Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16217
View
150
Reply

kenapa suka mengelak bila diajak utk "bersama"

[Copy link]

Author: JAY-Z       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2009 03:06 PM | Show all posts

Reply #120 imk's post

kalo 3 4 kali sehari aku setat keta kuar jalan2 la wei..hihi..takde la smp 3 4 kali..2 kali tu penah aa..tp kalo muka bernapsu je manjang takut aku nk nengok lelaki mmg suka ke kalo tak on pun mmg suka nk peluk2 raba2 bini?ke laki aku ni spesis pelik??
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 03:20 PM | Show all posts
Originally posted by lonelyme at 4-5-2009 15:06
kalo 3 4 kali sehari aku setat keta kuar jalan2 la wei..hihi..takde la smp 3 4 kali..2 kali tu penah aa..tp kalo muka bernapsu je manjang takut aku nk nengok lelaki mmg suka k ...


peluk2 tu biasa la..nak bermanja mesra gitu.. laki ko tu mesti bnyk bulu.. org byk bulu neh biasanya kuat napsu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 03:27 PM | Show all posts

Reply #122 ParinAmat's post

ada la beberapa urat jek..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 03:28 PM | Show all posts
Skrg ni kan musim panas......  tu pasal hormon merembes jerr....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 05:08 PM | Show all posts
panas lagi rimas. bile berpeloh, belengas je rase. nak manja2 pon tak selera.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 05:31 PM | Show all posts
Originally posted by whitedove07 at 4-5-2009 12:39
tak sakit pinggang ker?



mmglah sakit tp itu bisa diurusi. Itulah gunanya class massage yg aku ambik dulu. Janji upahnye mesti tak kurang, lebih takpe
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 05:33 PM | Show all posts
Originally posted by Core at 4-5-2009 17:31



mmglah sakit tp itu bisa diurusi. Itulah gunanya class massage yg aku ambik dulu. Janji upahnye mesti tak kurang, lebih takpe

kalo gitu...dr skrg kene lengkap2 kan diri ler.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 05:50 PM | Show all posts

Balas #100 aiva\ catat

klu buat hari2 tapi kualiti nye x memuaskan hati...sure la bosan..
tapi hari2 buat..kualiti dan feel nye penuh loving2 gitu...sure x kesah...

sebab ape isteri bosan????sebab laki tau mintak je....x de feel nak appreciate bini ke ape...mintak sket beli itu ini..dah tinggi suara...

pada aku org pempuan ni snang je konsepnye...kita puaskan nafsu zahir die...sure die akan balas pada kita nafsu batin yg secukupnye...

kan senggama tu seni....lg feel lg bagus...

x caya tanya mimik....heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 06:39 PM | Show all posts
bila buat tak rasa nikmat, tu yg asyik nak mengelat je
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 08:38 PM | Show all posts
bukan ngelat..
tp ada masa, tk de mood sbb penat...
sbb putaran hormon dh ke mana2...
time melonjak2 tu, pulun la...
kalo time tak de mood, main serang jer pun tk seronok gak...
bunyi tarak, feel tarak, mcm patung jerk la....haha..

para suami kena la faham yer...
pompuan ni hormon dia berpusing2....
nk2 time nk peod tu..mula la sengal segala2...
benda yg sblm ni sedap pun jd sakit...mana nk dtg syiokkkkkkk kalo mcm tu...

(open sgt kaaaaaaaaaa???)...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2009 10:52 PM | Show all posts
masuk hari ni rasanya 2 minggu kots aku tak 'bersama' ngan hb aku.. tambah2 lg aku period..mnkin nak2 3 minggu bru dpt 'bersama' kots... (sory lucah sket)..mcm selalu HB kata penat..org lelaki tak berdosa kerr kalu tak melayani isteri??sbp klu ppn bedosa klu tak melayani somi walaupun penat or sakit...tak pe lah aku tak harapkan jawapannya..sebap aku tau jawapannya ..somi tetap no 1..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by mummy_munung at 9-5-2009 22:52  (sory lucah sket)..mcm selalu HB kata pena ...


kalau aku dua minggu tak dapat, mesti moody gila babas punya. Benda paling aku benci semenjak kawin ialah period. Ni skrg aku tgh period, smlm dah start dah sbnrnya, aku ni sebelum period senggugut dtg dulu, sort of giving warning lah. So, smlm aku dah rasa sakit dah perut ni, so, cepat aku bgtau hubby "i'm gonna have my period like anytime soon, so, kalau nak, cepat2 lah sementara stok masih ada"

itupun aku selalu tak boleh tunggu sampai period kering habis, mesti sibuk2 nak meleser kat laki aku.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 08:36 AM | Show all posts

Reply #132 Core's post

kalo aku bukan aku yg bad mood..laki aku lagi cepat bad mood kalo pesal isu2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 08:42 AM | Show all posts
Originally posted by norsha
kalo aku bukan aku yg bad mood..laki aku lagi cepat bad mood kalo pesal isu2 ni...


yelah, laki aku sekalilah. Tu lah pasal tetiba dia memvolunteerkan diri ganti org tak dtg overtime hari ni, takut mengadap muka aku nnt terbabas pulak. Dan tulah pasal di pagi ahad yang hening ni aku manghabiskan sisa2 hariku bersendirian di depan laptop ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 08:51 AM | Show all posts

Reply #134 Core's post

ala....ciannya, takperlah, di samping takut terbabas over2 tu, lebih baik memotivasi kan diri cari duit xtra...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 02:58 PM | Show all posts
btul la hormon pompuan ni tak menentu....cam ratu le...ade mase mmg malas betul...ade mase tu hari2 pun takpe...makin hari2 main tak puas...sampai hubby kate...salah makan ubat ke....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 05:12 PM | Show all posts
no big deal psl benda ni....kt luar pun berlambak yg leh dapat free he he(if pandai le)
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 05:39 PM | Show all posts
bagi alasan cuaca paneh camni, leh terima tak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 05:43 PM | Show all posts
Originally posted by Core at 10-5-2009 08:42


yelah, laki aku sekalilah. Tu lah pasal tetiba dia memvolunteerkan diri ganti org tak dtg overtime hari ni, takut mengadap muka aku nnt terbabas pulak. Dan tulah pasal di pagi ahad yang henin ...



core..dasat la ko nie...apa yg ko post ni mmg real life ko & hb ker...
aku musykil la...nafsu korangg..makkk aiii...

mcm mn ek..ko leh ML...kt tepi peti ais...yg ko post kt atas td tu...sdgkan kt hall ramai org tdo...
iskhhh...
adventures & thrill mmg ler dasat..tp..ntah ler...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2009 05:51 PM | Show all posts

Reply #139 dealova04's post

exaggerating....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list