Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33057
View
238
Reply

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

[Copy link]

Author: onizuka86       Show all posts   Read mode

Post time 21-10-2008 12:38 AM | Show all posts
ntahla~
aku pon bkn tau criter per neh~
nak korek2 la pasnih~
huhu~
haritu ader National Career Carnival kat Dectar, korang g x?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 02:59 AM | Show all posts

nak tanya pasal yuran

salam

saya nak tanya yuran konvo sarjana muda berapa untuk konvo?
coz saya bukan student ukm and dapat tahu yuran lebih RM 500
betul ke or just kena tipu bulat2 ni..
takkan mahal ko.

kat mane saya leh check bil konvo?

terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 05:05 PM | Show all posts
aku final year ukm...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 11:27 AM | Show all posts
Originally posted by awangbok at 9-9-2008 06:26 PM
korang bayangkan  punya lama aku tinggalkan ukm waktu tu tadak zaaba ka apa ka . yang ada kamsis a kamsis b c dan aku duk di kamsis D . sebelum pergi ke asrama klinikal (dulu la la ni tak tau pan ...


wow.. super3x senior ni.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 03:55 PM | Show all posts
rindunya kat ukm
rindu zmn2 muda

kalo lah leh undur masa, bes nye.......syok seh study
pale gila2 lak tu
aku kalo lalu sebelah ukm skang ni, rase pilu jek
teringat kat kwn2
seme dh ada family
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2009 10:12 PM | Show all posts
konvo ukm  taun nie bila eh???
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 09:57 AM | Show all posts

Reply #106 nafham's post

cek la kat website ukm

tgk calendar....takwim ukm camne
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2009 08:00 PM | Show all posts
m ukm..final year..fst environmental.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 11:08 PM | Show all posts
uols sumer penah denga pasal BAKSIS x??

please3...

masuk sini and share ape yang korang tau pasal PROGRAM BAKTI SISWA ni..

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1

kalo xpenah join pon uols meroyan jer ape yang patot kat situh...

go and royan~!

masuk tau~

thanks uols
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 06:33 PM | Show all posts

UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA (UKM)

Seminar Kepimpinan Dan Pengurusan Organisasi akan diadakan pada hari Sabtu(14 MAC 2009) di Auditorium Siswa Pusanika UKM dari 8.30pg-12.00ptg.Tema seminar ialah "Kepimpinan Pemangkin Kecemerlangan Organisasi".Program ini dianjurkan oleh Kursus HL1023 Set 3 Persatuan Pelajar 2 bertujuan untuk mendedahkan pelbagai teknik pengurusan organisasi dan memupuk sifat kepimpinan semua pelajar UKM.Pihak kami telah berjaya menjemput YB Tan Sri Abdul Rahim bin Tamby Chik untuk memberikan tips kepimpinan dan pengurusan organisasi kepada anda.Sesi interaksi antara Tan Sri dan semua pelajar yang hadir akan diadakan untuk mengatasi keraguan anda dalam pengurusan organisasi.Pihak kami amat mengalu-alukan kedatangan anda.Kehadiran anda dalam seminar adalah secara percuma dan makanan untuk makan tengah hari juga akan dibekalkan secara percuma.HARGAILAH PELUANG KEEMASAN INI UNTUK MENJADI SEORANG PEMIMPIN YANG BERJAYA!
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 07:04 PM | Show all posts
test123        ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 07:05 PM | Show all posts
pesal access readung aku dh turun
siut la
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 07:07 PM | Show all posts
nak test apa tu?

sy akan merge thread ni dgn thread UKM yg sedia ada
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2009 07:14 PM | Show all posts
hm.... so sapa lg eh forumer CARI yg still study kt UKM nie???
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 09:05 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 4-6-2008 14:15


wahh.....rindu banget neh

tempat selalu aku parking keta selalu

sbb dekat ngan blok senior

aku dulu duk blok f

winduu!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 09:11 PM | Show all posts
adik2 semua

yg still blaja kat ukm

nak lirik lagu varsiti kita dengan ilmu mutu dan budi

boleh x kasi
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2009 10:07 PM | Show all posts
Aku X-UKM 93-97, dok KAMSIS RAHIM KAJAI, ado sesapo sama taun ngan aku blaja kt UKM?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 12:13 AM | Show all posts
wah..ade gak thread UKM ni..hoho..
skrg canselor UKM..TUANKU MUKHRIZ kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 11:26 AM | Show all posts
sape ada geng yg amik master of arts (malaysia history)
nak tanye ok tak course nie...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 04:11 PM | Show all posts
erk...sape duk kolej burhan tuh??


hehe..alamak kantoi..ekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list