CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7663|Reply: 76

Jawab, jangan tak jawab!: Saya digugurkan?'

[Copy link]
Post time 4-3-2009 11:09 PM | Show all posts |Read mode
SEJAK kebelakangan ini, nama pelakon Iqram Dinzly cukup hangat dengan pelbagai cerita sensasi. Belum surut kisah cinta 'cover line' bersama pelakon Fouziah Gous, muncul pula gosip yang menyatakan Iqram kini sering buat perangai sejak wajah dan namanya semakin popular di media cetak mahupun elektronik.

Desas desus mengatakan disebabkan sikapnya yang tidak berdisiplin, Iqram bakal digugurkan dari mengacarakan program Chopp! di TV9. Bukan saja sikapnya yang semakin berubah sejak meniti kemanisan populariti, tetapi Iqram juga didakwa menggunakan statusnya sebagai selebriti untuk berbuat apa saja termasuk tidak mahu membayar selepas berhibur bersama-sama rakan di sebuah pusat karaoke.

Bukan bertujuan untuk memburuk-burukkan pelakon yang berasal dari Ipoh, Perak ini tetapi di kalangan teman media, Iqram sudah tidak seperti pada awal kemunculannya. Apakah benar percikan glamor dan hubungan baiknya dengan 憃rang kuat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2009 11:12 PM | Show all posts
Iqram Dinzly ni siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:14 PM | Show all posts
dye ni mmg brlagak ckit...
umah fmily dye dkat je ngan umah ak.........
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2009 11:14 PM | Show all posts
plkon yg gosip ngan fauziah ghaous 2
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:22 PM | Show all posts
huhhuhuuhh.
artis kita mmg suka wat hal ke?
or mmg dorg suka wt hal?
mcm2 larrr..
hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:26 PM | Show all posts
dlu mse 1st ok jer tgk....tp xmnt la die merokok...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:27 PM | Show all posts
mana 1 yg betul ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:29 PM | Show all posts
aku suke wataknye sbg darius dlm dunia baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2009 11:48 PM | Show all posts
ttp ske fizz fairuz
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:49 PM | Show all posts
fizz fairuzz anak buluh betong tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:54 PM | Show all posts
masalah nye glamour ker dia neh?
honestly haku tahu pasal keujudan mamat neh kat cari jerk..
tapi tak pernah tgk dia kat TV berlakon ke nyanyi ker
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 11:59 PM | Show all posts
mcm tak relevan jer dia nih..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-3-2009 12:02 AM | Show all posts

Balas #12 r33f\ catat

mmg pon..blakon xde la bgs sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 06:50 AM | Show all posts
manalah nak ngaku kalau dah buat salah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 06:55 AM | Show all posts
bile dah ade name mula nak poyo...

macam bagus...

tgk je la mase dia jwb kat melodi psl x byr lps karaoke tu...

siap bukak wallet tunjuk duit yg konon nye yg byk tu....

:@

meluat...!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 07:21 AM | Show all posts
artis cam ni, nanti 2012,2013 org dah tak kenal la nanti....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2009 07:36 AM | Show all posts
aku xske die
mcm kontrol2 je
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 07:42 AM | Show all posts
berlagak! Aku tak suke...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 08:18 AM | Show all posts
cam bgus je mamat ni... x mnat aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 08:22 AM | Show all posts
time den nengok bliau dlm trek selebriti sama jimmy dulu, ala2 menghiburkan mamat neh...
hormat nenek die suma..

tapi skang, sejak dh ada nama sket neh, mcm menjadi2! huhuhu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.094870 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list