Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40603
View
258
Reply

target mengakhiri zaman bujang?

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2009 07:17 PM | Show all posts |Read mode
marila mengundi...
Single Polls, Total 211 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 07:52 PM | Show all posts
dah undi dah mak hayam!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 07:53 PM | Show all posts
eh takkan aku sorang je yang undi...kantoi plak tu mesti org tau aku vote yang last hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 07:55 PM | Show all posts
apsal aku tak bole vote eh????
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:14 PM | Show all posts
coba lagi mesti berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:14 PM | Show all posts
aku 25 dah kawen...skang 26 dah ade baby sorang......pada pendapat aku......kawen laa korang kalu ko rasa nak kawen.....hahahaha..aku dah gatal bab tu kawen cepat...wakakaka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2009 08:15 PM | Show all posts

Balas #6 arduka_kencana\ catat

klu da gatal tadek ongkos camna
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:19 PM | Show all posts
dah vote.... harap2 termakbul
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:20 PM | Show all posts
kan bank dah sediakan personal loan..."NAK NGAN TAKNAK jerk"...kalu ko nak kawen..ko akan cari dimana mana duit tue...kalu ko cakap..duit tak cukup nak simpan...mmg haram..sampai tua laa ko akan bujang.....lagi lagi zaman skang teknologi canggih....mesti slalu jerk tak cukup..asyik nak beli gadget lain dulu..baru kawen......idup mesti gamble....baru best......nak ngan taknak jerk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:24 PM | Show all posts
ms umo aku 45
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:32 PM | Show all posts

Balas #9 arduka_kencana\ catat

bukanke kalo pinjam loan tu dikira kita masih x berkemampuan dpd segi kewangan? hidup berhutang melarat...nk kawen pon kene hutang, nnt idup camne la agaknye..statement ni yg biasa aku dengar la...

so ape komen org yg da kawen ni tp buat loan? komen sket..

p/s: aku kawen awal 30an kot sbb ada plan jangka panjang..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 08:36 PM | Show all posts
Originally posted by hyie at 10-6-2009 20:32
bukanke kalo pinjam loan tu dikira kita masih x berkemampuan dpd segi kewangan? hidup berhutang melarat...nk kawen pon kene hutang, nnt idup camne la agaknye..statement ni yg biasa aku dengar la. ...



aku so far kawen mmg pakai loan...tetiap bulan aku bayo bank 500..so far takde masalah pun...aku mmg jenis bukan reti simpab duit..sebab tue aku buat loan...aku buat penabungan kat bank pun guna loan asb....bulan bulan aku bayo 200.....jadi orang yg macam aku..kalu pk nak kumpul duit sket sket..mmg haram laa nak kawen nye...so baik aku pinjam..aku bayo bulan bulan...jadi aku ader sedikit tanggungjawab ntuk settlekan pinjaman aku....dari aku yg konon nak simpan 500 tetiap bulan.....pehtu tgh bulan dah pakai..beli barang mengarut......nak ngan taknak jer baii
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 09:17 PM | Show all posts
Originally posted by pressor at 10-6-2009 20:19
dah vote.... harap2 termakbul



apakah nomot keramat tuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 09:28 PM | Show all posts
memandangkan aku pun dah 27 taun nie..

aku letak 30 laaaa.....3 tahun lagi nak siapkan mental & fizikal nie....

tapi gf pung x dok takat nie...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 09:31 PM | Show all posts
aku tanak kawen g tp mak pak aku bisg...renyah la nak prepare2 bagai ni..tp dah suma nak disapot aku ok jaa...lebih2 tu aku amik loan fama la..takdak interest...takdak time limit...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 09:41 PM | Show all posts

Reply #13 otakotak's post

..jeng jeng jeng...


hopefully..O2 sudi...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2009 09:58 PM | Show all posts
Originally posted by arduka_kencana at 10-6-2009 08:36 PM



aku so far kawen mmg pakai loan...tetiap bulan aku bayo bank 500..so far takde masalah pun...aku mmg jenis bukan reti simpab duit..sebab tue aku buat loan...aku buat penabungan kat bank pun ...

brape yer ko pinjam

p/s: desperetnye haku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2009 09:59 PM | Show all posts
motif ramai yg vote 30 ke atas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2009 10:00 PM | Show all posts

Balas #15 alieyrina\ catat

camna nak amik loan fama senang ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 10:13 PM | Show all posts



nak kawen cepat..dah tak tahan


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090570s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list