Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
102518
View
446
Reply

BENGKOK?

[Copy link]

Author: aku_EnSeM       Show all posts   Read mode

Post time 15-4-2007 10:44 PM | Show all posts

Reply #3 perrrghhhh's post

thanks....

tapi my frenz risau gak takut bakal isteri dier tak suka... lebih2 lagi time oral...

rasanya xder masalahkan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2007 12:58 AM | Show all posts
bengkok kalau pendek takper,takde beza pun.....tp kalau panjang yg susah tu....
Reply

Use magic Report

green_monster This user has been deleted
Post time 16-4-2007 03:19 AM | Show all posts
Bengkok takde masalah bro, bila dah kawin..dalam hubungan dia dengan wife dia pun takde masalah. Sebab batang yang bengkok tu akan kena pada dinding dalam nanti, and akan rasa lebih ummmphh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2007 08:53 AM | Show all posts
rasanye tu x jd masalah coz benda tu normal..bukan kawan ko sorg je..ader org lain yang sama hadapi masalh nie..don't wori..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2007 09:29 AM | Show all posts
Aiyaaa cite bengkok ni dah ada thread da...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2007 10:21 AM | Show all posts
Originally posted by island_insane at 15-4-2007 07:29 PM
ada member aku... laki yg sorang ni... ada probs dimana dia punya 'anu' agak bengkok ke kiri... dimana kalo dia kencing bediri (tanpa memegang ...) pancutan air kencing akan menghala ke arah kira ...



Yo bro, Bub raser x mnjadi msalah, anu sesetengah laki nie aderyg bengkok ato lurus, tapi bub rase x der hal nyer, jgn tak bangun ajer....hehhee , kwn Bub pun ader gak, bengkok kekiri... Bub tgk x aper pon... its ok la, jgn d wat risaunyer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2007 04:19 PM | Show all posts
Originally posted by bubpallo at 16-4-2007 10:21



Yo bro, Bub raser x mnjadi msalah, anu sesetengah laki nie aderyg bengkok ato lurus, tapi bub rase x der hal nyer, jgn tak bangun ajer....hehhee , kwn Bub pun ader gak, bengkok  ...


aku setuju dengan ko..janji dapat memusakan kedua2 pihak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2007 09:06 PM | Show all posts
Bagi aku, bengkok lagi bagus... sbb bila melanggar ke dinding lubang faraj tu perempuan tu akan merasa lebih nikmat. Aku pun ada kenal sorang kawan aku nie, anu dia sentiasa menegak ke atas walaupun dalam keadaan tak tegang. Masalah selalunya bila pasangan dia nak oral seks, dia kena tarik anu tu ke depan sikit.. sakit mulut dia cakap.
Reply

Use magic Report

Mr.Forensics This user has been deleted
Post time 16-4-2007 10:14 PM | Show all posts
dah ada thread pasal ni kat belakang,aku dah postkan info pasal zakar bengkok.
dalam perubatan,kalau ia masalah biology,benda ni dinamakan peyronie disease.

aku copy balik apa aku post kat thread terdahulu.
mod kalau rasa offensive boleh delete

setau saya batang zakar bengkok ni dinamakan peyronie disease kalau ikut sains.Ia jarang berlaku.
Ada certain degree ia memang normal..dalam bahasa omputih disebut congenital curvature.tapi kalau ada pembentukan tisu keras kat zakar,dah masuk kes peyronie.

Kalau sekali pandang memang tak ada beza yg mana bengkok normal dan tak.Saya mintak tempek gambar kat sini,kalau rasa ia terlalu tak educational mod boleh edit.



Beza antara tiga gambar kat atas ialah gambar atas : peyronie,
yang kedua tu merupakan congenital curvature.Tak ada banyak bezanya kan?So kalau korang ada masalah ni lebih baik pi jumpa doktor.

Bengkok semulajadi tu normal,Peyronie akan bawak masalah satu hari nanti.
Walaubagaimanapun,semua ni boleh diatasi melalui ubat2an atau jalan terakhir:pembedahan kecil.



Peyronie Disease

Terjemahan dr web:
Fibrous Plague wujud kat certain part of batang zakar dan menjadi tisu keras.Ketika corpus cavernosum dan corpus spongiosum(bhg pada batang zakar) memanjang,bhg yang ada fibrous Plague tidak akan memanjang dan akan mengakibatkan pemanjangan tak sekata.
Pembengkokan akan terjadi.

Diagnosis n treatment
-Consume ubat orally,mainly Vitamin e dan Potaba
-Injection dekat pengerasan fibrous
-Langkah terakhir adalah pembedahan kalau kes terlalu kompleks untuk diselesaikan.Contoh:

-Jangan cuba meluruskan kembali zakar bengkok dengan cara manual kerana akan membawa padah.

Sumber aku kutip kat
http://en.wikipedia.org/wiki/Peyronie's_disease
-http://images.google.com.my/images?q=peyronie++disease
-http://www.kapanlagi.com/newp/a/seksologi.html
-http://www.altermd.com/Penis%20and%20Scrotal%20Surgery/congenital_curvature_example.htm
Reply

Use magic Report

Mr.Forensics This user has been deleted
Post time 16-4-2007 10:17 PM | Show all posts
pendapat aku personally,kalau bengkok sikit tak apa,kalau susah pegi doctor pakar buat consultation.bengkok sangat pun mengganggu hubungan kelamin.macam gambar kat atas tu,ada cara pembedahan,last solution.
nak malu apa,byk lagi benda yang boleh malu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 09:14 AM | Show all posts
kalu bengko sangat mcm yang atas tu surenyer ader msalah ngan jiwa eh.... dalam hubungan mgkn ok la tapi jiwa si pemilik surenya x hepi.....mmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 04:40 PM | Show all posts
perghhhhhh....

giler aa gambar tuh...menggerunkan betul ler...

ader gak ek penyakit camnih....

huhuhuuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 09:50 PM | Show all posts
pergh gambar...kekadang mak bapak masa kecik2 position anu kat dlm pampers ppun penting gak tuh. yang penting masa tido, kena bukak kurungan dia. kasi dia bebas sikit...good waatt
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 10:59 PM | Show all posts
bengkok giler....mcm patah tulang jer...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 12:23 AM | Show all posts
eii... takutnya tengok pembedahan tu... ... ni la tugas2 doktor yer... tapi aku tak rasa kwn aku sanggup take operate... sebab berdasarkan gambar di atas... dia takder la bengkok sampai mcm tu... dia bengkok skit ke kiri (bila stim)... tapi gambar di diatas anu tu bengkok ke bawah atau secara lengkungan...
Reply

Use magic Report

Terunaensem This user has been deleted
Post time 18-4-2007 10:54 AM | Show all posts
yg aku tau, bengkok tu disebabkan byk sgt melancap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 02:04 PM | Show all posts
ada sorang pelakon blue yg zakarnya bengkok ke kanan kalau tak silapla.. OK je dia perform..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 08:02 PM | Show all posts

Reply #12 Mr.Forensics's post

seram jer tengok ..thanks for the info Mr.Forensics
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 11:25 PM | Show all posts
ff: ff:

aku nak tanya..

... boleh sesiapa bagitau perbezaan antara air mani " pekat " ngan " cair " ..?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 09:14 AM | Show all posts

air mani..

memandangkan ni kaunter pertanyaan untuk lelaki sahaja.. aku nak tanya..maybe tread ttg soklan aku ni dah ada,... tp mintak pendapat pakar2 sakit tuan kat sini bg jwpn yg bernas..

1) mcm mana nak tambahkan kandungan air mani kita..
2) mcm mana nak kuatkan pancutan air mani..(kadang2 air mani keluar meleleh.. kira nak kuat mcm kita meludah laa..)

harap dpt membantu..thanks..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084463s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list