Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
63118
View
422
Reply

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]

Author: shachihata33       Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2012 09:10 PM | Show all posts
aku tak pernah rasa jadi aku tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 03:13 PM | Show all posts
Selamba jer...
tp selalu salah....
den tak tau menatang tu...
den pakai amik jer la...

balik umah kene tiau kaw kaw....
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 12:26 AM | Show all posts
x susah pon.
pilih ikut spec yg diberi pastu bayar,
macam mana g beli roti mcm tu la juga keadaannya beli beda alah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2013 09:24 AM | Show all posts
Lox bukan tanak beli ... tapi susah nak beli sebab banyak sangat "features" terbaru .. nak yang ada sayap lah, tak de sayap lah, nak yang overnite lah, nipislah,  tebal lah ...wangi lah...wangi lak ade macam macam jenis .. wangi bunga lah, wangi daun lah ....cessssss...kena tebal muke lak nak kelebek mende tu lama lama kat kedai ... awek cun kat kaunter tu lak asik senyum perli jer...

Tapi kalau wife dah sampai tak nak keluar bilik ...Lox gi beli la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2013 11:02 PM | Show all posts
what!? pad? ipad ok ler, lain pade tue xmooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2013 05:38 PM | Show all posts
ok dah wei zaman sekarang
ambil bayar..
selalu tukang belikan ni confirm dah dpt arahan beli jenis apa warna apa.. brand apa..
takde hal pon laaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2013 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah suruh hubby beli dan kalau suruh pun sure dia tak mau sebab hubby aku ni jenis pemalu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
1 benda baru tentang pad yang tak pernah terjangkau dek minda
Rupa2 nya ada beza antara

Mid wing pantyliner bersalin punya

Pampers pun ada saiz macam2
Newborn s m l xl
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2014 05:55 PM | Show all posts
masa zaman kecil-kecil dulu selalu la tolong gi beli... zaman tu tak tahu tujuan untuk apa menda alah ni... dulu tak pernah dengar pun perkataan pad... cuma disebut "modes"

seingat lagi la... jenama sanita... kita bukan amik tau pun jenis pelekat atau sebagainya... zaman tu mungkin benda ni terlalu privacy... tokei kedai siap balut paper atau buh dalam plastik hitam lagi...



sekali tu silap beli, kakak nak yang jenis pelekat, tp kita p beli yang belt punya... bising la... suruh p tukar... smpi sudah tak pergi tukar...



Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2014 01:37 PM | Show all posts
arwah ayah aku dulu selalu belikan utk mak,kakak,aku...so aku pun berharap bakal laki aku nanti mempunyai sikap terbuka yg sama.ayah aku dulu buka setakat pad...kdg2 barang kelengkapan diri mcm bedak compact,pencuci muka etc ...dia tak kisah belikan.bagi je cth takpun tuliskan apa nak beli.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2014 11:11 AM | Show all posts
pernah tolong beli.. tapi malu gak sebab org pompuan tgk pelik jer kalau org lelaki beli kenapa ek??
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2014 02:50 PM | Show all posts
kalau kena suruh belilah,
kalau tak, tak lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2015 04:27 AM | Show all posts
adikacu replied at 3-12-2014 10:11 PM
pernah tolong beli.. tapi malu gak sebab org pompuan tgk pelik jer kalau org lelaki beli kenapa ek?? ...

kenapa nak pelik,
kalau me nampak lelaki beli pad, mau aje me pegi kata,
bagusnya awak... inilah real man...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 10:20 PM | Show all posts
laki skrg lagi advance... pakcik gugel ada... mcm mcm dah tau... pad jenis apa, day or night, wing atau x, bukan takat tu, pantiliner, tampon, mooncup dan pelbagai aksesori lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 10:47 PM | Show all posts
sanggup je, kesayangan
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2015 05:31 PM | Show all posts
sanggup..n penah belikan utk gf..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2016 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki aku iols kdg2 tlg beli i tanye die x malu ke nk beli die ckp wat pe nk malu beli tuk bini sendiri lgpun i bz ngan ank2 kecik x dan nk pg beli baik suruh die beli
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 04:00 PM | Show all posts
Aku ada mtk laki aku belikan aku pantyliner haritu utk pertama kalinya, dia belikan je cuma kena spesifik dgn dia jenama apa nak dibeli & macam mana rupa pantyliner tu sbb  mula2 dia ingat pantyliner dgn pad tu benda yang sama.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nonones replied at 15-10-2018 04:00 PM
Aku ada mtk laki aku belikan aku pantyliner haritu utk pertama kalinya, dia belikan je cuma kena spe ...

ianya satu keperluan kan... No need to shame
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 02:55 PM | Show all posts
aku taktau la laki aku akan belikan tak.
sbb tak pernah pulak mintak dia belikan..hahaha.
tapi ada one time i pergi shopping kat bhgn lingerie.
ada sorang mamat ni cakap dengan SA dia nak underwear gini gini.
dengar la sipi2..wife dia baru bersalin kot. mungkin wife pernah beli so mintak laki belikan lagi kot.
so good la that guy walaupun nampak la dari segi gesture tu mcm malu2 tp demi isteri tersayang sanggup jelah haaaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086995s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list