Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
63125
View
422
Reply

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]

Author: shachihata33       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2009 10:20 PM | Show all posts |Read mode
Korang sebagai lelaki, sanggup tak belikan tuala wanita untuk mak korang ke, kakak ke, adik ke, isteri korang ke, nenek korang mahupun makwe korang

Sebab hubby sha tak nak belikan pad bila sha minta tolong
Malu katanya...Mcm menjatuhkan sgt air muka

Sanggup tak?

Tuala wanita = pad
Single Polls, Total 203 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:32 PM | Show all posts
tengok jenis, kalau yang bersayap tu baru aku beli. biler org tnye, aku cakap la nak buat kapal terbang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:32 PM | Show all posts
Can I answer on behalf of my hubby?  

My hubby okay je with buying the sanitary pads for me.  Even kat hospital after giving birth, hubby yg belikan maternity pads.  

What's to be ashamed?  Its a completely natural process for women.  Tell your hubby he should really appreciate you having your menses.  Kalau tak period susahlah nak conceive.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:47 PM | Show all posts
xder pung... abg sosi dulu ms ktorg kecik2 slalu jer dia tlg belikan utk mak...

cuma mungkin diaorg ni x faham nak beli yg mcmana.. ader sayap ke maxi ke apa

teringt dulu pernah ajar member laki sorg nie psl pad.. time tuh ktorg lalu kat kawasan tuh.. pastuh dia tny kenapa ada byk jenis.. trus sy ajar dia cemana nak beli pad time dah kawen nnti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 10:49 PM | Show all posts
Originally posted by zairizain at 28-5-2009 22:32
tengok jenis, kalau yang bersayap tu baru aku beli. biler org tnye, aku cakap la nak buat kapal terbang...


Ada ke org nk percaya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 10:55 PM | Show all posts

Reply #3 AnitaSabrina's post

Bagusnya suami kamu

Tp mmg topik ni sha pernah timbulkan...masa dia malu nk beli, sha ckp nnt sha pas bersalin die kena gak belikan....masa tu baru hubby jwb 'bersalin tu lainlah cerita'

sikit2lah nnt sha akn suruh gak..sebab fmly hubby mmg x ramai perempuan. kakak ada sorg je. so, mmg xpernah seumr hidup die beli pad...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 10:58 PM | Show all posts

Reply #4 sosimple's post

Hehe..same lah...abg sha pun x kisah tlg belikan pad...mgkn sbb adk beradik sha ramai perempuan. jd benda ni dh jd perkara biasa

sos ajar kawan?...nk ajar ape eh?...bukan ape, lain perempuan lain citarasa...

mcm sha, suka yg ada wing, tp x suka yg ada gel...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 10:59 PM | Show all posts
ai ada beli utk mak dlu......rsnya ms sekolah rendah kot.....siap bngkus dgn paper lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 11:06 PM | Show all posts
Originally posted by tuan_wu at 28-5-2009 22:59
ai ada beli utk mak dlu......rsnya ms sekolah rendah kot.....siap bngkus dgn paper lg


Hehehhe..sha masa ank dara dulu kalau beli pun nk bungkus
dh kawen ni, selambe je dok pegang
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 11:11 PM | Show all posts

Balas #7 shachihata33\ catat

ajar la psl pad nie.. wing tuh guna utk apa.. maxi slim tuh semua guna bila... kang nnti bini suh beli x taw plak...

pastuh cerita la jenama ni mana yg best ke x best...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 11:12 PM | Show all posts
Originally posted by shachihata33 at 28-5-2009 22:20
Korang sebagai lelaki, sanggup tak belikan tuala wanita untuk mak korang ke, kakak ke, adik ke, isteri korang ke, nenek korang mahupun makwe korang

Sebab hubby sha tak nak belikan pad bila  ...

boleh tak bagi contoh pic tuala tu?..
tuala ni ker?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 11:24 PM | Show all posts
Originally posted by sosimple at 28-5-2009 23:11
ajar la psl pad nie.. wing tuh guna utk apa.. maxi slim tuh semua guna bila... kang nnti bini suh beli x taw plak...

pastuh cerita la jenama ni mana yg best ke x best...


Kikiki...sha kalau dok rumah beli yg sanita tu je
kalau yg tu, xpyh ajar hubby pn xpe
tp btul gak laaa...mmg kne ajar hubby kan...
penting ni..lg2 untuk guna pas bersalin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 11:25 PM | Show all posts

Reply #11 CEO's2001-2009's post

Pandai betul CEO :pompom::pompom:
betullah tuala tu




Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 11:32 PM | Show all posts

Reply #13 shachihata33's post

ke tuala nih???



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2009 11:43 PM | Show all posts

Reply #14 CEO's2001-2009's post

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 11:52 PM | Show all posts
no problem la. cuma org akan pandang semacam skit klu muka tu muda remaja
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 11:53 PM | Show all posts
x sanggup!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 11:55 PM | Show all posts

Reply #15 shachihata33's post

kalau CEO dengan selamba akan pegi kedai beli tanpa ada rasa segan silu...apa mau malu...bukan luak pong...

mende disebalik pads tu nak...tapi tolong belikan pad bila piyed xmo plak...hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:20 AM | Show all posts
kalau aku,selamba je..buat tak tahu je lah tp mula2 rasa janggal jgk.mcm semua org dok perati kita je.
pernah sekali my wife kirim suruh beli sebab ada offer.tp bila dh byar,tersalah jenis pula n harga pun tak sama dlm katalog...tel wife,dia ckp dh salah tu....so aku gi kaunter n mitak tukar....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2009 12:59 AM | Show all posts

Reply #14 CEO's2001-2009's post

macam selipar je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list