Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46167
View
194
Reply

NAK PERANGKAP SUAMI CURANG

[Copy link]

Author: leaika       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-6-2009 04:50 PM | Show all posts

Balas #80 mymadu113\ catat

memang rancang nak buat gitu..tp takut bila kensel..terus die x percaya lagi dh...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:13 PM | Show all posts
tuan umah....ape kate ko saiko ckit laki ko nih...ko tya dia dah kawin blum...bini dia tau ka dia duk chit chat cam nih...x sian ka kalo bini tau laki wat cam nih....

cube ko masuk jarum cam nasihat lam main wayang....ko kate kalo la laki ko wat cam nih sedihnya ati...nak2 bini baik, ade anak (betapa ramai yg kawin x der anak, laki okeh jek layan bini, walau lam umahtangga ade kekurangan)....isteri polak sempurna x der cacat cela...sokong laki lam ape jua ctuasi...ko cakap la muga2 ko bukan tergolong lam golongan cam nih....perli2 biar dia terkedu ckit....

ko cakap la ko nak presed jumpe nih pun duk pk2 psl isteri dia..kot2 la serempak ka hape..aduhaii kecewanye x sanggup...ko tya dia "u sanggup ker nak deal ngan keadaan nih"...

ko usha jgn nampak sgt ko tuh bini dia..kang dia pasan polak...pandai2 main wayang gtuh...mane la tau kate2 ko buat laki ko pk cam nih...setel masalah ko nih...InsyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:22 PM | Show all posts
ade kes lawak la bg aku jd kat somi aku ms aku jd penyiasat kat henpon dia...dia bajet nak lock tepon...tp kuasa Allah aku jd bijak polak tekan2 dpt pin tuh

dia duk tdo syok jek...aku bc sms dia aku naik atas...aku duk gerak sane sinun atas katil (aku duk atas katil bukan baring)..somi aku pasan ade yg x kene sbb aku x senang duduk gtuh....so dia bgn tya..."nape" aku main wayang la aku jwb..."td u ngigau sebut satu name nih (aku sebut name yg duk ade lam henpon dia )"...dia jwb balik "laaa...td i mimpi lain, x der ker i sebut name ******* (name partner dia 2-3 org)"...aku jwb "x der pon u ralit duk sebut name nih jek, sape dia nih" ..muke aku cam susah ati la..tambah polak aku nih bukan reti menipu sejuk kaki tgn harap2 x kantoi....dia pun jwb la org tuh supplier la hape la...x der ape pun...aku x puas ati tp aku telan jek....

janji aku capai hajat gtuh....lenlain aku x kesah sbb aku pegang satu jek...nak nipu bini takat mane sgt...akan ade hari terbongkar jua... Kuasa Allah nih dah tentu2 lebih dr pengetahuan kite yg seciput nih...

[ Last edited by  mammavoque at 2-6-2009 09:19 ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 10:28 PM | Show all posts
tuan rmh,camna kalau somi ko masuk kat benang ni dan terbaca apa yg di tulis kat sini? kalau dia tak tahu siapa punya benang ni,tapi dia akan berhati2 setelah membaca benag ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 01:40 PM | Show all posts
tuan umah, per citer terbaru????
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 12:47 PM | Show all posts
Originally posted by Pandora at 30-5-2009 00:54
aku lelaki, skg nko tuan umah bayangkan konon yg aku ni laki nko yg curang tu.kita berlakon jap....

kita berjumpa kat bilik hotel tu skg...nko sorang tanpa teman - mampos nko kene belasah n ma ...

Bangsat berjambol betul jantan camni .. dah buat salah pastu nak belasah bini untuk tutup perasaan bersalah .. bukannya nak mintak ampon dan taubat ..

Elok jugak kene belasah .. boleh terus buat report polis .. nak tuntut fasakh pun senang ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 01:06 PM | Show all posts
Jantan cam laki ko tuh takkan insaf selagi tak kantoi .. kalau kantoi pun belum tentu insaf .. tapi kalo tk kantoi mmg kompem takkan insaf ..

aku cadangkan ko suruh die booking hotel mahal2 sket dengan alasan ko takut pencegah maksiat kalo projek kat hotel murah ..

a few days sebelum ko pegi hotel tuh, ko tulis semua pengakuan dan tujuan ko pegi ke hotel .. masukkan dalam sampul surat berdaftar dan pos kepada diri sendiri .. jangan buka kecuali di depan hakim kat mahkamah .. ini akan jadi bekap kalau die tuduh ko yang curang ..

bila tiba masa projek tuh nanti .. ko pegi jer kat hotel tuh .. ko boleh nangis tapi ko jangan marah2 .. ko masuk lam bilik terus bogel .. suh die bukak seluar dan cakap, "come on, f@ck me like a b*tch" .. just tengok ape reaksi die .. jangan marah2 atau tinggikan suara .. nangis dibolehkan ..

kalau die bertindak agresif .. ko jerit jer .. sure security datang .. ko gune kesan lebam atau luka untuk buat report polis dan tuntut fasakh .. make sure ko cakap kat polis untuk siasat di bawah kanun acara jenayah ..

kalo die terkedu dan gabra .. ko suruh la die bertobat jangan buat lagi perangai camni .. tanya die suke ker kalo bini die sendiri jadi j@lang .. harap2 die insaf ..

sesungguhnya kita sentiasa ada pilihan .. untung nasib kita bergantung pada pilihan yang kita buat ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 08:18 AM | Show all posts
Originally posted by Pandora at 30-5-2009 00:54
aku lelaki, skg nko tuan umah bayangkan konon yg aku ni laki nko yg curang tu.kita berlakon jap....

kita berjumpa kat bilik hotel tu skg...nko sorang tanpa teman - mampos nko kene belasah n ma ...


I tak nak ajar macam mana tektik untuk perangkap suami curang... nanti susah isteri2 nak praktikkan macam mana tertangkapnya kes suami curang hingga terdorongnya dia ke rumah kawan rapat isterinya di tengah malam buta.... dan menyebabkan si suami boleh menangis akibat malu terlampau....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 09:52 AM | Show all posts
pe cite tuan umah ni? kata nak update..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-6-2009 11:00 AM | Show all posts

Balas #89 ParinAmat\ catat

sorry...xde citerla nak update...kitaorg still sms/chat tp bila aku ajak jumpe je ade jela alasan die..ade gak aku sms mlm2 ajak jumpa tp die refuse dgn alasan dh mlm n die xnak kuar...tapi xpe aku nk tengok sampai mana die nak bertindak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 11:12 AM | Show all posts
Originally posted by leaika at 5-6-2009 11:00 AM
sorry...xde citerla nak update...kitaorg still sms/chat tp bila aku ajak jumpe je ade jela alasan die..ade gak aku sms mlm2 ajak jumpa tp die refuse dgn alasan dh mlm n die xnak kuar...tapi xpe a ...


leaika...

1. sama ada die tau it's u or
2. die acah2 je selama ni kot? kalo pompuan ajak, baru gabra? i dunno...only u know ur hubby better.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 11:16 AM | Show all posts
Ntah2 dia dh tau dgn sapa dia duk sms/chat?
Pelik jugak coz dia xnk call langsung, just sms/chat jer?
Sy penah jgk dulu buat mcm nie, tp x sampai 10x sms, hb dah call...saya x jwb...sambung lg sms, then hb cal lg byk2 kali...ada la dlm seminggu mcm tu...last2 sy yg give-up nk tipu dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 11:21 AM | Show all posts

Balas #90 leaika\ catat

maybe gak dia dah giveup.. or dah dapat hidayah mungkin..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 12:31 PM | Show all posts
Originally posted by leaika at 5-6-2009 11:00 AM
sorry...xde citerla nak update...kitaorg still sms/chat tp bila aku ajak jumpe je ade jela alasan die..ade gak aku sms mlm2 ajak jumpa tp die refuse dgn alasan dh mlm n die xnak kuar...tapi xpe a ...



aku rs laki ko nih suke suke jek nih...idak ler dia smpi nak kros line kot...kalo la dia jenis melayan...mau dia dah jumpe ko...
ko stopkn dulu sms dia...biar reda jap...tgk reaksi dia cam ner...ade x dia kontek ko...
ntah la ssh nak cakap.... sbb bg aku laki kalo nak wat jahat..peluang ade dia x pk panjang...
sbb masa tuk dia x kire ape dah janji leh lepaskn hajat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 03:01 PM | Show all posts

Balas #90 leaika\ catat

ntah2 dia tau tak yg ko nak trap dia..?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 04:51 PM | Show all posts
jgn mendesak sgt....
relax dulu...
cuba selidik sikit2...
selain drp ko yg asyik sms laki ko...
ada tak sapa2 lagi yang sms dia...
atau laki ko nie jenis sajer2 nak test market jer dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 05:52 PM | Show all posts
Originally posted by mymadu113 at 5-6-2009 16:51
jgn mendesak sgt....
relax dulu...
cuba selidik sikit2...
selain drp ko yg asyik sms laki ko...
ada tak sapa2 lagi yang sms dia...
atau laki ko nie jenis sajer2 nak test market jer dulu....



Meh lah I tolongkan.. bersms dengan husband u pulak..

bagi ayat2 power.. ayat2 cinta.. bukan nak menggoda.. nak membantu jer...

[ Last edited by  maizana at 5-6-2009 17:54 ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 10:50 PM | Show all posts
Originally posted by maizana at 5-6-2009 17:52



Meh lah I tolongkan.. bersms dengan husband u pulak..

bagi ayat2 power.. ayat2 cinta.. bukan nak menggoda.. nak membantu jer...



Kakak, nanti tergoda betol2 naya!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2009 05:52 PM | Show all posts

Balas #91 MrsJohn\ catat

rasenye die x tau...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2009 05:53 PM | Show all posts

Balas #92 zanorba\ catat

die selalu call tp aku x angkat coz takut die cam suara aku lagipun bila time die call je aku jadi gabra menggigil2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079164s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list