Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
99665
View
579
Reply

cerita misteri og

[Copy link]

Author: ogierazali    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2012 06:15 PM | Show all posts
Reply 345# halimi78

huhuhu...nyesal bubu fokuskan perhatian tadi.....2-3 kali tgk tak nampak2..ke 4-5 baru nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2012 09:25 AM | Show all posts
last update dr kak og bulan 5 2009. dah 3 tahun. nape xsmbung2 lg?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2012 10:06 AM | Show all posts
Reply  z3t_ex

dia takde kaki..cane nak join sekaki tu? hehe
BuBuComey Post at 26-2-2012 18:05


ade je kaki nye tuh..cuma x nmpk ..

nie sapa nie yg bwa balik citer nie ke atas??
dh 3 thn dh citer nie t'henti..fuuu~
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 01:43 PM | Show all posts
Akhirnya hbs gak mrempit rmh kak ogie ni..memang seram juga mbaca walaupun dah btahun2 lalu cerita ni...tp huhu 3thn rmh kak ogie ni tbengkalai... kemanalah agaknya TT ni dah pergi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 04:37 PM | Show all posts
sambung kat sini je la malas nak buka benang baru..   jiran kakak aku penah citer pasal umah dia.satu hari tu dekat  mangrib dia keluar kejap,pegi kedai tingalkan anak dia dua org kat dlm umah,bila dia dia tengok anak menggigil berpeluk peluk takut,dia tanya la naper.. anak dia citer mak tau dak tadi kita org nampak foto mak yg kat dinding tu rambut mak makin lama makin panjang sampai dah terkeluar dari foto wahal rambut mak dia dlm foto bukan panjang mana pun..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 04:42 PM | Show all posts
satu lagi kisah rambut.ni abg ipar aku citer diorg ni duduk flat, flat bentuk U, sekali tu pagi org kat flat dah kecoh mana dtg tak tau rambut bergumpal gumpal tersangkut dekat area tv banyak lak tu tak kan org lak nak duduk kat situ sampai tersangkut rambut. abg ipar aku tak bagi kakak aku tengok dia ckp takut tak leh tido nanti
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2012 01:44 PM | Show all posts
seramnye..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2013 05:17 PM | Show all posts
hurm, gigih membaca... saja naik kan thread ni balik, hopefully tt nya masih active lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2013 08:25 PM | Show all posts
isk seram.
bahaya betul benda2 cmni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 09:21 AM | Show all posts
lama xdgr T_T bercerita....:-)
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 01:04 PM | Show all posts
habis pun baca thread ni
seram gila
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 04:27 PM | Show all posts
yeah seram... :-) menarik... cerita & gambar yg hebat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2013 04:52 PM | Show all posts
terbengkalai sudah.. mana lah TT ni, nak tau selanjutnye pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 01:04 AM | Show all posts
ogierazali replied at 2-5-2009 12:29 AM
oklah... esok gie sambung lagi ya....

dah letih & mengantuk... nak tdur dulu....

lama nau kak gi tido sampai skg x muncul2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dn_vision replied at 20-9-2019 01:04 AM
lama nau kak gi tido sampai skg x muncul2..

Kau jangan gelak-gelak. Orang kata 'rumah' lama kena tinggal ni ada...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Pehh tabahnya kak g dduk rumah tu.salute lah.kalau aku memang jap tu jgk keluar xmo duduk terus
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dn_vision replied at 20-9-2019 01:04 AM
lama nau kak gi tido sampai skg x muncul2..

Hahahahahah....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
chilly replied at 20-9-2019 04:32 AM
Kau jangan gelak-gelak. Orang kata 'rumah' lama kena tinggal ni ada...

Hahahahhah siott je
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah... mana lar menghilangnya tt ni. Doakn yg baik2 buat tt. Klu ada rezeki sambung lar lg thread ni....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
@ogierazali dah 10 tahun benang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list