Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
46175
View
194
Reply

NAK PERANGKAP SUAMI CURANG

[Copy link]

Author: leaika       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-6-2009 05:54 PM | Show all posts

Balas #96 mymadu113\ catat

a'ah..aku rasa nak slow down dulu..semlm aku sms die pun die x jawab
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2009 05:54 PM | Show all posts

Balas #97 maizana\ catat

hehehe..kalu betul2 tergoda, naya kak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2009 08:30 AM | Show all posts
Originally posted by leaika at 6-6-2009 17:54
hehehe..kalu betul2 tergoda, naya kak..


Nanti bermadu lak kita ya......

Keluar mulut harimau.. masuk mulut naga... (eh betul ke ni)
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2009 03:50 PM | Show all posts
dia dah suspek kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2009 10:19 PM | Show all posts
Aku kalau ada dapat sms yang menggoda2 aku terus call nombor tu, tak de aku nak balas nak sms.
Nak pastikan betul ke awek yang sms.. sekarang ni zaman songsang, lelaki pun ada nak goda lelaki.. dah 3-4 kali aku kena goda ngan lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2009 08:42 AM | Show all posts
Originally posted by sadiq_segaraga at 7-6-2009 22:19
Aku kalau ada dapat sms yang menggoda2 aku terus call nombor tu, tak de aku nak balas nak sms.
Nak pastikan betul ke awek yang sms.. sekarang ni zaman songsang, lelaki pun ada nak goda lelaki..  ...

lelaki tuh nak ape drp ko?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2009 06:45 PM | Show all posts

Reply #106 kudajantan77's post

Entahlah.. dia ingat aku gay agaknya..
Aku ni kira ada sikit macho cute gitu.. tapi aku straight beb..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 11:56 AM | Show all posts
Originally posted by sadiq_segaraga at 8-6-2009 18:45
Entahlah.. dia ingat aku gay agaknya..
Aku ni kira ada sikit macho cute gitu.. tapi aku straight beb..

sama la kita .. ko tengok avatar aku tuh mmg ade gaya anak ikan .. tapi aku straight beb .. aku rase nk carut jer kat gay nih sume, tapi nanti Putu potong kredit aku, smlm die dah warning pasal bahse aku ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 04:55 PM | Show all posts
ape agaknye citer tbaru tuan umah dgn suaminye tu kann...???


klau betul la suami hanya suka2 je nlayan ym/msj lucah dgn pmpuan yg lain bagus la......
hanya brani kat alam siber je bkn nye ade niat betul2 nak mlakukan nye....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2009 09:45 AM | Show all posts

Balas #109 dayana29\ catat

still layan lagi tp bila ajak jumpa ade je masalahnye...tp in the mean time aku tanya gak psl wife die iaitu aku..camne hubungan ngan isteri..yg bagusnye die x pernah lak memburukkan aku...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2009 09:09 AM | Show all posts

Reply #110 leaika's post

kalo tak pnah memburukkan maksudnya maybe dia nak suka2 je tu.. stok geli2 je.. kalo bermsj lucah akan ada kecenderungan utk buat lebih dari itu.. just be extra cautious k?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2009 06:25 PM | Show all posts

Balas #111 ParinAmat\ catat

Aku rase hubby dia nk suka2 je..pasal ajak jumpa takmo lak...
Dia sayang kt tuan rumah tu..
Think positif kay...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 04:46 PM | Show all posts
aku tumpang kat thread ni gak la..
cemana nak perangkap suami curang ni...
hubby selalu off hp bila kat umahn gan aku.. penah try nak on tapi ada security code...
dah byk no. related dah try tapi still x leh bukak...
hubby plak bila di ajak bincang asyik melenting je..
tau dia curang sebab dia tukar sim kad.. n byk sgt perubahan....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 04:52 PM | Show all posts
Originally posted by lina_lim79 at 19-6-2009 16:46
aku tumpang kat thread ni gak la..
cemana nak perangkap suami curang ni...
hubby selalu off hp bila kat umahn gan aku.. penah try nak on tapi ada security code...
dah byk no. related dah try  ...


bahaya hp neh.. satu cara berkesan utk somi berbuat curang..
jadik isteri zaman moden ni kena lagi canggih dari hp..
mintak je statement kredit dari provider maxis ke celcom ke
supaya leh trace all sms/call from/to ur hubby's handphone..

bila somi mula berahsia tu tanda2nya ko dah diduakan.. tak salah utk beranggapan mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 05:07 PM | Show all posts
masalahnya cemana nak mintak statement..
sebab no hp tu x di register under nama kita..
dia guna maxis.. ada cara x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2009 06:10 PM | Show all posts
Originally posted by lina_lim79 at 19-6-2009 17:07
masalahnya cemana nak mintak statement..
sebab no hp tu x di register under nama kita..
dia guna maxis.. ada cara x?


tak step in dlm kedai maxis tu ke?
takleh mintak sesenang mcm tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 03:53 PM | Show all posts
aku ada terbaca email

sama kes dengan puan rumah
tapi isteri dia yang macam bitch berchatting kemudian ajak lelaki tido di hotel

so suami baik ni dapatlah chatting dengan isteri dia, dan mereka set tempat di hotel
so suami ni mintak kawan dia menyamar jadik dia berborak di lobi

kemudian ke bilik hotel
so kawan suami baik ni pun pas line la kepada suami baik tuh

malam tuh, berlaku lah adegan jeng jeng jeng
esok pagi, isteri curang ni dapati suami dia tengah tengok dia
isteri curang ni dapat tahulaa suami dia yang perangkap dia
akhir ayat email aku terima

suami tuh cakap akulah suami yang malang itu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2009 12:48 AM | Show all posts
nak tangkap suami curang?...

my experience...

kebetulan...siang tu...mak mertua pulang dari Mekah....lepak stgh hari sama dia...dia pun bagi satu botol air zam2 tuk bawa pulang...

mlm tu...aku tgk laki aku...cam tak senang duduk..baring....makan...so...aku bagi la dia air zam2 tuk minum..kot2 blh tenteram hati tah apa pasal..

tapi...Allah itu maha berkuasa....2 jam lepas dia minum....kita masuk tidur..tiba2...lampu terbuka...

aku lihat...dia menangis tepi katil...akulihat dia seolah2 panas...berpeluh walaupun bilik aircond...

katanya...dia perlu luahkan sesuatu....

dia ada affair...

aku beristighfar...lalu....aku ambil bantal2 aku...tidur bilik sebelah...aku tak rela share badan aku dgn org yg dah peluk betina lain...

aku tak bercakap dgn dia seminggu...aku ada juga tepon pompuan tu...bagi sedas dua...

lepas sebulan..baru la aku okay dgn dia...aklet..ak peristiwa ini di belakang...move on...sudah terjadi...learn from it...apa2 kelemahan kita pun...perbetulkan....tapi

apa-apa pun...jgn underestimate airzamzam )
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2009 10:44 AM | Show all posts
118# ladsyoul

first time dgr cite camni.. benar menginsafkan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2009 11:04 AM | Show all posts
118# ladsyoul



bet ko tak percaya kat laki ko dah...... bet ko tak rasa happiness tu...... wonder  berapa lama nak pretend marriage wokeyyyyy just cuz laki konfess ada efer.....  especially kalu ko pi bagi sedas dua kat gf dia... as if ko ingat gf ajer yang silap dlm hal  affair mengaffair nih....  hah!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077279s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list