Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60467
View
419
Reply

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]

Author: shachihata33       Show all posts   Read mode

Post time 31-5-2009 03:10 AM | Show all posts
Originally posted by Agul at 31-5-2009 02:08
tak de pa nak cakap.

cuma hai, cinta ungu.


tak payah cakap..taip aje...

hye encik Agul....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 11:48 AM | Show all posts
Originally posted by budingyun at 31-5-2009 12:58 AM
sasugay?


per tuh puding???
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 12:58 PM | Show all posts
org laki skrg ni kna tau semo pasal pad ni coz diaorg bkn saje kna beli pampers utk baby tp utk bini sekali ler... aku suke stayfree lg coz wangiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 11:46 PM | Show all posts
belikan ajer kedai runcit ada byk juai kih3
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 12:39 AM | Show all posts
aku baru je balik shopping. masa tengah cari pad aku terjumpa pad untuk lelaki

rupa-rupanya pad ni untuk bladder weakness tapi rupa sebijik mcm pad untuk perempuan. packaging pun lebih kurang sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2009 12:32 PM | Show all posts
Originally posted by cepheid at 1-6-2009 00:39
aku baru je balik shopping. masa tengah cari pad aku terjumpa pad untuk lelaki

rupa-rupanya pad ni untuk bladder weakness tapi rupa sebijik mcm pad untuk perempuan. packaging pun leb ...


TaK pernah dgr pulak pad utk lelaki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2009 12:35 PM | Show all posts
Originally posted by cinta_ungu at 31-5-2009 01:35
jawab on behalf of my father, abang & adik laki..
so far diorang sume sanggup je belikan pad tue utk kite..
takde plak diorang mengelak kalo kite mintak tolong belikan..
walaupun kadang2 tu nampak gak cam TERpaksa je belikan...

anyway, cool ape org laki tolong belikan pad utk perempuan....


Kalau abg sha pun x kisah blikan..adik pn same...
abg ipar dulu ms baru2 kawen segan gak nk belikan utk kakak sha.
tp skrg sha tgk, dia x kisah nk blikan...
mybe bila dh lama2 sket br hubby sha berani belikn pad kot
maklumlah, selama ni die x prnh tau lgsg psl pad
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2009 12:36 PM | Show all posts
Originally posted by Hang at 30-5-2009 10:15



bukan yang ada herba ke yang bagus...
disamping menahan kebocoran juga membuatkan 'tut' jadi wangi semerbak....?
2 dalam 1 pad ni....


Hang pun tau pad herba?
Hang pakai ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 02:14 PM | Show all posts
susah2 malu2..amik je sabut kelapa belakang rumah..ganti pad tu...x yagh susah2 g kedai
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 02:20 PM | Show all posts

Balas #1 shachihata33\ catat

Day biasa bli nih...
Tp memula Pening gak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 03:30 PM | Show all posts
aku xda rasa malu pn mse bli pad utk mak dgn akak ku..
rase best lak bile dorang suro gi bli..haha..bile belek2 cari jenis yg diorang nak then x jumpa dgn selamba aku brtanyakan pada org2 yg ada di area pad tu..kalo time tu ade pmpuan tgh bli ke..org yg keje situ ke..aku tanye jek dgn muka yg tebal 10 inchi..ahaha..dorang yg plak rse malu ...ade sorang pekerja kt tesco lak ckp kat aku, abg nk wat ape ?..
aku pon jwab dg selamba.. saya nk pakai le..tak kan nk wat lap peluh kot..

blur minah tu...ahahaha..

[ Last edited by  mike_shinodaz at 1-6-2009 15:32 ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 03:38 PM | Show all posts

Reply #71 mike_shinodaz's post

....adeh....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 05:58 PM | Show all posts
Originally posted by pressor at 1-6-2009 15:38
....adeh....



klu untuk org peso belikan x
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:02 PM | Show all posts
abg aku okey jer belikan utk mak.
bapak aku pun same
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:07 PM | Show all posts
Originally posted by mongoose_kidz at 1-6-2009 19:02
abg aku okey jer belikan utk mak.
bapak aku pun same




abg aku jgn haraplah


aku pernah terpaksa sgt2 srh ayah aku beli lepas 2 4 hari aku xklr bilik segan gila nak jumpa dia


abg aku jgn kata aku adik dia...bini dia srh pown last2 dia corner srh aku beli....


xkshlah apa pown...



maternity pad pown dia segan nak beli........



adeyh krem otak ada abg mcm ni


benda2 mcm ni seganlah.....even dgn abg2....


kakak ipar aku klu balik nak "stock" pown smpi msg2 nak minta kat aku sebab kdg2 rumah full house xblh ada privacy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:16 PM | Show all posts

Reply #62 far-risk's post

sasuke..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 09:58 AM | Show all posts

Reply #1 shachihata33's post

aku oernah beli tuk kakak2 aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2009 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by teky at 2-6-2009 09:58
aku pernah beli tuk kakak2 aku


Mesti TERRRpaksa ni
kalau tak kisah xde la menangis bagai
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 01:56 PM | Show all posts
aku kena paksa gak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 02:55 PM | Show all posts

Reply #79 budingyun's post

haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115807s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list