Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23238
View
147
Reply

Korang Start Merokok Umur Berapa???

[Copy link]

Author: isskandar       Show all posts   Read mode

Post time 19-8-2010 07:00 PM | Show all posts
tak rokok even umur dah 23.. sayang paru2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2010 11:35 PM | Show all posts
iss smoking ker?
ZabedAmin Post at 5-7-2010 09:23



    motip nenek bed???
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 07:07 PM | Show all posts
saya x merokok
cuba try 2 batang tp tak rasa apa so berhenti
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2014 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
e-mag posted on 22-3-2009 02:06 PM
KITA BUDAK2 TAK LEH VOTE!

aku senior ok aje mengundi
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2014 12:48 PM | Show all posts
Sekarang tak merokok lagilaa.. Masa depan tak taulaa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 12:40 PM | Show all posts
x pernah langsung..merokok acah2 aje penahla..budak2 katekan
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 03:59 PM | Show all posts
start form three. budak asrama biasa la...bergiat secara aktif bila dah masuk matrik, makanan utama ialah rokok dan Nescafe je waktu kat U dulu, dah macam jin makan asap....dah clean sejak 4 tahun lepas, berenti lepas sakit dada, buat full check Alhamdulillah tak de amende......sape nak cube dipersilakan, lebih baik isap dadah, ada pusat pemulihan, ketagih rokok, lu nak berenti, sorang2 la lu terketar2 tengah malam.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2015 03:53 PM | Show all posts
alhamdulillah takat nihh x pernah cuba2 merokok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list