Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16264
View
150
Reply

kenapa suka mengelak bila diajak utk "bersama"

[Copy link]

Author: JAY-Z       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2009 11:49 AM | Show all posts |Read mode
kenapa yer? bukankah kaum wanita dilarang utk mengingkari perintah suami?
Single Polls, Total 40 Users voted
20.00% (8)
35.00% (14)
17.50% (7)
2.50% (1)
25.00% (10)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2009 11:50 AM | Show all posts
jay rasa kalo dah jadi suami mestilah pentingkan diri sendiri kan? tapi kalo jay , mesti la nak dua2 menang

apa kata posh78?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 11:56 AM | Show all posts
dua2 kna brtolak ansur la.
jgn la pksa2 plak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 11:57 AM | Show all posts
jay..benang ni same je ngan benang lagi satu...ape daa
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 12:01 PM | Show all posts
metal, ai stuju..xsilap ai ari jomaat menggu lepas dah de...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2009 12:04 PM | Show all posts
Originally posted by MetalFire at 21-4-2009 11:57
jay..benang ni same je ngan benang lagi satu...ape daa



ni poll kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 12:08 PM | Show all posts
hiks
nGelat sebab ade sebab xper kot
harap ade understandinG
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 12:11 PM | Show all posts
ngelat sbb period ,,,, tu je rasanya x dosa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 12:19 PM | Show all posts
motif bukak poLL?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 12:27 PM | Show all posts
Originally posted by PoSh78 at 21-4-2009 12:19
motif bukak poLL?




survey....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 01:58 PM | Show all posts
tuan umah ni nape bukak thread lebih kurg sama? semata2 sbb nak creat poll tuk org vote? soalan ni terlalu subjektif laa....nnti dah kwen boleh kaji sndiri sbb ape wife mengelat/mengelak. smua org mempunyai sikap yg berbeza....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 12:16 AM | Show all posts
kwn aku slalu cite...die ngelat sbb laki die punya kontot...
tapi bg aku bende mcm ni xyah la d cerita ceritikan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 02:42 AM | Show all posts

Balas #12 kaki_ayam\ catat

boleh plak mcm tuh

x baiknyer

x redha dengan laki dia punya

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 08:25 AM | Show all posts
Originally posted by kaki_ayam at 22-4-2009 00:16
kwn aku slalu cite...die ngelat sbb laki die punya kontot...
tapi bg aku bende mcm ni xyah la d cerita ceritikan...


hah kan dah nyesal..
that's why kat thread yg aku buat dulu..
soh check dulu...sblm kawen
bila main elak...kan dah berdosa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 11:31 AM | Show all posts

Balas #14 makcikmengamok\ catat

mane bole check dulu... .
kan haram.....
dosa yg ade pon xtertanggung nie plak nak tambah dosa g....

ape la....
cuba ngajar bende yg elok2 cikit....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 12:34 PM | Show all posts
malas nk mandi pagi...tejutttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 01:58 PM | Show all posts
Originally posted by kaki_ayam at 22-4-2009 00:16
kwn aku slalu cite...die ngelat sbb laki die punya kontot...
tapi bg aku bende mcm ni xyah la d cerita ceritikan...


dia ckp cmtu kat ko??eeee sungguh memalukan..
kesian laki diaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 02:15 PM | Show all posts

Reply #12 kaki_ayam's post

alaaa kl panjang pon tap tak reti guna nak wat pe...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 05:16 PM | Show all posts
hiiikksss .....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 06:32 PM | Show all posts
bukan ape.... kadang2 tu malas nak mandi wajib awal2 pagi   pastu penat tu jer. Takder lah plak sebab lain. Ppuan ni lepas balik keje nak masak la.. mana ngan anak lagi.. pastu nak kemas umah lagi. Penat beb... yg org laki2 balik keja pengang remote tv duduk jer depan tv.. bukan ada keje apa.... pastu bini tak nak layan ... cam2 hal lah plak ek. Kan bagus sama2 tolong menolong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092330s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list