Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
99453
View
579
Reply

cerita misteri og

[Copy link]

Author: ogierazali       Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2009 04:45 PM | Show all posts

Reply #416 ilahkhatibrani's post

pasal kuat semangat mmg sokong seratus peratus...klu baca dri awal mmg kagum ngan semangat kental ogie ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 04:45 PM | Show all posts
Originally posted by linamys at 28-4-2009 16:36
setelah di perhatikan betul2..nampak apa yg korang nampak...cik pon tgh depa tangan.....rasanya ..entiti satu lagi tu....yg betulnya no berapa ek? atau takde dlm bulatan?


cik pon tgh depa tangan tu betui la tu..

lagi satu tu yang musykil..celah manakah beliau berada?

mengikut kata kak ilah, bulatan kedua besar yakni en poch tu tersasar sikit..

agaknya beliau berada dekat2 situ jugak rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 04:47 PM | Show all posts

Balas #419 ea208964\ catat

hmm ilah rasa.time tu..anak kak ogy dah ternampak dah..sebab kedua entiti tul berada berdekatan ngan keter tuan umah...........

selalunya kan Ea,

entiti cam dalam gambar nie bergerak sorang jer....dan lebih suka tempat yang tidak bising dan riuh..memilih tempat yang terlalu sunyi..kira siang pon sunyi malam pun sunyi.. dan juga kurang cahaya....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 04:51 PM | Show all posts

Balas #424 ilahkhatibrani\ catat

ntah.. x reti nak kata apa.. pestime tgk derang kumpul.. slalu mmg diorang dok territory memasing.. ni dok setempat..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 04:56 PM | Show all posts

Reply #424 ilahkhatibrani's post

aha betul tmpt tu sunyi ngan suram..

ni skit  dri ogie...kat posting #222

time kat kereta.... gie lock pintu.... sambil tu... tgk sekeliling...jam pkl 10 lebih... tapi nampak sunyi & suram.... mungkin kat sinibyk bangunan lama...so, itu sebab nampak suram... dek cha... dia nakmain h/phone gie... tapi gie x bagi.... lepas tu dia ambik hand bag gie& dia ambik kamera...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 04:56 PM | Show all posts
ye la mana kak og ni... tgu pengesahan dari dia...
seram pulak rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:13 PM | Show all posts

Balas #423 nauze\ catat

ya..mereka berada berdekatan.....sebelah jer....pasai bulatkan gambo lak..maaf tak pandailah
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:17 PM | Show all posts

Reply #428 ilahkhatibrani's post

ilah nak blajo ke bulatkan gambo ..tak silap dulu pernah pm kan cara tuk ilah tpi mungkin tngh honeymoon lupa..sbb kesian tguk ilah nak post gambo nak kena emailkn dulu  ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:24 PM | Show all posts

Balas #429 ea208964\ catat

nak blaja jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:25 PM | Show all posts

Balas #429 ea208964\ catat

leh jugak..tapi kalau guna tenet kat opis tak leh wat.sebab kena block ngan admin..walaupun leh wat lik laptop nie...hmm nanti ilah cuba guna hp ilah leh kertidak...tapi kalau tak silap ilah guna i..phone kena wat configuration jugak..takper nanti ilah tanya hubby ilah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:29 PM | Show all posts

Reply #430 halimi78's post

cek pm k...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:31 PM | Show all posts

Balas #432 ea208964\ catat

hehehe.. baik sungguh kak ea nih..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:35 PM | Show all posts

Balas #428 ilahkhatibrani\ catat

kak ilah, betul ke makhluk tu kat area anak panah tu?

nampak macam ada susuk bertudung dan memandang ke arah cermin kereta..

atau pun tu pantulan kak ogie kita ni?

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:39 PM | Show all posts

Reply #434 nauze's post

aha...nampk kan area muka hitam...yg mendepakan kan tgn yg nampak rambut panjang ..membelakangkn cermin..

yg tutup labuh tu berdepan lak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:41 PM | Show all posts

Reply #431 ilahkhatibrani's post

guna imobile susah agaknye.. klu letop opis boleh guna tapi kena mintak permission nak run as administrator letop tu... tapi nnti mesti buat mcm rete sendri nnti...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:45 PM | Show all posts

Balas #435 ea208964\ catat

erk..

tu la kan kak..kalau betul tu mende alah tu, ya ampun...macam dekat gila je dengan kereta..

tengah berduet ke apa cik ponti dengan cik bertudung labuh ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 06:04 PM | Show all posts
yang kawasan yg ader anak panah tu sebenarnya kain yang satu lagi entiti tu....memang kalau dilihat sekilas cam org dok berkelubung tapi kalau dilihat tul2..kain yang cam org dok berteleku tu bersambung ngan kain yang dipakai oleh entiti yang nampak rambut panjang ...tu..dari belah kiri gambar kat tepi tu..tul kat sebelah anak panah..bhgn kiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 06:06 PM | Show all posts
yang nampak cam bertudung tengah itam tu..sebenarnya cebisan kain daripada entiti tu sebab tengah melayang ikut arah angin bertiup
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 06:19 PM | Show all posts

Reply #439 ilahkhatibrani's post

ruangan kosong mcm  ruang dlm lengan baju ke ilah..sangkakn yg ni yg ilah cakap dduk berdepan .. mujur lah ilah sudi berkongsi klu tak agaknye dah jadi seratus ekor geng die ditekanya kitaorg yg tak nmpk apa2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 06:23 PM | Show all posts

Balas #440 ea208964\ catat

waaa... kak ea pon nak jd investigator gak eh? join klab mistik mane?




p/s: got ur pm,.. xpe nanti kita main2 ngan sw tu dulu.. pepehal kita tanya balik.. tqvm  (photoimpact x3 berat sgt nak load..)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090795s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list