Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33078
View
238
Reply

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

[Copy link]

Author: onizuka86       Show all posts   Read mode

Post time 25-11-2009 03:34 PM | Show all posts
lagi satu yg besh, ms bulan posa, weols reramai jalan gi masjid ukm, nak solat terawih.
so drpd tak penah tegur sapa2 even satu kolej pun, bleh gak berkawan smpi skang
itulah beshnya ukm



kesimpulan,,,,ukm mmg beshhhhhhhhhhhhhh:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 12:24 PM | Show all posts
uwaaaa..
nangis weh dengar lagu varsiti kita tu
huhu..
dah tua aku rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:49 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:51 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:54 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:55 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 06:57 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2009 06:18 PM | Show all posts
aku selalu lepak kat study table. pastu kolej aku byk gile beruk/monyet
so kdg2 tu, ms aku tgh study, selamba je monyet tu hulur tangan dia yg panjang tu dlm tingkap bilik aku, pastu rembat roti ga ...
cmf_premierleag Post at 25-11-2009 15:31


bab xde air n monyet tu aku dh dpt cam dh ko ni msti budak keris mas kan?..hahaha..pengalaman aku dgn monyet..lps sidai kain time aku nk msk bilik tiba2 je sorg pakcik ni (monyet la) lalu sebelah aku...kami hanya berpandangan dan berlalu pergi...owh...mmg menusuk kalbula masa tu..berdegup jantungku menatapnya..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 03:13 PM | Show all posts
bab xde air n monyet tu aku dh dpt cam dh ko ni msti budak keris mas kan?..hahaha..pengalaman aku dgn monyet..lps sidai kain time aku nk msk bilik tiba2 je sorg pakcik ni (monyet la) lalu sebelah  ...
shima85 Post at 26-12-2009 18:18




iols dulu Kolej ibrahim yaakub
haram jadah je sbb selalu takde air
so weols slalu le ziarah kolej UO atau masjid UKM,.mandi beramai2
psl monyet lak, dia penah curik roti gardenia aku
ms tu waktu malam, bilik aku kat 4th floor
so biasanya malam2 mana ada monyet kan
so, aku bukak tingkap, (nak feel2 angin malam yg sojuk) sambil2 study
pehtu tetiba monyet tu hulur tangan yg panjang, capai roti aku, pastu dia trus blah
dah le ms tu aku tekejut sbb tangan dh le berbulu, pastu tetiba masuk ikut tingkap bilik dah le waktu malam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 06:46 AM | Show all posts

iols dulu Kolej ibrahim yaakub
haram jadah je sbb selalu takde air
so weols slalu le ziarah kolej UO atau masjid UKM,.mandi beramai2
psl monyet lak, dia penah  ...
cmf_premierleag Post at 5-1-2010 15:13


kira bersopan monyet tu hulur mtk makanan...klu dia terus terjah payah jgk tu...ko yakin ke tu monyet..malam tu beb...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 07:01 AM | Show all posts
sy duk zaba...tahun 2 dah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 03:47 PM | Show all posts
kira bersopan monyet tu hulur mtk makanan...klu dia terus terjah payah jgk tu...ko yakin ke tu monyet..malam tu beb...
shima85 Post at 6-1-2010 06:46


aku yakin sesangat sbb dlm 5 min pastu budak sblh bilik aku m'jerit sbb beruk tu masuk bilik dia wat sepah
dia lak jenis yg bukak tingkap besar2
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 03:51 PM | Show all posts
152# shima85

antara kejadian paling lawak skali ms kes takde air kat kolej
weols selamba je tarik hos bomba tu smpi ke bilik air
so sume org tadah air dgn baldi msg2
so ada lah sowang junior aku ni cam sengal lawak sket, dia cakap "kak, jgn bukak laju2 sgt taw. sakit p e p e k saya nanti"
ya ampunnnnnn.lenkali tadah le air dulu dlm baldi
weols ramai2 gelak x hengat masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 03:54 PM | Show all posts
masa aku 1st year, aku stay kat Kolej Tun Hussein Onn
kan tu kolej PALAPES ROTU
so, ms mggu orientasi tu, habang2 asykar ni yg jaga weols sume
so, ada lah sowang habang palapes tu tegur sowang bdk cina ni, sbb amoi ni pakai t-shirt baby tee yg mmg sendat hazab nak b'napas kalau pakai t-shirt sendat2 neh..ala biasalah.students cina kan pakai jeans low cut dgn t-shirt baby tee sendat kan

so habang tu cakap "sapa suh ko pakai baju ADIK ko.habih tu ADIK ko nak pakai baju apa"
ya ampunnnnnnnweols gelak ms tu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 03:56 PM | Show all posts
sy duk zaba...tahun 2 dah...
fhieya Post at 6-1-2010 07:01


selagi ko stadi kat UKM, ko kutiplah sume pengalaman2 & kenangan2 di UKM
besh tau:pompom:
percayalah cakap haku neh
sbb aku grad dr sana dulu
mmg byk kenangan2 manis & lawak2
nak lagi besh, ko join lah grup2 pondan ukm tu
diorang tu laagiii lawak
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 03:58 PM | Show all posts
ukm yang best....inilah varsiti kita...(fuh masa lagu ni berkumandang time aku grad hari tu serius rs cam nk nangis...terharu gile..insyaAllah next year bakal mendengar dan naik pentas dectar lagi...x ...
shima85 Post at 13-9-2009 12:42


aku pun terharu gile dgr lagu varsiti kita tu
bebetul menusuk qalbuuuuuuu
sib baik tak stim
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list