Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
107753
View
2480
Reply

Borak Corner Geng F1

 Close [Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-3-2009 11:55 AM | Show all posts
Originally posted by Yo-Ya at 24-3-2009 19:56
aku tak suka kalau panas...

suka tengok race dalam litar basah,

coz menguji stategik team




kalo ujan... abis la aku kene ujan

sbb aku mampu beli tiket duk kat padang je...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2009 11:56 AM | Show all posts

Reply #57 Yo-Ya's post

mmmmmmmmmmmmmmmm.........

ok gak cadangan ko tu.....

baik suruh Hyp PM kat mod...

pastu kite wat iklan ok tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2009 11:57 AM | Show all posts

Reply #59 greyrose's post

race petang bini dia kene jage anak..

kemas rumah.... yo-ya duk dpn tv la

tgk F1
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2009 01:38 PM | Show all posts

Balas #62 akughi\ catat

lu PM seniri la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2009 01:47 PM | Show all posts

Reply #64 hyphrigian's post

gua boleh PM kat awek je.....

gua dah set akaun gua cam tu...

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2009 01:55 PM | Show all posts

Balas #65 akughi\ catat

dasar SYAI..........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2009 02:21 PM | Show all posts

Reply #66 hyphrigian's post

bla la lu....

tggu la kebangkitan alonso
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2009 02:44 PM | Show all posts

Balas #67 akughi\ catat

dia nak bangkit ka nak tidoq ka aku peduli hapa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2009 05:21 PM | Show all posts

Reply #68 hyphrigian's post

kite tgk sape yg tak peduli nnt...

jgn sampai lu mintak ampun pastu

merayu nak join kite org

support alonso
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2009 10:12 PM | Show all posts

Reply #59 greyrose's post

ya la, baik di tidurkan dari duk ganggu kita tengok F1
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2009 10:19 PM | Show all posts

Reply #61 akughi's post

pulak dah...

aku tak penah tgk secara real kat sepang tu...

tengok dlm TV lagi Best....

[ Last edited by  Yo-Ya at 25-3-2009 22:24 ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2009 10:20 PM | Show all posts

Reply #63 akughi's post

kalau ptg OK sikit...

wife aku buzy kat sekolah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2009 09:49 AM | Show all posts

Reply #71 Yo-Ya's post

aku lebih nak dgr bunyi bising kate F1 je..

pastu aku nak tgk alonso beraksi depan mate aku....

syokkkkk woooo tiket kat padang RM 100 siot thn lepas
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 06:55 PM | Show all posts

Reply #73 akughi's post

bab bunyi kereta F1 tu yang buat aku segar...

seronok siot, bunyi yang membangkit semangat aku.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 09:18 PM | Show all posts

Balas #60 greyrose\ catat

broadband dah ok laju berdesup mcm kete ferrari yg dipandu abe kimi
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 09:21 PM | Show all posts

Balas #74 Yo-Ya\ catat

bunyi kete F1 ni mcm bunyi kete Ferrari yg atas jalanraya..

sape2 yg suka bunyi tu boleh jadi gila dibuatnyer..bunyi tu semacam je
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 09:39 PM | Show all posts

Reply #76 weta_studio's post

tapi aku tak jadi gila kerna bunyi tu.

cuma semangat, bila buat kerja bila terdengar bunyi tu terus berhenti tumpukan bunyinya....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2009 10:18 PM | Show all posts

Balas #77 Yo-Ya\ catat

sesetengah org kot

aku ada tgk sorang minat salleh dlm 5th gear tu jadi gila skit lepas kereta F1 kejar dari belakang
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 12:49 AM | Show all posts

Balas #78 weta_studio\ catat

5th gear tak best.....

top gear jugak best.....

bunyi enjin paling best zaman V10...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2009 09:37 AM | Show all posts
Originally posted by weta_studio at 26-3-2009 21:21
bunyi kete F1 ni mcm bunyi kete Ferrari yg atas jalanraya..

sape2 yg suka bunyi tu boleh jadi gila dibuatnyer..bunyi tu semacam je



ferrari model ape yg bunyi cam F1?

bln lepas bapak member aku dapat

bwk kate ferrari tengku mahkota joho..

jeles aku siot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078420s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list