Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
48054
View
194
Reply

NAK PERANGKAP SUAMI CURANG

[Copy link]

Author: leaika       Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2009 12:06 PM | Show all posts

Reply #19 puteri's post

kan ke ruan umah yg offer diri dia sendiri.. menyamar......
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2009 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by leaika at 29-5-2009 12:02
aku buat ni coz selama ni die kata aku suka tuduh2 die buat benda yg die x buat...so now aku nak cari bukti...tengok ape die nak jawab nanti..



Tulah aku setuju ngan plan ko.

Takat bersemuka tanya2 gitu opkos dia akan nafikan, kata suke kan?

Pi terjah je, kalo buleh rakam muka terkujat dia masa nengok bini dia yang tunggu lam bilik hotel!!!

Tak sabar lak aku nak mengikuti perkembangan selanjutnya.

Ari ni aku memang mood jadik batu api.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 12:15 PM | Show all posts

Balas #21 True-X\ catat

memang aku yg offer...tp kalu die jenis yg x curang...takkan die xleh nak tolak...siap ngaku single segala
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:20 PM | Show all posts
tompang simpati dgn tuan umah..
bagus gak idea nk perangkap somi sendiri ni..
since dia tak pernah nk ngaku kan...

cuba leaika, ajak dia dating memlm ke...
pastu last minit kensel... kensel time dia dh kuar umah
atau dh smpai kat kedai mkn ke...
buat 2-3 kali camtu..
so time ni la kita as wife tanya dia, dia kuar nk jumpa saper...
tgk dia ckp apa
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:37 PM | Show all posts
Originally posted by leaika at 29-5-2009 12:15
memang aku yg offer...tp kalu die jenis yg x curang...takkan die xleh nak tolak...siap ngaku single segala


yup ... g je ambush.... nnt leh nengok camne muke dia bile dia nengok pompuan yg duk tunggu kat bilik hotel tuh ade lah isterinyer sendiri..:kant:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 12:51 PM | Show all posts
kalau nak antar borang cerai...nak antar kat pej. agama ke kat mahkamah syariah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:54 PM | Show all posts

Reply #26 leaika's post

ishh takkan la terus cerai.... ambush la dulu...... then bg peluang..( ke dah banyak bg peluang... sampai dah tak tahan?...)
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:54 PM | Show all posts
pada tuan umah,

nk perangkap tu hati2 yek. ajakla adik laki or abg temankan.
bukan apa, kot laki ko termalu sbb kantoi kang dibelasahnya ko..
kalo dpt wat rakaman lg besh. kalo jd pape adala bukti kan..

pape pon bwk byk2 besabar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 01:06 PM | Show all posts

Balas #28 znorm\ catat

aku xde sesapa kt kl nih...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:08 PM | Show all posts
Originally posted by leaika at 29-5-2009 13:06
aku xde sesapa kt kl nih...


Lepas kejadian tu, ko kena plan jugak, mana nak pegi.

Nak balik rumah ke apa ke.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:09 PM | Show all posts
Originally posted by leaika at 29-5-2009 12:51
kalau nak antar borang cerai...nak antar kat pej. agama ke kat mahkamah syariah?


Pejabat agama.

Mahkamah tu tempat bicara sok.

Amek loyer lagi senang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:15 PM | Show all posts
susah la wei kalo xder backup.
aku pon xtau cane.
kalo bwk kwn pompuan at lis kene 2org.
ada mana2 porumer nk volunteer ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:18 PM | Show all posts
Originally posted by znorm at 29-5-2009 13:15
susah la wei kalo xder backup.
aku pon xtau cane.
kalo bwk kwn pompuan at lis kene 2org.
ada mana2 porumer nk volunteer ke



Aku pon rasa kena ada bekap.

Tapi tak koser aku nak pi terjah hotel memalam buta.

Memang susah, kecuali tuan rumah nekad boleh hadapi sensorang apa jua situasi nanti.

Redah je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 01:28 PM | Show all posts

Balas #30 seri_air\ catat

lepas kejadian tu, aku nak balik umah kemas pakaian die halau die dr umah pastu mintak balik kunci kete aku...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 01:29 PM | Show all posts

Balas #31 seri_air\ catat

aku dh print borang tp borang kaunseling je ade dr website pej agama selangor tp aku stay di kl..bleh ke aku guna je borang tu bwk ke pej agama kl?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:29 PM | Show all posts

Balas #33 seri_air\ catat

lorrr jgn la tuan umah pi sorg2.....takkan la xde teman kat kl ni klau ye takde adk badik yg duk dekat.....

simpati sgt dgn tuan umahh......ana doakan yg tbaik buat tuan umah...dan ana sokong 100% tindakan
tuan umah yg nak buktikan kecurangan suami tu...speti yg uan umah ckpkan dah lama bsabar kan...lebih
lagi suami pun mcm pnh gunakna kekerasan thdp tuan umah kan klau ana tak silap baca la....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:31 PM | Show all posts

Reply #34 leaika's post

relakss lea....mayb dia pon 1st tym nk buat projek dgn org yg dia x knal...masa u masok motel murah2 tu nnt u kna gak ajak org len...supaya dpt protect u n sbg bukti kukuh....

jgnla trus nk cerai...cerai susah apa lg bila u ada ank...u kna sedia mental n fizik utk semua tu dulu baru trap dia ok...
tu je i nk ckp...

gudluck all the best...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:32 PM | Show all posts

Balas #1 leaika\ catat

ada baca kes yg mcm ni...
tapi wife yg buat hal...
hubby dia nyamar...janji kt otel...dh siap pojek bagai...
bila bangun pagi tgk2 hubby dia kt sebelah..
kantoi sudaaaa....

ko buat gak la...
test tgk dia dtg ke x...
kalo dia dtg...
ermmm sendrik mau igt la...
pepandai ko la buat keputusan...

tp nape erk smpi mcm tu skali pangai hubby ko...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 01:34 PM | Show all posts

Balas #34 leaika\ catat

ana tak sure betul ke tak tindakan nak halau suami tu dari umah......tapi tak mustahil jgk ana akan buat pkara yg
sama jgk speti tuan umah klau ana brada dlm situasi tuan umah......tp yg pastinye ana takkan kuar dari umah tu
slagi blm ade kata putus dari mahkamah.....takut nanti diri ana dclaim isteri nusyuz lak...org laki ni klau nak kenakan
kita ade je mcm2 akal diorg lebih lagi klau diri kita ni tak la skuat & stabah mana.....

so tuan umah kena kuatkan diri dan yakin dgn kputusan yg dah dbuat....all the best k
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 01:37 PM | Show all posts

Balas #38 fifie_olin\ catat

xkkan x nampak muka langsung sampai x cam laki sendiri ..aku dh kawin 11 tahun bunyi tapak kaki die pun aku dh cam...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list