JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
30246
View
71
Reply

Pernahkah mengambil viagra? (untuk lelaki sahaja)

[Copy link]

Author: Hang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-3-2014 07:17 PM | Show all posts
Wakiwaki posted on 4-1-2013 06:35 PM
agak-agak datok K, amik tak viagra puan 'SITI' oii... keh keh keh..

hehehe. nakal betul soalan ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2015 08:45 PM | Show all posts
kalau bujang ambik ape efek dia ? hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2015 03:39 PM | Show all posts
yazirobel90 replied at 26-2-2015 08:45 PM
kalau bujang ambik ape efek dia ? hehehehe

Tak bagus...kalo x silap, efek jangka panjang boleh hilang pendengaran...

Tp kalo da mati pucuk tu mmg xde choice la kalo nak jgk puaskan bini...

kalo x sanggup amik n bini gersang sentiasa baik cerai jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2015 01:56 PM | Show all posts
aku penah hadiahkan mmbr aku sebagai adiah kawin kepada beliyau.
personally aku xpenah guna kerana masih yaqin dengan kekuatan sendiri. walaupun belum teruji. wakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2015 08:20 AM | Show all posts
Aku penah try tp bukan Viagra lah..pil nama apa x igt tp rasanya ada sildenafil..fuh keras cokeng wpun dah abis main..jadi satu hal plak bila nak kluar rumah pastu sakit sbb terhimpit dlm sluar jeans..haha..tp sesetengah ubat ni kena sesuai ngan darah..kalau xsesuai tu yang datang pening kepala lps makan..nak tawarkan minum air kelapa lah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2015 01:46 AM | Show all posts
viagra tak de..extender ada
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2015 06:09 PM | Show all posts
viagra tak penah try tp ambik yg buatan natural de'max & pil herba
power giler..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2016 12:48 PM | Show all posts
What is viagra?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 08:27 AM | Show all posts
penah try yang vimax tu..member bagi.panas badan adela heeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 06:37 PM | Show all posts
masih muda dan tk perlukan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 12:22 PM | Show all posts
selama aku ehem2 tak penah nak mkn mende pelik2
amal petua je la
sihat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2018 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah nak try,tp wife xbagi.. huhu,vimax pun dia tak bg..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093753s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list