Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33058
View
238
Reply

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

[Copy link]

Author: onizuka86       Show all posts   Read mode

Post time 24-3-2010 01:43 PM | Show all posts
176# anizarina

erk...sama batch ngn aku nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2010 01:47 PM | Show all posts
nana pn graduate ukm..2003 ~ 2006.. fak FTSM...:pompom:..

ms mula2 msuk stay kat Keris Mas.. taun terakhir stay kat Pendeta Zaaba.. kolej atas bukit yg ada budak terjun mati tu...huhuhu
nana3906 Post at 20-1-2010 12:11

haha..sebab tuh mcm penah nmpk...

erkk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2010 01:48 PM | Show all posts
tp dlm byk2 U...aku rasa UKM lah Universiti dalam Kampus yang sgt menarik....penuh kehijauan...mmg betol2 dlm kampus ah

rindu nya kat UKM
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2010 08:01 PM | Show all posts
betul ke video lucah yang tersebar kat internet tu kejer couple dak UKM?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:25 AM | Show all posts
184# samax

ade ke??..paste ah kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 04:29 PM | Show all posts
185# pressor
tak leh,kelucahan melampau..video tu memaparkan perzinaan antara lelaki dan perempuan di dalam bilik air atau lebih tepat di atas jamban duduk..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 11:46 AM | Show all posts
tp dlm byk2 U...aku rasa UKM lah Universiti dalam Kampus yang sgt menarik....penuh kehijauan...mmg betol2 dlm kampus ah

rindu nya kat UKM
pressor Post at 24-3-2010 13:48


heheh..yer laa tuh..nana tuh aku rasa mcm kenal..kekek..tak de lah...klo compare UKM ngn u lain...bykkkk bezanye..ukm masa time2 aku blajar laa..tetaw laa laaa nie mcm mana lak....time2 aku blajar..aku sll keluar masuk after kol 12 mlm..ekeke..rina masa tuh dh bawak kete..so sll kuar mkn nasik lemak + milo kt projet dpn taman tuh klo tak silap or mkn nan cheese (sbb tuh aku makin gemok) kt mamak...lepak2..kol 1-2 pg baru balik...klo aku pi dating lak..klo kitrg lepak uptown or tgk midnight...mau tak kol 3-4 pg baru aku balik..pak guard tak pnh pulak marah..abes2 pun just mintak tunjuk kad matriks..bf aku masa tuh klo nk masuk (after kol 10 mlm +++) or pagi2 buta pun..xde masalah..guard siap tlg guide lagi...

bukan mengggalakkan kehid
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2010 01:02 AM | Show all posts
hehehe..alumni ukm batch 2006-2009 daftar masuk..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2010 04:01 PM | Show all posts
heheh..yer laa tuh..nana tuh aku rasa mcm kenal..kekek..tak de lah...klo compare UKM ngn u lain. ...
anizarina Post at 1-4-2010 11:46


..btol..Universiti Kuar Malam kan....

aku pun sama gak...selalu jer balik kul 4-5 pagi...gigih pergi lepak kat uptown ngn pusing2 KL bagai...walopon ngn bermotor...ttp kuar gak,...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2010 04:02 PM | Show all posts
hehehe..alumni ukm batch 2006-2009 daftar masuk..
UnaHusna Post at 15-4-2010 01:02



    tua dah rasa diri ini...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2010 07:13 PM | Show all posts
tua dah rasa diri ini...
pressor Post at 18-4-2010 16:02


yeke..u batch bile?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 09:32 AM | Show all posts
..btol..Universiti Kuar Malam kan....

aku pun sama gak...selalu jer balik kul 4-5 pagi.. ...
pressor Post at 18-4-2010 16:01

Hehe..tapi selesa sikit..guard bukan jenis mcm uni lain..tak bg masuk..klo ukm..guard just nengok sticker..klo xde sticker..just tnya nk p mana or mintak kad matriks...kwn2 yg dr yg lain semua jeles..sbb bila tak terasa terkongkong...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 08:25 PM | Show all posts
yeke..u batch bile?
UnaHusna Post at 18-4-2010 19:13



    batch zaman dulu2.....huhu.purba katnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 09:03 PM | Show all posts
Hehe..tapi selesa sikit..guard bukan jenis mcm uni lain..tak bg masuk..klo ukm..guard just nengok  ...
anizarina Post at 19-4-2010 09:32


tapi batch baru2 ni guard strict sket..kalo bebudak bawak moto la..kalo takde sticker susah sket nak lepas..kalo keta ke mmg takde hal la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 11:53 AM | Show all posts
tapi batch baru2 ni guard strict sket..kalo bebudak bawak moto la..kalo takde sticker susah sket ...
UnaHusna Post at 20-4-2010 21:03


dia ikut guard jugak. ada guard kalau pukul 12 kereta yang tak ada sticker kena tinggalkan ic, tulis nama semua. tapi ada jugak yang just tunjuk je ic. huhu. memang best betul lah UKM kalau bab-bab ni. tapi actually membahayakan jugak sebab orang luar senang masuk and senang buat hal...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 11:56 AM | Show all posts
dia ikut guard jugak. ada guard kalau pukul 12 kereta yang tak ada sticker kena tinggalkan ic, t ...
miminn Post at 22-4-2010 11:53


student ukm gak ke?aah..sebab longgar sgt kawalan keselamatan tu cam bahaya sket la..org luar senang masuk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 12:11 PM | Show all posts
student ukm gak ke?aah..sebab longgar sgt kawalan keselamatan tu cam bahaya sket la..org luar se ...
UnaHusna Post at 22-4-2010 11:56


haah haah. student ukm. 2008-2012
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 12:18 PM | Show all posts
haah haah. student ukm. 2008-2012
miminn Post at 22-4-2010 12:11


ooo..tahun 2 ke skang?kos ape?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 12:22 PM | Show all posts
Reply 198# UnaHusna

haah. tahun 2 yang kejap lagi je dah nak habis. huhu. sedih sedih. amek law
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 12:25 PM | Show all posts
Reply  UnaHusna

haah. tahun 2 yang kejap lagi je dah nak habis. huhu. sedih sedih. amek law
miminn Post at 22-4-2010 12:22


ooo..bagus2..baru abis exam kan?rindunye kat ukm..huhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list