Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46126
View
194
Reply

NAK PERANGKAP SUAMI CURANG

[Copy link]

Author: leaika    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-3-2010 05:07 PM | Show all posts
180# hollaback_girl

hhmm..apa yg u ckp tu betul..mcm ana ni mmg full of egoistic along these 4 years bersama hubby..sedangkan hubby sentiasa bersabar dgn all my bad attitudes..masyaAllah..

sampai satu level dia sendiri tk boleh tahan dah..dan ckp dah tawar hati pd anna..cuma keputusan dia bgtau lepas anna bersalin..mmg la dia tk decide apa lg..tp utk skang dia ckp dh tawar hati pd anna..tp katanya lg esok lusa bln depan or within dlm masa anna preggy ni tk tau la klu hati dia dh terbuka..dan anna tk boleh nk predict mcm mana..bak kata salah sorang forumers just go with the flow..dan harapan anna hanya yg terbaik utk kami..bukan anna gila talak sgt pun..anna byk pikirkan anak2..klu anna blom dikurniakan anak..mungkin kami dh tk bersama lg..tp ini hal anak2 jadi anna kuatkan semanagt tabahkan hati..lgpun dia masih blom jatuhkan talak or apa2 keputusan..hanya anna mampu berdoa je lah..

but im totally agree with yur opinion..its same as what i thought..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 04:25 PM | Show all posts
Reply 41# leaika


    jangan terjah dulu..amik dulu reta kiter cam kawan porum ajo.
pas da dapat smua reta kiter baru leh terjah
tapi bebaik yer,jangan sampai awak kna blasah plak ngan dia yer..
jahatnya kan orang lelaki ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 01:32 PM | Show all posts
kuatkn hati mental & fizikal...w/lau manapon sy mcm x setuju awk buat mcm ni...walaupon kite tahu kebenarannye nti hati kite yg sakit & mkn hati( byk2 berdoa yer.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa endingnya? Hehe. Bertahun dah berlalu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
lapan tahun dah berlalu

anak pun dah besar

agaknya dah bercucu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:40 AM | Show all posts
onexox97 replied at 15-4-2017 09:43 AM
lapan tahun dah berlalu

anak pun dah besar

Imani belum masuk setahun.......


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mannnnakautauu replied at 22-4-2017 10:40 AM
Imani belum masuk setahun.......

imani tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mannnnakautauu replied at 22-4-2017 10:40 AM
Imani belum masuk setahun.......

Mcm kenal ja sapa imani tu.. x da kaitan kot  
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 03:46 PM | Show all posts
ParinAmat replied at 11-2-2010 11:06 AM
bagi aku senang..
selagi masing2 adalah somi/istri.. dia berhak memberi/menerima nafkah batin..

abg Parin, i agree wz u yachhh
cukup berhemat!

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 03:52 PM | Show all posts
eh mana TT ni
nak tau jugak  plan dia
baca dari start sampai habis blum tau lagi
sila jgn pegi sendiri separti abg parin ckp
make sure ada org teman
utk keselamatan diri jugak
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
rasany suami u ni main2 je tt.. kalau betul niat jahat dah lama dia setuju jumpa.. so ada harapan lagi la ni.. harap2 mcm tu la..

tapi secara generalnya perkahwinan ni untuk sama2 bahagia.. kalau dah tak bahagia suami pun zalim penceraian lebih digalakkan.. sangat tak setuju nak kena taat jugak pada suami yg dah banyak kali kantoi.. nak tunggu sampai tua ke macamana? dan suami yg tak bekerja dan biar je diri ditanggung bini tanpa sebab munasabah adalah lelaki yg tak layak jadi suami.. tak kisah lah dia izin kita kerja ke tak ke..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Levespa at 4-8-2017 06:09 AM

cara tt nak uji suami ni mcam dlm movie The Truth About Love.. lakonan Jennifer Love Hewitt.. try la tengok tt..
https://m.youtube.com/watch?v=jcHB3dxG2sQ

apapun andaikata tt jadi nak uji suami sampai ke bilik hotel tu, mesti berteman ya.. takut2 suami tak dapat kawal marah dan pukul tt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalammu'alaikum.  Hampir sedekad dah umur thread ni.  Harap2 TT is doing fine with her family.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama sebiji cam husbnd sy wktu awal kawen dlu..7 thn lepas.cmni la
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan thread baru... rupanya berkurun... baru nak capai popcorn...

apa kesudahannya nih???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.185198s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list