JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60378
View
419
Reply

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]

Author: shachihata33       Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2009 03:26 AM | Show all posts
adeh...dulu ex aku penah suh belikan..malu2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 07:44 AM | Show all posts
seingat saya tak penah suh my ex-asben beli tapi skrg slowly ajar anak lelaki umo 10thn psl ni. kat supermarket, biasakan dia kat bahagian pad ni, malu2 gak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:08 AM | Show all posts
Originally posted by shachihata33 at 28-5-2009 10:20 PM
Korang sebagai lelaki, sanggup tak belikan tuala wanita untuk mak korang ke, kakak ke, adik ke, isteri korang ke, nenek korang mahupun makwe korang

Sebab hubby sha tak nak belikan pad bila  ...


malu tau la sha nak pi beli tu...
dulu kita pusing 7-8 kali kat area pad...
takkan nak pegang belek-belek pad tu....
pompuan2 kat situ pun dah pandang kita macam perogol bersiri jer...
kena lak pad yang dipesan tu takde...
berpeluh la... last-last pi cakap slow2 kat adik yang dok susun barang kat situ...
sib baik dia tolong...
mana kita tau yang ada wing ke tak...
apasal lak nak kena ada sayap.... bukannya pompuan ada 'burung' pun....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:16 AM | Show all posts
Originally posted by Hang at 29-5-2009 09:08


mana kita tau yang ada wing ke tak...
apasal lak nak kena ada sayap.... bukannya pompuan ada 'burung' pun.....



Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:22 AM | Show all posts
Originally posted by zairizain at 28-5-2009 22:32
tengok jenis, kalau yang bersayap tu baru aku beli. biler org tnye, aku cakap la nak buat kapal terbang...



hahaha.....best betol alasan.

dah tu..kalo jenis yg berpoket punya mcm mana?

nk buat tempat isi duit syiling eh?

:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:35 AM | Show all posts
xbleh blah btul alasan korang..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:43 AM | Show all posts
pernah belikan untuk kakak aku je.....

segan jugak le but ape malu, bukan curi..?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 10:42 AM | Show all posts

Balas #1 shachihata33\ catat

perkara biasa bg aku.....dr kcik2 mmg dh kena gi beli....kalu dulu tokey kedai siap bungkus dgn suratkhabar lg.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:32 PM | Show all posts

Balas #1 shachihata33\ catat

aku beli aje.. no hal lah...selamba jek masuk jusco beli pad..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 02:53 PM | Show all posts
Tak kisah pun setakat belikan pad.. tapi beli condom segan siutt..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 03:00 PM | Show all posts
bgslah klu suami blh tgl belikan

sebab kdg2 bnd dtg tanpa alarm

hendak2 time kehabisan bekalan

suamilah yang diharapkan
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 03:02 PM | Show all posts
watpe nk malu beli pad utk ppuan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 03:40 PM | Show all posts

Reply #26 budingyun's post

ko x pnah beli ke buding
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 04:05 PM | Show all posts
masa kecik2 dulu penah belikan utk mak sedara, tp masa tu  x tau ape yg aku beli tu..
dh besar ni baru terpikir... ooowhh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 08:46 PM | Show all posts
aduh klu mcm ni susah lah... kene beli tebal muka dulu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:22 PM | Show all posts
Dah biasa beli. Takde malu dan segan apa pun. Siap boleh tanya lagi apa beza setiap jenis, maxy dry, night use, etc... tampon... dengan wajah yang serius pun...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:23 PM | Show all posts

Reply #36 Agul's post

tolong beli utk sape

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:26 PM | Show all posts

Reply #37 greyrose's post

utk org dalam family la...

tapi bukan org yang itu la...
punyalah malu nak suruh tunggu kat luar...

i dah faham tapi buat2 tak faham... so tetap ikut... tak main la tunggu2 kat luar... macam suami yang penat ikut isteri shopping je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 09:29 PM | Show all posts

Reply #38 Agul's post

walaupun x faham amende yg pacit membebel ni tapi
bagus lah prektissss
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2009 12:25 AM | Show all posts

Reply #39 greyrose's post

i pun tahu org tak faham, tapi nak bebel jugak sampai org tak fhm...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074839s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list