Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16007
View
150
Reply

kenapa suka mengelak bila diajak utk "bersama"

[Copy link]

Author: JAY-Z       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2009 11:13 AM | Show all posts

Reply #99 c===8's post

agaknya i terlebih exercise
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 11:19 AM | Show all posts
Originally posted by aiva at 4-5-2009 11:09
adaker buat hari hari tak bosan ker
kesian jugak orang perempuan kena tiap tiap hari


tak. Its my energy booster though
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 11:19 AM | Show all posts
kalo tiap2 hari.. ya ampun..... melecet tak sempat heal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 11:27 AM | Show all posts
Slalu yg wat tiap ari org yg baru kawin.......

Tapi yg dah ada anak pl kureng pun seminggu  3 skali.......  itu yg normal la.....

Bagi haku ngan hubby ml ni salah satu satu cara escapism dr masalah2 harian yg mendtgkan stress.....

Klu dah kene skali lapang hati/kepala 2/ 3 hari......
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 11:31 AM | Show all posts

Reply #104 mjla's post

hehe setuju
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 11:38 AM | Show all posts
kalo hari2 stress mau hari2 ML
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 11:51 AM | Show all posts

Reply #106 ParinAmat's post

hahaha... i bet tu dah jadi takde mood nak buat apa pun.. nampak muka pun dah benci
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:21 PM | Show all posts

Balas #107 paulinevoon\ catat

kalo dah hari2 nak, tentu yg sayang pon jadi menci
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:31 PM | Show all posts
Originally posted by ParinAmat at 4-5-2009 12:21
kalo dah hari2 nak, tentu yg sayang pon jadi menci


Err.. macam pernah ku dengar.... mana kude? Kan die dok mengeluh hari hari wife nak, stamina kena up sentiasa?
Lelaki pun penat eh kalau hari hari?
Penat ke ML ni? Kalau hari hari ok lagi kot.. tak kira le pengantin baru ke lama ke..
Tapi kalau dah mandi, lagi sekali, petang lagi sekali.. mmm macam meletihkan le.. tambah tambah kalo ada anak kecik.
oh lain le kalau tengah bercuti sakan.. tu tak pe lah.. lepas tu makan pastu sambung tido ajer..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:38 PM | Show all posts

Reply #109 imk's post

seminggu 3 4 kali ok la.. ponat le kalo hari2..tambah2 plak kalo lepas mandi nk on lagi petangnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:39 PM | Show all posts
tak sakit pinggang ker?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:45 PM | Show all posts
Originally posted by imk at 4-5-2009 12:31


Err.. macam pernah ku dengar.... mana kude? Kan die dok mengeluh hari hari wife nak, stamina kena up sentiasa?
Lelaki pun penat eh kalau hari hari?
Penat ke ML ni? Kalau hari hari ok lagi  ...


en kuda je bleh jwb soklan tu.. kalo aku ok aje hari2
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:46 PM | Show all posts

Reply #111 whitedove07's post

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:47 PM | Show all posts

Reply #112 ParinAmat's post

hoh bernapsu tol parin
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:51 PM | Show all posts

Balas #113 lonelyme\ catat

ko gelak pesal? siyes aku tanya nih. dulu penah supervisor kat tmpt aku tego anak buah dia,psl

nmpk tak bersemangat je? sakit pggang lemah lutut ker?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 12:57 PM | Show all posts

Reply #115 whitedove07's post

  ermmm...ntoh le nk jawab cemana..penat gak le..sakit pinggang tu takde aaa..kalo org yang bernapsu je manjang ok le kot byk2 kali nih..kalo cam aku ni mood tara mari kalu mmg tanak le on...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 01:16 PM | Show all posts
Originally posted by whitedove07 at 4-5-2009 12:51
ko gelak pesal? siyes aku tanya nih. dulu penah supervisor kat tmpt aku tego anak buah dia,psl

nmpk tak bersemangat je? sakit pggang lemah lutut ker?


anak buah dia tu laki ke pompuan... tgk role la.. kalo dia mendominasi lenguh le badan2 sume..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 02:18 PM | Show all posts
kalo tak nak sakit pinggang minum le jus tongkat ali ke kacip fatimah ke selepas sesi tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 02:38 PM | Show all posts
Originally posted by whitedove07 at 4-5-2009 12:51
ko gelak pesal? siyes aku tanya nih. dulu penah supervisor kat tmpt aku tego anak buah dia,psl


aku pun nak tergelak dengan pertanyaan ko
Tapi kalu ikut hb aku camtu lah..katanya pewai kalau lepas tu nak main bolatampar sebab weekend memang
tu lah kerjanya.. main bola tampar..  

Ada pernah aku baca.. pompuan dapat cas positif, laki dapat cas negatif.. lepas tu lah.. ntah..
macam ada kebenarannya pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2009 02:48 PM | Show all posts
Originally posted by lonelyme at 4-5-2009 12:38
seminggu 3 4 kali ok la.. ponat le kalo hari2..tambah2 plak kalo lepas mandi nk on lagi petangnya


memang le penat kalo 3 4 kali sehari.. kalau 3 4 kali seminggu ok lah.
Anggap jelah cara nak buat pahala yang u ada.. macam Abang Jem kata tu.. mungkin kahwin ramai cara dia dapat pahala..
Tapi tu la.. kadang kadang libido tak sama hb and wife.. Patutlah macam macam kesah cureng ada..  
Kalau laki dia high, wife dia low, ada lah yg kawin ramai. Kalau wife high, hb low, jadi masalah lagi besar..  cureng pulak
susah ek?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081537s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list