Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16266
View
150
Reply

kenapa suka mengelak bila diajak utk "bersama"

[Copy link]

Author: JAY-Z       Show all posts   Read mode

Post time 29-4-2009 11:06 AM | Show all posts

Reply #40 ParinAmat's post

wow
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2009 11:08 AM | Show all posts
Originally posted by paulinevoon at 29-4-2009 10:58
nak baper kerap bersama baru dikira libido normal?

aku kot yg tak normal



rasanya terpulang pada demand & supply kot ekekeke
lain pasangan lain tahap libido derang
dah lama bersama tentu la paham kehendak masing2

tp kalo suami nak sebulan sekali je kena la suh dia amik injeksen nebido
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2009 11:10 AM | Show all posts

Balas #41 paulinevoon\ catat

aku rasa tu la amaun bersama yg normal..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2009 11:21 AM | Show all posts
Klu somi libido kureng......cuba2 le campurkan 2 sudu madu masa wat air kopi.....

Pas tu jgn komplen somi asik2 nak je......
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2009 12:19 PM | Show all posts
mmg le kalau wife penat sgt ... mmg kalau boleh x nak tut...
tp hb ler kena main peranan...bkn cara paksa..tp ada lah cara2 tertentu...

kompom wife x tolak..& tiba2 dpt semngat baru..tiba2 badan penat dh x rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2009 01:42 PM | Show all posts

Reply #45 dealova04's post

tu ler...

jay z ni kena belajar byk lagi ni.. mana leh main terjah je
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 09:38 AM | Show all posts

Reply #11 220796's post

balik2 cakap camtu..macam le dia sorang je yang dah kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 09:56 AM | Show all posts
kalau buat malam ni
esok pagi
bini bangun siapkan diri sendiri je

siapkan anak, sarapan
semua laki buat
okayyyy

baru la bini setuju on tiap tiap malam
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 10:03 AM | Show all posts
Aku bukan x nak tpi dah laki yg x mampu nak kasi...
Rehdo jer la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 11:28 AM | Show all posts
Aku rasa .. kalau pompuan tu tolak

Ce cuba tengok :

1- Husband main terjah ajer kot.. ahaks. ala ala syok sendiri.. jadi dari kena mandi free..
baik tak payah
2- Dalam hati ada orang lain, dengan spouse tak de feeling
3- Penat buat kerja rumah.. husband balik rumah, layan diri sendiri aje.. jadi ada bara dalam hati
4- Wife tu pemaleh.. maleh mandi, maleh semua,  rajinnya tidor dan makan aje  
5- Ada gak orang yang rohani dan mentalnya problem aka sakit.. sebab some especially yang
background family terlalu religious, dia jadi confius issue seks sebab rasa perkara tu kotor dan tak enjoy. Rasa guilty.. ibu bapa terlalu strict dan tidak mesra..  atau lebih parah.. dia trauma.. something happened masa kecil e.g kena raped.

So check le ye.. mana satukah categorinya.. baru cari penawar..
tapi semua memerlukan komunikasi dua hala..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 12:29 PM | Show all posts

Balas #24 owenkatz\ catat

Tapi kalau somi yang membantu kalau isteri menolak gak camna plak???
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 12:32 PM | Show all posts
Originally posted by imk at 30-4-2009 11:28
Aku rasa .. kalau pompuan tu tolak

Ce cuba tengok :

1- Husband main terjah ajer kot.. ahaks. ala ala syok sendiri.. jadi dari kena mandi free..
baik tak payah
2- Dalam hati ada orang  ...


aku rasa point no 3 yang relevan dgn persoalan tuan umah
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 12:34 PM | Show all posts
Klu susah sgt.....:@

Ikat je kaki tgn mini kat tiang katil pastu...... somi plak mainkan  peranan......

Wat foreplay lama2 dr ujung rambut smp ujung kaki........

Haku hengat ada isteri yg meraung cam tarzan nanti......
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 12:51 PM | Show all posts
Originally posted by mjla at 29-4-2009 11:21
Klu somi libido kureng......cuba2 le campurkan 2 sudu madu masa wat air kopi.....

Pas tu jgn komplen somi asik2 nak je......


kalau asyik nak jer tak der hal..

kalau dah sampai gila seks.. boleh jadi macam2 hal..



Kes bapa bunuh anak akhirnya terbongkar

kredit :utusan malaysia

RANGKA kanak-kanak yang dipercayai dibunuh dan ditanam oleh bapanya sendiri ditemui di kawasan padang di Kampung Pisang, Air Itam, semalam.

PULAU PINANG 29 April - Misteri kehilangan seorang kanak-kanak perempuan yang dirahsiakan selama tiga tahun oleh satu keluarga di sini akhirnya terbongkar apabila adik-beradiknya mendedahkan dia telah dibunuh oleh bapa mereka sendiri.
Segalanya bermula apabila bapa mereka ditahan polis atas kesalahan mencabul salah seorang anak kandungnya - perbuatan yang dikatakan sering dilakukan oleh bapa mereka.
Rangka kanak-kanak yang dipercayai berumur dalam lingkungan tujuh tahun semasa dibunuh itu, hari ini ditemui oleh pihak polis. Ia ditanam sedalam 0.9 meter di bawah sebatang pokok di kawasan padang di Kampung Pisang, Ayer Itam.
Orang ramai yang turut berada di tempat kejadian menjadi gempar dan sayu apabila melihat pihak polis mengeluarkan rangka dan tengkorak dari tanah yang dikorek kira-kira pukul 12 tengah hari.
Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Ayub Yaakob berkata, pihak polis pada mulanya menahan suspek berumur 40 tahun yang menganggur itu atas kesalahan mencabul salah seorang anaknya.
Katanya, hasil siasatan ke atas 10 orang anaknya akhirnya mendedahkan perangai sebenar suspek yang telah mencabul tiga orang anak perempuannya sebelum ini.
''Kami difahamkan dia telah melakukan penderaan fizikal dan seksual ke atas anak-anak perempuannya itu sekian lama.
''Selepas pihak polis menyoal salah seorang anaknya itu, barulah terbongkar rahsia bahawa bapanya itu pernah mendera adiknya sehingga mati dan menanamnya di padang berkenaan.
''Apa yang lebih mengejutkan, kami turut difahamkan, suspek mempunyai tiga isteri tetapi belum dapat dipastikan lagi ibu mangsa yang mati itu,'' katanya kepada pemberita di sini hari ini.
Tambahnya, kes itu disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan atas kesalahan membunuh dan Seksyen 354 kanun yang sama kerana kesalahan mencabul.
Dalam pada itu, Pakar Patologi Hospital Pulau Pinang (HPP), Datuk Dr. Bhupinder Singh berkata, punca kematian kanak-kanak terbabit belum diketahui.
''Kami akan melakukan siasatan ke atas rangka tersebut esok bagi mengetahui punca kematiannya.
''Sewaktu rangka dikeluarkan tadi, didapati tiada tisu yang tertinggal pada rangka memandangkan ia ditanam kira-kira tiga tahun lalu,'' katanya sewaktu ditemui di lokasi kejadian.
Menurutnya, pemeriksaan awal mendapati kanak-kanak itu berusia lingkungan tujuh tahun ketika ditanam.



**********************

dah ada 3 bini tak cukup2 lagi..

siap anak, anak, anak pun dia taram!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 01:51 PM | Show all posts

Balas #54 NURMIMIE\ catat

nauzubillah...binatang betul...pancung je kepala.....klu le org cmni diletakkan di tmpat awam msti akan direjam dgn batu sampai mati.....arwah anaknye baru berumur 7thn masa meninggal....nape kesemua isteri2nye tak bertindak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 01:55 PM | Show all posts

Balas #51 dockers\ catat

tak patut la somi dh bantu pon menolak lg....klu anggap bnda tu ibadah insyaallah takkan menolak....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 01:57 PM | Show all posts

Balas #29 ajinomotonosuga\ catat

wahhhh...dah jadi cam cite rakyat pulak ye...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 02:23 PM | Show all posts
Originally posted by dockers at 30-4-2009 12:29
Tapi kalau somi yang membantu kalau isteri menolak gak camna plak???


cari je bini lain
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 02:23 PM | Show all posts

Balas #16 shachihata33\ catat

pasang le water heater....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2009 02:25 PM | Show all posts
Originally posted by NURMIMIE at 30-4-2009 12:51


kalau asyik nak jer tak der hal..

kalau dah sampai gila seks.. boleh jadi macam2 hal..



Kes bapa bunuh anak akhirnya terbongkar

kredit :utusan malaysia

RANGKA kanak-kanak yang  ...


Klu laki cam ni konpom haku campu  sianida lam kopi dier..........   silent killer........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080055s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list