CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ainnymidie

[Merged]All About Kisah Seram Highway/Jalan Plaza Tol

    [Copy link]
Post time 1-7-2010 08:33 AM | Show all posts
Gearbox problem tu...susah nak tukar gear.....

Mesti ko pakai MPV..sebab tu boleh nampak clear.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 09:23 AM | Show all posts
next story plissss...dh jadi cam citer kelakar + lucah plak...patutnyer thread nie citer seram...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 12:33 PM | Show all posts
Gearbox problem tu...susah nak tukar gear.....

Mesti ko pakai MPV..sebab tu boleh nampak cle ...
alphawolf Post at 1-7-2010 08:33


huhu..fyi, masa tuh ada 2 buah kereta je atas hiway tuh..sbb tuh hantu2 tuh berkeliaran..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 12:34 PM | Show all posts
next story plissss...dh jadi cam citer kelakar + lucah plak...patutnyer thread nie citer seram...
NoX Post at 1-7-2010 09:23


sorry lah..off topic tadi..bukan apa, sbb kdg2 manusia yg mjadikan "makhluk2" itu marah..tempat dia then mereka tak hormat..buat perkara tak baik..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 01:45 PM | Show all posts
Reply 1694# tapibukanaku

tapi selalunya org yg buat perangai x senonoh mcm tu hantu x kacau kot sbb nak bg dorunk trus buat dosa kan...ngehngehngeh...
ala...kira 1 geng dgn hantu jgk tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 03:07 PM | Show all posts
Reply  tapibukanaku

tapi selalunya org yg buat perangai x senonoh mcm tu hantu x kacau kot sbb n ...
NoX Post at 1-7-2010 13:45


tau tak pe..dah spesis hantu gaks..mesti hantu lain kenal spesis diorg kan..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 03:50 PM | Show all posts
so moralnyer...kene buat cenggitu ker klu lalu c2?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2010 03:56 PM | Show all posts
so moralnyer...kene buat cenggitu ker klu lalu c2?
NoX Post at 1-7-2010 15:50


Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2010 11:35 AM | Show all posts
Reply  honey_d7881


    yo........dari pagoh ke senawang?? haa ....jauh giler babas tu....biar  ...
aduhaimelmel21 Post at 18-5-2010 19:15



tu lah... kalau area2 Ayer Keroh tu logiklah kan... Ntahlah heh.... Pengalaman yg suma org tak akan dapat... Kalau aku, x dapat pun xper.... Badan jek besau.... Tapi ambo penakut weiiiiiiiiiiiiiii......
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 10:34 AM | Show all posts
motor pak hj tu jejak tanah tak??
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 12:48 PM | Show all posts
motor pak hj tu jejak tanah tak??
megatsita Post at 29-7-2010 10:34



   xleh blah la..sah2 la jejak tanah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 01:38 PM | Show all posts
xleh blah la..sah2 la jejak tanah..
harumawar Post at 29-7-2010 12:48


bukan hantu laa kot

(teringat 'lori hantu'.. ingat lori hantu betul, rupenye lori yg dah nak roboh)
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 02:03 PM | Show all posts
Reply 45# megatsita


Samalah macam aku. Dulu aku  ingat lori hantu tu memang tak da driver, rupanya lori tak da roadtax yang pakai kat site jer
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 02:33 PM | Show all posts
ingat zaman atuk ada siap bwk jln2 dr taiping ke kedah ikut jalan kampung redah hutan belukar...miss my atuk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 04:03 PM | Show all posts
ha ah cite ni macm tak tergantung..nape org tu kuar dari toilet muka masam? hantu toilet ke??
KimoraHakim Post at 26-6-2010 14:28


masam muke sbb dlm toilet takde air, terpaksa basuh kencing guna air
botol mineral dlm lori..alang2 tak basuh, bior takyah basuh sampai ke sudohhh...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 05:21 PM | Show all posts
Reply 48# sepok

hah! kesitu pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 12:55 AM | Show all posts
Reply 40# erdina

    thanx for the info..
    info brguna tu utk mereka yg lalu situ..brhati2...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2010 03:45 PM | Show all posts
awal2 baca ingat kn tt nampak pokcik naik moto kepala die kebelakang
rupanya tak..
tp citer ni dr seram trus tak seram bila baca komen korang..
tergelak aku kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2010 02:28 PM | Show all posts
misteri pak haji menunggang kapchai di dalam hujan renyai....

1st time aku dgr story ni...

sel ...
otai_g Post at 26-6-2010 00:14


a'ah. aku pon curious tang tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2010 02:38 AM | Show all posts
ada sesiapa tahu pasal jalan labu lanjut kat sepang tu..dulu aku selalu lepak dgn budak limosin KLIA diorg ckap area jalan labu lanjut tu byk budak budak dah jumpa 'han..' lewat malam nk balik rumah sewa diorang..kat area sepang pun seram gak bile memalam..kalau ade pgalaman cite la skit....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:10 AM GMT+8 , Processed in 0.085322 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list