CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8721|Reply: 55

Dengarnya... Airis Yasmin sambung belajar

[Copy link]
Post time 6-3-2009 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Airis Yasmin



SEDANG asyik membetulkan bulu mata tiga lapis, Cik Normah dihubungi rakan sepejabat yang sedang berada di Restoran Bora Ombak, Ampang. Ketika itu, satu majlis keraian meraikan hari lahir kawan sepejabat Cik Normah yang bertubuh gebu diadakan. Sewaktu mereka semua sudah selesai menjamu selera, tiba-tiba kawan Cik Normah terserempak dengan pelakon dan model bergigi cantik, Airis Yasmin.

Janda anak satu ini dalam diam sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang anatomi fisiologi. Patut pun, Cik Normah sudah jarang tengok kelibatnya di kaca TV mahupun majlis hiburan. Masih lagi diuruskan di bawah pengurusan Aquilla Emas, Airis terpaksa mengurangkan aktiviti seninya sebab nak memberikan tumpuan kepada pengajian.

Baguslah macam itu dan Cik Normah puji inisiatif Airis yang masih ingin menimba ilmu biarpun umur semakin meningkat. Cik Normah boleh andaikan, Airis ini antara pelakon yang berstatus ‘Miss J’ tapi mempunyai bakat lakonan semula jadi. Harapnya janganlah sampai Airis lupakan dunia seni walaupun pun sibuk dalam belajar.



Buktikan kepada masyarakat status ibu tunggal bukan alasan untuk terus berdiam diri dan hanya mengharapkan simpati. Cakap mengenai ‘Miss J’, teringat Cik Normah dekat Rozita Che Wan yang ligat bekerja demi meneruskan kehidupan bersama dua anak dan keluarganya. Kawan Cik Normah, Kak Pora yang sudah lama menjanda pun gigih bekerja demi sesuap nasi.

Jangan ingat wanita macam kami ini hanya harap saja muka cantik tapi otak tak boleh pakai. Hello, Cik Normah mahupun Kak Pora jenis wanita yang bukan dalam kategori ‘dumb blonde’ okey. Kepintaran dan kebijaksanaan kami melebihi segala-galanya ya. Awas! Jangan nak pijak kepala Cik Normah pula.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-3-2009 01:33 PM | Show all posts
terernya smbg course anatomi fisiologi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:34 PM | Show all posts

Reply #1 task's post

x penah kenal pun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2009 01:34 PM | Show all posts
anyway dia nie blakon cite pe???xpnh tgk pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2009 01:36 PM | Show all posts

Balas #3 ej177\ catat

aku pon xknl... post cite nie coz course yg dia amik
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:39 PM | Show all posts
tah sape2 tah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:40 PM | Show all posts
ala nak pegi study pun kepoh ker??? spaa minah ni???? ishhhhh kalo masuk lokap pun aku tak heran
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:43 PM | Show all posts
xkenal lor..tepek la pic..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2009 01:44 PM | Show all posts
sape niee..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2009 01:45 PM | Show all posts

Balas #8 sha02\ catat

xreti tepek gambar...
kalo nk tgk gambar dia ada dlm hip BH
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:48 PM | Show all posts
alah cita yg pelakun2 dia zamarul hisham, sharifah haslinda, rusdi ramli & julia ziegler.  tajuk drama tu aku dah lupa tapi tayang masa bulan puasa tahun lepas.  dia nie berlakun jadi orang suruhan zamarul & norman hakim tu .....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:49 PM | Show all posts
anatomi fisiologi tu course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:49 PM | Show all posts


yang ni kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:49 PM | Show all posts
ooo kita ada artis nama aris yasmin rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:53 PM | Show all posts
tak kenal....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:53 PM | Show all posts
Originally posted by kukulangau at 6-3-2009 13:49
ooo kita ada artis nama aris yasmin rupanya



ya kuku .....   dia ada masuk iklan jugak.  kalau lalu kat federal highway, flyover kat depan pj hilton ada gambar dia kat iklan maggi .....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2009 01:55 PM | Show all posts
x kenal pun....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 01:59 PM | Show all posts
dah tengok gambar, masih tak kenal pun...
Muda lg ke ? Cepatnya jd J...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 02:00 PM | Show all posts
mm..yg mana satu dia ni eh..
mungkin aku terlepas pandang kot..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 02:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:26 AM GMT+8 , Processed in 0.092079 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list