Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32850
View
238
Reply

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

[Copy link]

Author: onizuka86       Show all posts   Read mode

Post time 6-1-2010 04:04 PM | Show all posts
pastu paling aku x bleh lupa, ms zaman aku stadi kat ukm, ms tu kan soap opera telenovela ni hotzzzz dan glemer kt m'sia ni
drpd maria mercedes, mis tres hermanas,  la usurpadora, juana miracle, secreto de amor, betty la fea, catalina sebastian, cuando seas mia etc etc(mak aiiiiiiii bleh lak tu ingat lagi tajuk2 soap opera ni)
so, petang2 from isnin - Khamis, kul 4.30pm - 5.30pm,NTV7  sume satu blok kolej 4 tgkt tu tgk tibi kat foyer
sbb masing2 kemaruk nak mampus layan soap opera ni (t'masuklah haku)
so, drpd x kenal sbb b'beza fakulti, b'beza bangsa, negeri etc, weols sume bleh jadi kawan and smpi skang remain d frenship
mmg beshhhhh sgt2 masa tu
weols tgk Anugerah Juara Lagu, AIM ,anugerah bintang popular etc....sume b'kumpul tgk tibi 32 inci tu, ada lah dlm 80 org
tapi tu sume tggl kenangan
owhhh syahdunyaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 04:06 PM | Show all posts
di sebabkan kemaruk nak layan soap opera neh, aku sanggup AVOID classes/lectures/ tutorial/discussion stp hr isnin- kamis, 4.30pm - 5.30pm
kalau hari selasa lak,lps tgk soap opera, acara seterusnya>>>>>>meredah Pasar Malam kat bdr baru bangi(bleh cuci mata tgk bdk2 UPM, UNITEN)
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 04:19 PM | Show all posts

tapi den bebetul banggooo dgn ukm skang ni
sbb skang ni, Pak Mertua iols, Tuanku Muhriz dh jd Canselor UKM
hadekah ini suratan atau kebetulan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 04:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 08:06 PM | Show all posts
http://www.utusan.com.my/pix/2009/0527/Utusan_Malaysia/Kampus/ka_01.1.jpg
tapi den bebetul banggooo dgn ukm skang ni
sbb skang ni, Pak Mertua iols, Tuanku Muhriz dh jd Canselor UKM
...
cmf_premierleag Post at 6-1-2010 16:19


dah agak dah
ai kadang2 jd sr kat thread sana nun
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:20 PM | Show all posts
plan nak sambung master degree kat UKM
Insya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 09:23 AM | Show all posts
dah agak dah
ai kadang2 jd sr kat thread sana nun
hunt_fear Post at 6-1-2010 20:06



kaka yip pun sama kan
dua2 sengal kat thread anak raja tu
iols siap suh kak yipun further stadi kat ukm
nanti masa konvo , kalau Canselor takde, maybe dia hantar wakil, Tunku Ali Redhauddin kasik skrol
kalau Tunku Ali busy, Tunku Abidin leh gak jadi wakil canselor tolong sampaikan skroll
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 10:11 AM | Show all posts

tak tahu lah tahun bile ni
tapi b'bangga la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 10:31 AM | Show all posts

Tuanku Muhriz - Canselor UKM b'sama anakanda2 baginda yang merembessss
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2010 02:20 AM | Show all posts
oihhhh...dak ukm..
aku baru godek hp member aku..
tbe2 jumpa 3gp yg buatkan aku mengucapkan astagfirullahal'azim..
video bdak pompuan ukm ngn bf die gi buat projek dlm toilet oku..
mmg confirm bdak ukm..comel lak tu,rugi..sedih aku..
sedih sbb dia dpt bf yg bodoh..dia pon bodo jgak..
apa citer budak tu, aku sgt berminat nak tau perkembangan dia slps menjadi popular?
bole studi lg ke?
klau tak dpt sian mak ayah dia..
hancur sbb kerana cinta si jantan jongos..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2010 11:49 AM | Show all posts
oihhhh...dak ukm..
aku baru godek hp member aku..
tbe2 jumpa 3gp yg buatkan aku mengucapkan astagfirullahal'azim..
video bdak pompuan ukm ngn bf die gi buat projek dlm toilet oku..
mmg confirm bda ...
rext_xt Post at 17-1-2010 02:20


hala, bukan bdk ukm je yg buat video2  haram jadah tu
budak U lain pun b'lambak
aku penah dpt email, gambo budak UTM berasmara dulu2
gambo tu dulu2 femes gile dan jd kes UTM sbb mamat tu pakai jersi bola UTM lagi
mana tak mengamok vice canselor masa tu
lenkali pakai je jersi MU, liverpool, arsenal
kalau kat vista angkasa tu, byk je budak2 UM yg duk serumah
kesimpulannya, sume bdk2 U yg sengal tak tahu halal haram akan buat bende2 haram ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2010 12:11 PM | Show all posts
nana pn graduate ukm..2003 ~ 2006.. fak FTSM...:pompom:..

ms mula2 msuk stay kat Keris Mas.. taun terakhir stay kat Pendeta Zaaba.. kolej atas bukit yg ada budak terjun mati tu...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2010 12:11 PM | Show all posts
nana pn graduate ukm..2003 ~ 2006.. fak FTSM...:pompom:..

ms mula2 msuk stay kat Keris Mas.. taun terakhir stay kat Pendeta Zaaba.. kolej atas bukit yg ada budak terjun mati tu...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 01:39 AM | Show all posts
160# cmf_premierleag

tak perlula stim kan dengar lagu tu. hahahah. tapi lagu tu memang best
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 06:49 AM | Show all posts
nana pn graduate ukm..2003 ~ 2006.. fak FTSM...:pompom:..

ms mula2 msuk stay kat Keris Mas.. taun terakhir stay kat Pendeta Zaaba.. kolej atas bukit yg ada budak terjun mati tu...huhuhu
nana3906 Post at 20-1-2010 12:11

salam,

dulu kat FTSM amek course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2010 01:48 PM | Show all posts
nana pn graduate ukm..2003 ~ 2006.. fak FTSM...:pompom:..

ms mula2 msuk stay kat Keris Mas.. taun terakhir stay kat Pendeta Zaaba.. kolej atas bukit yg ada budak terjun mati tu...huhuhu
nana3906 Post at 20-1-2010 12:11



uik...ko course apa erk..heheh..rina dulu pun dak FTSM 2003 - 2006 ..heheh..rina budak TS..huhu... no matriks aku??

A97040 ..ahahhahah..dgn bangganye aku citer..

rina dulu dari 1st year sampai last year (pektikal pun) aku dok kolej Amin tercinta..ekekkeke..harap je kolej amik dekat noo dgn lib..tp..hehehhe...boleh kira dgn jari bape kali aku pi sana...


rina suka sgt bakeri yg kt bwk tuh(apa ek nama tpt tuh?)..ala..bangunan yg ada bank  + ada cafe besar + mahal tuh..eheheheh.....lama tak trun sana...

ala..dulu masa kt kolej amin pun ada masalah monyet2 nie..klo nk sidai kain tuh ..adei...sbb 2nd year ++ kene dok kolej K4 (kot..aku lupe) ....or K6(hehehe)...sbb tepi bukit kan...sll ada monyet petang2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2010 09:23 PM | Show all posts
ada ke sapa2 staff ukm dlm ni?
aku nak tanya sikit la.
kalo buat master part time kat ukm ni, kelas dia akan buat pd waktu dan hari apa?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 11:35 AM | Show all posts
ada ke sapa2 staff ukm dlm ni?
aku nak tanya sikit la.
kalo buat master part time kat ukm ni, kelas dia akan buat pd waktu dan hari apa?
otai_g Post at 4-3-2010 21:23

klo tak silap rina ... weekdays malam..sbb dulu ada nk apply...tp lupe laa..cube check kat web..ada punya
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 12:00 AM | Show all posts
dah cek dah kat web.
puas godek.
tp x de mention plk jadual kelas for master part time ni.

kalo full time senang la bila2 kelas pun bleh attend punya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2010 04:43 PM | Show all posts
dah cek dah kat web.
puas godek.
tp x de mention plk jadual kelas for master part time ni.

kalo full time senang la bila2 kelas pun bleh attend punya.
otai_g Post at 6-3-2010 00:00

depends dkt course kot.
ms zila amik master thn2007,
yg partime n fulltime, sama ja kls dia.
bezanya, yg parttime duration master lama sket.
sbb each sem subjek dia sket.
yg fulltime amik byk.
kls kami weekdays. ada pg, ada ptg.

ni FST - Pusat Peng, Sains Mth punya style
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085190s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list