Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32874
View
238
Reply

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

[Copy link]

Author: onizuka86       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2008 07:55 PM | Show all posts

Reply #76 paradisefall's post

seigt hidden,
x yah print out yg ada dlm web tu
akan ada nnt dlm surat yg dihantar tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 07:56 PM | Show all posts

Reply #78 weirdwaniey's post

result hidden pun nasib baik ok
syukur sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2008 09:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2008 02:35 AM | Show all posts
smpai kol 3 je..??
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2008 10:39 PM | Show all posts

Reply #84 green0's post

yeah..u got problem with that ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2008 08:37 AM | Show all posts
bencinyer kena duk kt pangsarama
dh lah mahal
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 12:46 AM | Show all posts

Reply #86 hidden_fear's post

hidden duk klj mane?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 10:13 AM | Show all posts

Reply #87 weirdwaniey's post

kt kuo
huhu
cam ne ye proses nk tkr blok?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2008 04:43 PM | Show all posts
blog PMFEP:    http://ukmpmfep.blogspot.com
Ble2 free try r bkak blog ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 08:05 PM | Show all posts
eh apasal bekas universiti aku ni senyap saja
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2008 05:51 PM | Show all posts
ola...
aku UKM gak...
masok taun 2006...tahun 1 n 2 aku duk Za'ba
pastu taun ni aku dpt kUo...
penghuni KUO la aku makenyer...
ngee~

p/s:rindu giler za'ba
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2008 06:26 PM | Show all posts
korang bayangkan  punya lama aku tinggalkan ukm waktu tu tadak zaaba ka apa ka . yang ada kamsis a kamsis b c dan aku duk di kamsis D . sebelum pergi ke asrama klinikal (dulu la la ni tak tau panggil apa dah)
yang kat chowkit tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2008 02:20 AM | Show all posts
ukm mane ko ni???
ukm kl kerr??
za'ba kat UKM bangi....
kat keyell punya name dier KOLEJ TUN SYED NASIR n KOLEJ TUN DR ISMAIL....
bagaiii kat chokit...
ngahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2008 06:44 AM | Show all posts
dulu la .sebelum hospital pindah p ceras. asrama klinikal tu sama ngan kolej tun dr ismail kut (yg kat taman tasik titiwangsa tu.

teringat bulan posa makan sahur kat nelayan bufet satu kepala rm 3.00. sapu sampai kenyang
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2008 06:22 PM | Show all posts
a'ah..dak ukm la nih..
agak terasa bila ukm xdpt jadi APex
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2008 08:07 PM | Show all posts
aku pun terasa. ni semua pasal sharipah hapsah si emelda marcos ukm la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2008 09:59 PM | Show all posts

Reply #96 awangbok's post

wah dia ada nama timangan ke??
aku nieh ex ukm
sempatlah merasa dengan emelda marcos ko tuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2008 07:44 PM | Show all posts
ni cerita lama ni . kalau sapa duk kat fakulti di chowkit sekarang ceras tau la cerita dia. waktu tu laki dia prof mahmud jadi dekan fakulti tu . tapi semua tindak tanduk si sharipah hapsah ni la yang buat. semua ditentukan. sekarang lagi la naik kepala sebab jadi vc. kau tanya semua lecturer kat fakulti tu boleh dikatakan 90 % tak suka dia ni.

aku rasa kau baru grad kut . tu la yang sempat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2008 02:35 AM | Show all posts
ritu g ukm......borak dgn lecturer2 aku....drang pon x suka saripah nih

asal ek?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 08:46 PM | Show all posts
oh..
yeke..die  macam baik2 je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.849050s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list