Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23468
View
147
Reply

Korang Start Merokok Umur Berapa???

[Copy link]

Author: isskandar       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 22-3-2009 04:17 PM | Show all posts

Reply #59 socomplicated's post

secara tidak langsung
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2009 04:19 PM | Show all posts
Originally posted by isskandar at 22-3-2009 16:17
secara tidak langsung




serious?

apa jawapan i?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2009 02:56 PM | Show all posts
ohh
curi2 atok punye pung buleh masuk yek...

jap, aku nak vote

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2009 02:57 PM | Show all posts
lepas vote, dapat tacang tak?

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2009 11:00 AM | Show all posts
ms kecik2 dulu pernah jgk curi rokok arwah atok yang duan tu tapi xletak tembakaulah.

lps tu 2 hari kena grounded waikiki ms 2 br 8 tahun ke 9 tahun xbrp ingat.

sedeyh
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2009 04:01 PM | Show all posts
alhamdulillah hati aku belum terbukak lagi untuk merokok...aku sendiri rimas dengan orang yang merokok...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2009 01:56 PM | Show all posts
smlah iz.....


i megren....sure lari berbatu2
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 11:35 AM | Show all posts
sume org2 besar je kat sini... hehehe aku try masa form 2.. kantoi kat sekolah heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 02:15 PM | Show all posts
semua dah remaja purba tp jiwa hati ttp kanak2...


rindu kat topeng
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2009 02:38 PM | Show all posts

Reply #69 otakotak's post

topeng busy study

dier study kat mana ekk
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by lalakiller at 2-4-2009 11:35
sume org2 besar je kat sini... hehehe aku try masa form 2.. kantoi kat sekolah heheheh



aku star merokok mula masa darjah 5
huihhhhhh masa tu memula merokok pening  di buatnya
heheheh mula la belajar curi rokok ayah aku..
pastu pantang je ada rokok atas meja sesiapa punya pun aku kebas
tapi masa memula dulu aku isap rokok dunhill
tapi semua member aku tu rokok org tua
dia orang isap rokok malboro..
tapi skang semua member aku isap rokok dunhill dah
hehehe.....
start tingkatan 2 plak aku belajar oral seks
tapi awek aku la yg oral aku
huhhhhhhhh layan masa tuh..
jadi ketagih ari 2 minta ..
pastu mula la belajar memantat plak
hari 2 gak mintak indah nya masa tuh
sampai abis skool aku kena tukar banyak skool so merasa la banyak
pengalaman bertukar service nie
yg paling seronok pengalaman memantat nie masa aku
dlm ilp dedulu huuu indah2
main ngan senior layan best
walau pun dia dah biasa nga pekara cam tu tapi
kira macam nie la barang second tapi tiptop..
hehehehe,dan pada waktu inila jugak aku belajar isap ganja
jadi tokan jap dlm ilp tolak kat kengkawan
ehhehe tapi bila aku abis belajar aku
stop semua tu cuma merokok je yg tak stop
and skang aku dah bekerja dan bekeluarga
huuuu rasa menyesal pun ada
tapi bila bab yg tak elok nie
bila dingat memang seronok...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2009 03:56 PM | Show all posts

Reply #71 De Namhar's post

dah berkeluarga ker
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 05:16 PM | Show all posts
Originally posted by isskandar at 2-4-2009 15:56
dah berkeluarga ker



ha ah dah ...
napa tapi umur tu muda lagi muda tak muda la 27 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 05:49 PM | Show all posts
bkn topeng dah grad ke?

masih study ek?

xtawlah...dia dgn o2 smbg dia layan pmpn yang mabeles je
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 05:50 PM | Show all posts
iss hunnykan dia ckp anak dia ckp dia the best papa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2009 08:56 PM | Show all posts
Originally posted by De Namhar at 2-4-2009 17:16



ha ah dah ...
napa tapi umur tu muda lagi muda tak muda la 27 tahun.


ok la tuh

jarak 8 tahun ngan i
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2009 09:05 PM | Show all posts
Originally posted by otakotak at 2-4-2009 17:49
bkn topeng dah grad ke?

masih study ek?

xtawlah...dia dgn o2 smbg dia layan pmpn yang mabeles je


ye ker?xingat

ye ker dier layan pompuan mabeles

macam la dier mabeles

larikkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 10:06 PM | Show all posts
Originally posted by isskandar at 2-4-2009 21:05


ye ker?xingat

ye ker dier layan pompuan mabeles

macam la dier mabeles

larikkkkkkkkkkkkk




rsnyalah. tgk gmbr gath mcm poyos je topeng wakakakaka

larikkkkkkkkkkkk


topeng msk mamfus
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2009 08:02 PM | Show all posts
x isap rokok..tp isap mende lain
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2009 09:29 PM | Show all posts
tak rasa ada bau ke bila dh merokok??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list