CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1976|Reply: 16

Dengarnya... Mark OIAM tak mahu menyanyi

[Copy link]
Post time 4-3-2009 11:16 PM | Show all posts |Read mode
INGAT lagi tak kepada seorang peserta One In A Million (OIAM) musim kedua bernama Mark. Lelaki kacak dari Sabah yang berwajah mat salih itu pernah hangat namanya gara-gara dikaitkan dengan Farah Asyikin tahun lalu. Kisah terbaru yang Cik Normah dapat tahu ialah Mark sudah tidak mahu menyanyi lagi kerana industri hiburan, terutama bidang muzik dilihat tidak bersesuaian dengan dirinya.

Patut pun kebelakangan ini, Cik Normah jarang mendengar kisahnya. Mark kini menyambung pengajian dalam bidang kejuruteraan. Dunia nyanyian hanyalah suka-suka untuknya dan bukan lagi perkara utama di dalam hidupnya. Biarpun suka menyanyi, kini pelajaran adalah keutamaannya. Seorang sumber boleh dipercayai memberitahu Mark mahu fokus kepada pelajaran kerana ingin memberi tumpuan kepada kerjaya perniagaan.

Baik Mark dan Farah, mereka masih berkawan baik. Cinta atau tidak, Cik Normah kurang pasti. Cik Normah tak suka serkap jarang dan percaya ikatan persahabatan memang tidak boleh dijual beli. Kini pun, Farah bukan setakat bergelar penyanyi, malah membantu menguruskan syarikat milik ayahnya.



Cakap mengenai Farah, Cik Normah suka dengan lagu Hello nyanyian Farah. Tak dinafikan Farah memang serasi dengan lagu berentak rancak. Sebelum ini, Farah popular dengan lagu Seribu Penipuan, sekarang Hello pula. Harapnya syarikat Satu Entertainment milik komposer Audi Mok akan betul-betul memberi perhatian kepada Farah kerana diyakini Farah boleh pergi jauh jika kena pada gayanya. Insya-Allah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-3-2009 11:16 PM | Show all posts
album pon xde tiba2 nk benti nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:17 PM | Show all posts
huhuhuhuhu.
mcm2 lah ..

tp betol tuer task..
album xda..tp nk berenti menyanyi..
xke pelik tuer?
haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:21 PM | Show all posts
ok rrr dier da tau jadi artis  x leh kemana tapi wa memang x minat dier alergik tengok dier
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:21 PM | Show all posts
bakat nan hadooo...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:22 PM | Show all posts
tak ingat aaar mark mana neh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2009 11:24 PM | Show all posts
ak xreti nk pos gmbr dia la
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:27 PM | Show all posts
boleh panggil dia penyanyi ker? layak ker?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2009 11:39 PM | Show all posts
tepek gambo pliss
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 12:02 AM | Show all posts
takde kesan apa2 pun kalau dia tak nak nyanyi...
penyanyi yg sedia hada skang pun tak sempat nak kenal muka semua lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 06:51 AM | Show all posts
takpelah kalau dia dah tak nak nyanyi lagi, tak rugi apa pun, tumpukan jelah bidang yang dia lebih expert
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 10:09 AM | Show all posts
pic plizz...
tak knl ar..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 10:12 AM | Show all posts
ya ke..dia ni bole tahan encemmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 10:44 AM | Show all posts
nyanyi ker x,bkn ade org kesah pon
citer jek lbh,bkn ada album pon
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 10:51 AM | Show all posts
bagusle fokus kat pelajran.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 10:53 AM | Show all posts
bagus laa....amek la enginerinmg tuhh..leh gak dpt jadi jurutera ker aper kee..dr penyanyi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2009 10:57 AM | Show all posts
bru sedar dunia artis penuh dugaan  kot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 0.176079 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list