Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43667
View
188
Reply

[Pelbagai] ...ACARA MEI-OKTOBER 2019...

[Copy link]

Author: limau_nipis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2009 10:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by seribulan at 3-5-2019 10:12 AM

Sila letak info tentang BUKU & KESUSASTERAAN s ana-sini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 10:52 AM | Show all posts
why????????


we need explaination
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2009 11:01 AM | Show all posts

Reply #2 sagiman91's post

direction from admin

saya pun baru tau semalam selepas dilaksanakan.. in fact, kalau tanya semua mod cari, they all pun tau pasal ranking baru ni semalam
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 11:23 AM | Show all posts
aku baru superior..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 11:39 AM | Show all posts
marathon la dgn gigihnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2009 06:36 PM | Show all posts

Balas #4 sha02\ catat

huhuhu.. rasa mcm kena turun pangkat...

dulu dari conquerer(ker lord, dah luper), la ni junior jer gua, huhuhu.. huhu

xper, aku rasa mcm nak guna tektik terkeji, iaitu, greet jer dlm sumer topik, hi.. hi.. hi.. then cukup 500 dah jd senior...   hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 03:03 PM | Show all posts
patut la tk leh buat signature     masa jd newbie dulu bole ....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 08:44 PM | Show all posts

Balas #6 StellaSakuragi\ catat

aku pun sama dgn kau. dah turun pangkat   kau nak ikut jejak langkah kau lah ok gak bijak bijak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 11:36 AM | Show all posts
sempena layout baru ...pesanan admin dan pelbagai tutorial...

http://mforum6.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2009 04:26 PM | Show all posts
http://malay.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1

[Update] PM problem & Affected Username

Dear Forummers,To check back your PM please click herei) Login to the CARI Forum Account. (need not put "cmf_" in front.)ii) In this page you are only allowed to check back your PM.As in attachment are the list of Forummers username that is affected with the user login which need to include the "cmf_" in front of their username. Please check whether you or your friend got affected.

Thank You

UsernameAffected.zip (20.85 KB)
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2009 08:32 PM | Show all posts
kalau ada ayat yg bertindan tuhh...mungkin selepas diedit..

kalau dabel post, juz edit...dia elok balik...kena ingat padam ayat edit kat atas tu...menyemak kalau dia kuar...sabo jerr larr....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 03:11 PM | Show all posts
utk yg tak leh login...kena ban hape...

http://mforum2.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

quote dr link atas...sapa ntah pos...

------------korang cube wat gini....td aku pun x le masuk...1. cubamasuk eforum2 (please check ID lama masih on kat atas page)2. klik kat My Posts3. klik kat my reply4. klik kat last thread
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2009 08:22 PM | Show all posts
rujuk link nih: http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=439744&pid=33931418&page=1&extra=page%3D1#pid33931418

CARI makan Malaysia

TOPIK: CARI Forum membawa anda cari makan di seluruh Malaysia.

DIsebabkan ahli forum datang dari merata tempat di seluruh Malaysia,kali ini CARI forum hendak membawa anda merasai makanan enak di seluruh Malaysia.

Pihak kami sedang mencari atau ingin mendapatkan kerjasama dari pada pengusaha-pengusaha restoran untuk memberi tawaran diskuan atau promosi khas kepada ahli CARI semasa mereka membuat perbelanjaan di restoran tersebut.

Bah kata pepatah "Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh."   Oleh itu, Cari Forum ingin bantuan daripada semua ahli forum.

Ahli boleh muat turun kertas cadangan seperti di bawah dan telitikan isi kandungan, lepas itu ahli boleh memberi kertas cadangan ini kepada pengusaha restoran di tempat/kawasan anda.

Jikalau terdapat pengusaha yang berminat boleh menghubungi pihak kami.

Walau bagaimanapun, untuk menghargai bantuan yang diberikan oleh ahli berkenaan. Ahli yang berjaya mendapat satu pengusaha menyertai aktiviti ini, mereka akan mendapat sebanyak 500 kredit.

Kredit ini akan memberi kemudahan kepada ahli untuk bertukar kupon restoran hari kelak.

Sekian Terima kasih.

Sila download dengan mforum6 server.

    Restoran.rar (22.55 KB)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2009 11:14 PM | Show all posts
kena turun pangkat lagi...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 08:17 PM | Show all posts
link sudah dibaiki...

rujuk link nih: http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=439744&pid=33931418&page=1&extra=page%3D1#pid33931418

CARI makan Malaysia

TOPIK: CARI Forum membawa anda cari makan di seluruh Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 10:27 PM | Show all posts
lama bekerja, pangkat makin naik
lama kat sini, pangkat makin turun...

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2009 11:41 PM | Show all posts
baru ku tau pasal pangkat ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 08:45 AM | Show all posts
kawan-kawan, pangkatku sudah turun
tak larat nak cope dgn forum, aduhai...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 09:13 AM | Show all posts
you can be reinstated anytime...
mana la tahu free pasnih... gonna mis u much...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 09:08 AM | Show all posts
Post Last Edit by isabel at 23-1-2011 10:55

Cari Member card..yg bakal dilancarkan...



  

1

Rated






...cilok dr Bod Mod...masih dalam perancangan....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144046s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list