Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66084
View
404
Reply

Mampukah kita pakai LOUIS VUITTON (LV)?

[Copy link]

Author: kebayan       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2009 12:04 AM | Show all posts
aku xminat langsung...aku felik la tgk org berlumba2 nk pakai
handbeg jenama ni walhal duit sesen pun xdak...bimbit sana sini
last2 kena ragut..sakit saje yg dpt...dulu aku igt sblm LV ni coach tgh naik...
pastu gara2 si kikin bwk LV...melonjak naik nama LV ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 12:05 AM | Show all posts
beli je la kat pasar malam...design,corak sama je dgn yg harga beriban2 tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 09:42 AM | Show all posts
Pakai beg biasa jerk yg jual kat pasar mlm pun dah hokay......

Klu org nak meragut pun pikir spuluh kali......bukan ada duwet pun.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 10:21 AM | Show all posts
memang la sekarang ni x mampu pakai LV ori, but rasanya bila berkemampuan nanti pun xnak pakai LV cos x minat design dia...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 07:09 PM | Show all posts
sape yg ade lebey 5 ketul LV nieh.....?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2009 08:04 PM | Show all posts
nak nyebot pon tak reti
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 12:25 AM | Show all posts
x mampu n x minat dgn design dia...

pakai LV tapi keluaq dari kereta kancil ker kelisa ker x pun myvi yg ori org kata ciplak punya heheheeeeee
wlakp Post at 19-6-2009 16:45



nasib baik aku tak beli LV. (dgn cara, simpan duit sket2..bila dah cukup duit, baru beli)
ekekekekekekeekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 11:09 AM | Show all posts
Apsal tak mampu?rasanya takde alasan...pada aku kita sentiasa mampu dapat kan sesuatu yg kita inginkan..asalkan ada usaha kearah itu...
kalau dah rasa keja opis takan mampu beli LV..apa kata tukar ke ...
edaladiva Post at 16-6-2009 19:38


betul .. betul ...

kalau takut nak tukar keje, cari je bopren kaya .. suruh dia sponsor .. bkn setakat henbeg, duit, rumah semua dia boleh sediakan .. hehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2009 09:21 PM | Show all posts
ekonomi down nih.. kene simpan duit woo!! jgn kata handbag LV.. handbag cap ayam pun kene pikir nak beli ke taknak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 09:31 PM | Show all posts
lv design bag tak lawa langsungg:kant:dah berlambak di pasaran gelap plak tuhh....aku lebih prefer chanel
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 09:58 PM | Show all posts
mampu.........
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 10:18 PM | Show all posts
pegi bandung,ada byk LV FACTORY OUTLET!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 11:11 PM | Show all posts
baiklarh aku taja duit nak beli LV tuh pada org2 tua daif utk pegi HAJI...  ada gak pahala nya...

ps: niat aku nih pun dah kira dpt pahala nih kan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 02:52 AM | Show all posts
aku tak mampu la nak pakai...
walaupun klu kat US tue bag LV murah jek
nie tax punya pasal la...

dari LV baek aku pilih Guess...
TP tak mampu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 06:29 AM | Show all posts
u lupa no 9.
Mampu tapi lebih berminat habiskan duit utk benda lain
cam beli barang kemas atau travel dr beli beli beg.


no 10.
Lebih dr mampu tapi LV tak menawan hati..
love the sunglasses, tapi beg.. emmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 11:40 PM | Show all posts
i vote no 9 lah....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2009 09:04 PM | Show all posts
bg aku LV ni dh terlebih suda..overated sgt...

i prefer something yg org tak ramai pakai atau tak byk imitation nya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2009 04:17 PM | Show all posts
cuba korang tunjukkan gambar beg lv ne..
apa yg membuatkan korang berkenan dan tak berkenan?
nak jugak tahu!
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 05:36 AM | Show all posts
78# anieszack

gi website dia, cari collection mahina. akak suka
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 03:13 PM | Show all posts
tak minat sgt h/bag2 nie..... so tak de perasaan langsung kat brand LV nie... nak kata cantik.. biasa jer kot... tapi jenama tu yg buat org berminat... yelah jenama ribu riban....  habis sebulan gaji kalu nak beli...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list