt tp just utk reward diri jer,dulu suka gucci tp sjak umur makin meningkat tersuka plak ngan lv..i ada 2 bags & 5 SLG lv..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2018 09:19 AM | Show all posts
cassriena replied at 21-2-2018 07:39 PM
iols teringin nnak pakai speedy 25 sbb suka boleh crossbody.
tp utk beli yg prelove pun iols syg d ...

khennn,nak beli preloved tp mahal plak baik terus beli baru tp rasa cam tak berbaloi plakk....adoiii runsing
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:41 PM | Show all posts
Bila tengok rega bag LV macam mahal, tapi bila tengok rega tiket kapal terbang tak sayang duit. kalau ada duit lebih dan mampu, apa salahnya beli .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122056s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list