Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66354
View
405
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 30-3-2010 09:06 AM | Show all posts
http://i150.photobucket.com/albums/s82/peanut-butter1/DSC02436.jpg


itu semua my collections ...tu pun masa bekerja dulu mampu beli sekarang nie dah tak keja tengok aje lah LV tu...
sueism Post at 16-10-2009 02:55


woww..byknye koleksi LV.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 09:12 AM | Show all posts
Post Last Edit by Hana at 30-3-2010 09:14
http://i150.photobucket.com/albums/s82/peanut-butter1/DSC02436.jpg


itu semua my collections ...tu pun masa bekerja dulu mampu beli sekarang nie dah tak keja tengok aje lah LV tu...
sueism Post at 16-10-2009 02:55


aku kan..berkenan bag LV yang belah kiri, atas sekali.
kalau ada orang nak jual, rm50 aku nak beli.  agak2 leh dapat tak?
tapi, kena ori la. second hand ke.. third hand ke.. ten hand ke..tak kisah..janji ori sbb aku nak buat lasak. nak letak barang2..

note - tapi, aku rasa, tak kan dpt rm50. gila. orang beli mahal2..   imitiation boleh laa kot. jgn2 imitiation pun takleh dpt harga rm50.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:33 AM | Show all posts
tak minat dgn design lv ni. aku prefer bag yg tak ramai org pakai tapi cantik. kadang2 tgk makcik2 gi pasar bwk lv even imi skalipon aku rs brand ni dah ternoda
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:34 AM | Show all posts
rasanya mampu tapi tak minat...
sayang duitlah...
sebelum dpt duit bonus,bonus asb,duit projek ader jugak pasang angan2 nak beli handbag mahal2..
tapi bila duit dah ader kat tangan datang perasaan sayang...
bila balik terengganu jer beli emas..kat sana murah banyak..
lagipun kita bwk keta kecik jer...
takkan nak bwk handbag rege lagi mahal dari keta..
dah berbuih mulut FIL suruh tukar keta..takder class naik kancil katanya..
tak kisahpun janji barang kemas dan duit banyak kat bank...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:38 AM | Show all posts
1# kebayan


xmampu n xde keinginan pn nk pakai.... :C
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 12:02 PM | Show all posts
Post Last Edit by Hana at 30-3-2010 09:14



aku kan..berkenan bag LV yang belah kiri, atas sekali.
kalau ada orang nak jual, rm50 aku nak beli.  agak2 leh dapat tak?
tapi, kena o ...
Hana Post at 29-3-2010 20:12


me bagitau laki, kalau me ngandung,
me nak beg LV ni, nak letak botol susu, dia cam ''apa........................ hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 12:23 PM | Show all posts
ada 1 beg lv ori.. tu pun bday present..
lebih suka jimmy choo n furla....
tp kalo tuk basahan pakai liz clairborne n mng je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 04:02 PM | Show all posts
dah berbuih mulut FIL suruh tukar keta..takder class naik kancil katanya..
tak kisahpun janji barang kemas dan duit banyak kat bank...
alisya05 Post at 30-3-2010 10:34


ko kira "upper class" lagi la dari aku nie.
aku ada 3 ajer brg kemas yg betul2 aku punya iaitu cincin couple (emas), cincin tunang & cincin nikah.
duit kat bank masih siket. takleh lawan taraf koko2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 06:41 PM | Show all posts
barang kemas pun penting...harta lah katakan.LV ni tak dapat dikira sebagai harta huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 07:44 AM | Show all posts
Apa ada pada LV, dah try Gucci, Prada, Chanel, Coach........Hermes!!!!. Boleh menangis teman kalau wife mintak handbag ni...tapi kalau kekasih gelap teman nak, 2-3 pun teman sanggup bagi..)
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 12:13 PM | Show all posts
dah ada a few LV punyer handbag.. such as bucket.. Tivolli...etc

so far alhamdulillah..berkat hasil kerja... usaha sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 01:17 AM | Show all posts
Apa ada pada LV, dah try Gucci, Prada, Chanel, Coach........Hermes!!!!. Boleh menangis teman kala ...
Temantidox Post at 10-5-2010 05:44 PM


kalau u sudi kasi hermes birkin crocodile + diamond, i sanggup jadi kekasih gelap you tau...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 08:12 AM | Show all posts
Reply 152# narif

You nak jadi kekasih gelap I..? Hmm..ok, but....what do i get in return? Body you? Actually I dah bosan dengan keseronokan seks ni..you pandai masak sambal tumis petai dengan buat sambal belacan kaw kaw tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 09:51 AM | Show all posts
i pun peminat lv... Ada few collection dr handbag, skarf, kasut, keychain dll ..tp pakai bila ada majlis t'tentu shj..utk basahan g pasar i pakai bonia je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 11:02 AM | Show all posts
Reply  narif

You nak jadi kekasih gelap I..? Hmm..ok, but....what do i get in return? Body you?  ...
Temantidox Post at 11-5-2010 06:12 PM


takkk

i masak2 ni fail sket, sib baik laki tak komplen
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2010 03:37 PM | Show all posts
LV??? Ntahlah, aku x bernafsu pada barang-barang macam beg n kasut yang branded,aku
pun x tau kenape...
Tapi, sejujurnye, aku merasakan design LV x berapa menarik ( pada pandangan akulah...), huhu jangan mare...  
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2010 11:44 PM | Show all posts
tak mampu la nak pakai.

tapi seriously design dia macam tepahaper jer...monogram and dia mahal ajer sebab semua orang tergila gila. heheh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2010 05:22 PM | Show all posts
Ahkak....tak mampu nak pakai LV..mahal ...boleh salurkan wang itu untuk hal lain....ahkak pakai brand bonia jah...ada sorang forummer tuh pakai bonia gih pasar jah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2010 12:40 PM | Show all posts
kalau ada option 'mampu tapi tak minat LV, titik'
wa pilih yg tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 02:02 PM | Show all posts
Reply 1# kebayan

kalo dari segi mampu.. mmg la mampu. nk beli tiap2 bulan pon mampu. tapi laki aku tk suka sgt jenama ni. dia tk leh appreciate hbag bkn leather yg rega ribu riban.  sudahnya cuma ada 4 koleksi saja dari jenama ini. laki aku suka anya hindmarch. so selalu dpt hadiah dari jenama ini dari dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list