CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ainnymidie

[Merged]All About Kisah Seram Highway/Jalan Plaza Tol

    [Copy link]
Post time 26-6-2010 06:57 PM | Show all posts
Reply  KimoraHakim

Mungkin tak tahan bau toilet tu ..
bronches Post at 26-6-2010 15:40



    erk....make sense..tapi mungkin org tu cuma watak selingan....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 09:56 PM | Show all posts
muke lelaki tu masam sebab sembelit kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2010 11:28 PM | Show all posts
Reply 13# shazuyi.


   Mungkin dah 2, 3 hari tak berak, lorinya beratlah tu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 08:07 AM | Show all posts
"Pak Haji balik dari masjid kot"....statement penyedap hati terbest aku pernah dengar/baca.....

Mana ada masjid kat PLUS?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 02:22 PM | Show all posts
ilusi je tu..
kalau fikir mcm2,benda yg takde pun leh jadi ada..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 03:11 PM | Show all posts
Pak Haji balik Masjid pas Isyak tadi...tapi pakcik tersilap bawak moto sampai masuk Heway PLUS..nak U turn tak boleh..terpakse la Pakcik redaaaah ajeee sampai jumpa exit lain....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 03:29 PM | Show all posts
Reply 17# missayeen


   Ada jamuan kat surau,makan kambing pastu darah tinggi datang, kepala pening termasuk Highway, Sejuk sangat, tengah jalan nak terkencing...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 04:39 PM | Show all posts
Reply 17# missayeen

bagus ko punye huraian..... maybe...maybe......
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 06:19 PM | Show all posts
Reply 15# alphawolf

ikut jalan biasa lambat... jem la, traffic light la. pak cik ni nak cepat. so dia masuk ar highway. tol pun tak kena
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 07:56 PM | Show all posts
Post Last Edit by Chipsmore88 at 27-6-2010 19:59

kat area mane weh? aku tak pernah kena tapi entah la bile baca story ko aku ter -otomotik teringat kes accident ngeri sorang pakcik kat highway nak menghala ke ipoh..pakcik tu bawak motor & mase accident tu malam..dia on the way nak balik umah..kalo tak silap aku tahun lepas..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 09:09 PM | Show all posts
Reply 21# Chipsmore88

wow... adakah jelmaan pak cik itu adalah pak cik yang eksiden itu??
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 09:25 PM | Show all posts
Reply 22# kawaq83

wallahullam...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2010 10:54 PM | Show all posts
Pak Haji balik Masjid pas Isyak tadi...tapi pakcik tersilap bawak moto sampai masuk Heway PLUS..nak  ...
missayeen Post at 27-6-2010 15:11


"akcik baru lepas beli motor baru.....nak kasik abis pantang millage cepat, pokcik layan highway supaya cepat abis pantang motor pakcik nih.....Fuh..lepas abis pabtabg ni boleh la pakcik layan satu tiga satu empat......"
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 01:03 AM | Show all posts
"akcik baru lepas beli motor baru.....nak kasik abis pantang millage cepat, pokcik layan highwa ...
penyo. Post at 27-6-2010 22:54



    pak cik berkopiah naik aprilia ker? heheh
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 07:28 PM | Show all posts
aku dh dpat jawapan die!upenye pak haji ni manusia la!tadi aku borak ngan kakak kat opis aku.die ade jumpe pak haji gak area highway.die nak lik taiping.pak haji tu naik motor pukul 4 ptg.manusia!sah2!!..di kawasan r&r highway utara selatan ade jalan pintas untuk kegunaan para peniaga kat situ.so jangan terkejot la kalo ade nampak orang x pakai helmet ke.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2010 07:55 PM | Show all posts
&quotakcik baru lepas beli motor baru.....nak kasik abis pantang millage cepat, pokcik layan highwa ...
penyo. Post at 27-6-2010 10:54 PM


pakcik ni br beli Motor LC atau belang ??
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2010 12:07 AM | Show all posts
muke lelaki tu masam sebab sembelit kot
shazuyi. Post at 26-6-2010 21:56



   
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2010 12:14 AM | Show all posts
LOL...lawak la thread ni...tros da x seram...cased pun dah closed..ok next!
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2010 01:39 AM | Show all posts
da closed ke?
smlm mlm ader perasan jgk org bermotor kat highway...dlm hujan lak tuh...huhu..
tapi tak pikir ape2 pun..cuma bila baca thread ni, teringat org naik motor tu...tp tak pasti sebelum berhenti kat r n r sg perak atau lepas tu....tak ingat apa2 sbb letih dan mengantuuukkkkk sgt...huhuh...penat drive dari seremban...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2010 06:18 AM | Show all posts
aku dh dpat jawapan die!upenye pak haji ni manusia la!tadi aku borak ngan kakak kat opis aku.die ade ...
shazuyi. Post at 28-6-2010 19:28



    tapi yg TT nampak ni mase tgh2 malam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 05:05 PM GMT+8 , Processed in 0.078058 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list