Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43537
View
188
Reply

[Pelbagai] ...ACARA MEI-OKTOBER 2019...

[Copy link]

Author: limau_nipis       Show all posts   Read mode

Post time 26-1-2011 10:51 AM | Show all posts
Reply 20# seribulan


  wah nampak menarik...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2011 11:35 AM | Show all posts
Reply 20# seribulan


    apa benifitnyer??? baper caj nak register??

pakai nama penuh btol2 or nama porem??
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2011 04:28 PM | Show all posts
Reply 20# seribulan

kalau jadi member dapat free air tu sekali tak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 11:47 AM | Show all posts
dah dilancarkan ke blom...

suka ngan kaler kad tu..itam.....nmpk eksklusif...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 11:15 AM | Show all posts
Reply  seribulan


    apa benifitnyer??? baper caj nak register??

pakai nama penuh btol ...
skymania Post at 29-1-2011 10:35 AM


pakai nama forem...

sekrg sedang dilancarkan di kalangan mod2...kiriman dlm masa sebulan...
kalau saya dah dapat saya akan sampaikan di sini...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 02:14 PM | Show all posts
Reply 25# seribulan


   ahahah..kalu nama porem..ok la jugak!` ala2 IC gituh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2011 09:31 AM | Show all posts
Mod dah dapat kad...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 04:52 PM | Show all posts
Reply 27# seribulan
   
kalau yang bukan mod tu blum dpt kad lagi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2011 03:05 PM | Show all posts
belum dibuka kepada forumner..
tungguuuuuuuuuuuuu...


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2011 10:34 PM | Show all posts
dah tgk cari card kt link yg tersedia...
rupanya ada annual fee rm10...
buat masa ni tgk tak banyak lg shop yg join lg...
rasanya kena tggu dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2011 08:18 AM | Show all posts
dah dapat tapi belum guna..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 11:55 PM | Show all posts
Tahniah Mijot.
Selamat menjalankan tugas secara 'rasmi'

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2012 05:22 PM | Show all posts
Tahniah Mijot.
Selamat menjalankan tugas secara 'rasmi'
attokz Post at 6-1-2012 23:55




  hmmm... tahniah mijot... selamat bertugas...
  semoga bod bertambah maju jaya...
  majulah forem untuk negara...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2012 08:56 PM | Show all posts
tahniah jugaks utk Mijot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2012 10:14 PM | Show all posts
congrats mijot....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2012 12:59 AM | Show all posts
Reply 33# gorgonz

Terima kasih banyak juga atas jasa Gorg selama ini.
uWaaa...nanti takde sapa lagi la nak supply link ebook.
hehehe!

Gorg, jenguk-jenguk juga kat sini ye, walaupun dah berkampung di bahagian timur tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2012 11:45 AM | Show all posts
Post Last Edit by mijot at 9-1-2012 00:29

PERATURAN BOD BUKU & KESUSASTERAAN
Untuk mengelakkan thread yang sama banyak kali, berikut adalah peraturan ASAS yang perlu anda semua patuhi :

1. Posting untuk penulis yang mempunyai telah terkenal dan telah menerbitkan karya melebihi 4 buah (contoh : NB, aisya sofea, anis ayuni, RAM dll), sila 'SEARCH' thread nama penulis dan sambung komen anda disitu.

2. Posting untuk penulis baru, karya baru sebuah, digalakkan membuat ulasan/komen di thread dibawah nama penerbit yang menerbitan karya penulis tersebut...Nak buka thread baru untuk penulis baru boleh tetapi bila penulis tersebut telah mengeluarkan buku keduanya, maka hendaklah disambung sahaja dekat thread yang sedia ada mengenai penulis tersebut.

3. Jika ingin membuka thread baru, pastikan anda mempunyai sumber maklumat yang mencukupi dan pm mod selepas thread dibuka (untuk letakkan link thread di indeks)...Jangan buka thread semata-mata nak tanya karya tu best ke tidak..

**anda boleh mengunakan indeks yang telah tersedia untuk mencari nama penulis/penerbit
**peraturan akan sentiasa berubah mengikut keadaan...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 02:53 PM | Show all posts
lama nyaaaaa tak masuk sini..bz kekdah nya..adakah iols telepas berita gumbira?nape suma tahniah2 mijot ni?

adakah mijot telah dinaikkan fangkat?

congratssssss mijottttttt
all d best!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 12:10 PM | Show all posts
congrat attokz

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 03:51 PM | Show all posts
congrats both attokz & mijot...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list