Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15100
View
79
Reply

TV SERIES JENIS HORROR, SUPERNATURAL & FANTASY FAVOURITE

[Copy link]

Author: mat_arof       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 04:33 PM | Show all posts
reaper best woo wlopun x horror pon, lawak ada laa.. watak paling best Sock, damn funny
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 06:52 PM | Show all posts
reaper pun masuk ker..huhuhu...vampire diaries xnk masuk ke???
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 05:02 PM | Show all posts
dalam list tuh, the X-Files jer aku tengok sampai abih.
yg lain tengok sekerat jalan pastu tak mau tengok dah, not my cup of tea

Tru Calling yg aku suka cancel pulak cerita dia. Potong stim tul :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 08:53 AM | Show all posts
charmed mmg best, aku bole terima sampai season 6 je, 7 and 8 mmg hampeh, tapi just continue tgk habiskan sebab alang2 dh follow kan, skrg ni supernatural and ghost whisperer...tak sabar nak tgk apa yg bapak melinda ni nak buat exactly, supernatural nye episode pikir2 (if charmed still exist) bole buat cross over episode, paling suka episode 7 deadly sins
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2009 11:36 AM | Show all posts
suke x-files jer.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2009 12:40 PM | Show all posts
op kos lah lost.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 11:20 PM | Show all posts
suke x-files jer.....
kyoko_asouka Post at 24-10-2009 11:36


The best kan.. ... banyak gile aku belajar drp siri ni. Aku tengok the x-files dari aku kecik, sampaikan masa tu cita-cita aku nak jadik FBI agent

lepas the x-files, siri LOST je la yg jadik kegilaan aku ..  siri2 lain tengok sebelah mata je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2009 03:32 PM | Show all posts
sume pon aku layan...
tapi ku suke tru calling...
kurang horror creepy as compared to X-files
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 04:43 PM | Show all posts
paling suka charmed...

yg lain pon aku suka gakkk ...minat giler aa
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 12:14 AM | Show all posts
aku suka angel,charmed (sampai season brape ntah dah makin merapu citer ni) n x-files.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 09:27 AM | Show all posts
supernatural la... tak sabar tunggu season 6
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 06:10 PM | Show all posts
kat ner nk download angel..rindulah cite tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 09:01 PM | Show all posts
smeua cerita supernatural suka tgk

tru calling tu rasa2nya mcm pernah tgk kat tv tapi tak nah download

dark angel tu mcm tak masuk jer

aku suka tgk cerita mengarut2 sikit
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2010 04:21 PM | Show all posts
mase zaman charmed aku rase charmed la bes
tp skrg super natural plg bes. true blood tgh tgk lgi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 05:41 PM | Show all posts
kenape takde 'vampire diaries?' kalo ade, mesti dpt first punyer... neway i'm voting for 'supernatural'
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2010 07:54 PM | Show all posts
vampire diaries muncul tahun 2009 lambat larr..citer yang aku list kan ni kebanyakan akhir 90an dan awal2 2000 hingga 2005 hehehe...

sekang memang VAMPIRE DIARIES the best larr
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 08:33 AM | Show all posts
suka semua yg di atas except true blood.sbb xpenah tgk citer tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 11:25 AM | Show all posts
semua2............best3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2010 12:30 PM | Show all posts
aku tak ingat thread yang aku buka ni...hehhehe...tapi kalau ada sesiapa yang tahu ada series2 yang best bertemakan vampire ke...mistik ke apa ke..leh share kat sini....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2010 01:34 PM | Show all posts
saya suka heroes
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
10.463743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list