Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
46178
View
194
Reply

NAK PERANGKAP SUAMI CURANG

[Copy link]

Author: leaika       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2009 10:52 AM | Show all posts |Read mode
actually berat aku nak citer ni...menggigil rase tangan ni...aku secara x sengaja dpt tau laki aku bukak akaun kt tagged.com...aku bukak semua msg die...rupe2nya die mcm cari 'ayam' kt dlm tu...so aku nak trap die...aku bukak jugak satu akaun..aku cari pic2 yg daring2 seme aku letak situ....x sampai 2 hari die add aku...aku pun layan sembang ngan die...terpaksala aku sembang kotor sket coz nak tengok die layan ke x...memang die layan..semlm die ajak aku wat projek kt luar... aku accept..so aku rasa aku nak trap die betul2 kali ni..aku ingat nak sewa hotel mana2 pastu janji ngan die...aku nak tengok die muncul ke x...ape pendapat korang?aku buntu dh ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 10:59 AM | Show all posts
YA ALLAH.. macam2 kes rumahtangga sekarang ni... aku harap kau tabah hadapi dugaan dlm masalah rumhtangga ko ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:02 AM | Show all posts

Balas #1 leaika\ catat

boley2. nnt tgk apa reaksi dia klu dia btul2 dtg.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:02 AM | Show all posts
Originally posted by leaika at 29-5-2009 10:52
actually berat aku nak citer ni...menggigil rase tangan ni...aku secara x sengaja dpt tau laki aku bukak akaun kt tagged.com...aku bukak semua msg die...rupe2nya die mcm cari 'ayam' kt dlm tu...s ...



Bagus idea ko tu! :handshake:

Tapi sebelum ko pegi hotel tu, pastikan ko cukup kuat untuk menghadapi situasi lepas tu.

Kalau rasa nak bekap, bawaklah sorang geng atau ahli kuarga, soh dia dok jejauh sikit tapi dalam lingkungan boleh datang bantu kalau ko memerlukan talian hayat.

Simpati dari aku.

Tulah, macam2 dugaan hidop ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:10 AM | Show all posts
mengigil tangan aku jugak nk reply benang nie. kesian sgt kat tuan umah. banyak2 bersabar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:10 AM | Show all posts
masa nak trap tuh, cukup kuat takkk??

aku doakan ko cukup kuatttt.....dan ko kena pikirkan, if dia betul2 muncul, then apa tindakan selanjutnya ko akan buattt?

takot aku dgr ceta giniii..harap2 yg bukak akaun tuh bukan laki ko...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 11:11 AM | Show all posts
aku dh x tau nak buat ape skang..aku cuma risau tangan die naik lagi je...aku xnak anak2 aku tau psl semua nih...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:13 AM | Show all posts
betul cam kak seri cakap..tumpang simpati.  

berdiri bulu roma den..bwk laa ahli keluarga terdekat temankan tuan umah..tuan umah kena 'kuat' mental fizikal..  tawakal byk2 tuan umah  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 11:14 AM | Show all posts
start semlm..aku pakai no baru sms die...die reply..siap silent lagi takut kononnya aku tau...padahal aku msg die dr bilik air...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:15 AM | Show all posts
sedeihnye aku baca..moga ko tabah ye

aku rasa ko xyah lah buat action plan tu..nanti ko sendiri yg parah (mean jiwa n raga ko)
why dont ko semuka ngan dia ty dia dlm2 apa sebenarnye going on dgn relationship korang..
then baru ko buat action plan what is the best for uol k...:handshake:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 11:23 AM | Show all posts

Balas #10 puteri\ catat

aku dh pernah confront die baru last week..masa aku baru tau die bukak akaun tu..die jawab saje suka2 je...xlebih dri tu..lepas tu baru aku wat plan ni...coz nak tengok feedback die so dh terjaab persoalan aku...die memang ade niat nak curang ngan aku..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:27 AM | Show all posts


sms ler ajak jumpe kat hotel tengah malam....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 11:37 AM | Show all posts

Balas #12 buDak_gaTaL\ catat

gud idea...karang leh try
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:43 AM | Show all posts
waaa....... bile tarikh korunk nak perangkap...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:43 AM | Show all posts

Balas #11 leaika\ catat

ko ckp jek ko lah org yg dia layan tu...n kalu ko nk perangkap dia ko kene pikir ending jugak camne ...still sama kan malah lagi teruk beb

better plan tu ko x lihat sendiri..to me, aku mmg x kuat tuk tgk kecurangan tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 11:51 AM | Show all posts

Balas #15 puteri\ catat

aku dh lalui macam2 rintangan dgn die..aku rasa aku dh cukup kuat...cuma korang doakanla aku..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:55 AM | Show all posts
Ko kena plan betol2 la.

Kena timbangkan senario2 yang mungkin terjadi, dan apa tindakan ko nak amek.

Kalo dah plan, gud luck!

Tapi sungguh aku kesian kat ko, tok leh imejin perasaan ko masa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 11:57 AM | Show all posts
aku rase sumer isteri kene rajin2 check ektibiti asben kat internet...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:00 PM | Show all posts

Balas #16 leaika\ catat

kalu perangkap tgh dating makan2 k lagi le..nie kalu sampai nk projek bagai..
aku doakan yg terbaik tuk ko n anak2...do the very best k
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2009 12:02 PM | Show all posts
aku buat ni coz selama ni die kata aku suka tuduh2 die buat benda yg die x buat...so now aku nak cari bukti...tengok ape die nak jawab nanti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list